Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Jan 07, 2008 8:50 pm
Milv, ale te historyczne też czytasz, bo lubisz, prawdaż?
A ja po prostu zaczęłam wtedy czytać historię kartografii... Zresztą w tym roku chodzę w Kraku spać na tyle późno, że już nie rozumiem słowa pisanego...
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
E, no ... Owszem ... Czytam bo lubię, ale czasami mam ochotę je wszystkie wyrzucić i zająć się Tolkienem . Wypożyczę z 10 książek, a potem się pojawiają wyrzuty sumienia, że historia leży, a ja czytam coś, co już znam i to na pamięć .
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Ja zaczęłam ok 3-4 lat temu,do tej pory przeczytałam WP 4 (no,prawie) razy.
W tym roku zaczęła moja 12-letnia siostra.Zainteresowała się ale nie tak jak ja,może dlatego że dużo wiedziała z moich opowiadań
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
Posted: Wed Jul 23, 2008 12:07 am
Wpadłem w nałóg... bardzo zły i poważny. Ostrzegam was, póki jest czas, nie dajcie się. Żałuję tego, bardzo żałuję... Zaczęło się 8 lat temu, byłem jeszcze małym srakiem. Przeczytanie tak fascynującej lektury zmieniło moje życie niestety zafascynowała mnie ciemna strona mocy a WP traktuje jak poradnik młodego imperatora
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum