Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:43 am Ot, ciekawostka...
A mawiaja, ze to "Polak potrafi", a tu takie buty...
Pewien Australijczyk zlicytował za 747 dolarów pojedynczy płatek śniadaniowy przypominający kształtem ET.
Chris Doyle wpadł na pomysł wystawienia na aukcję dziwacznego ziarenka, kiedy przeczytał, że pewna Amerykanka dostała 27 tysięcy dolarów za starą kanapkę z zapiekanym serem w kształcie Dziewicy Maryi.
Ja czasami sie nie moge nadziwc, ile milych doznan moze przyniesc kapitalizm
No nieeeee ... Kei, na pewno masz, a jak nie, to sobie to wyobraź, powinno wystarczyć
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:13 am
Pomysłowość ludzka nie zna granic
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Sun Dec 05, 2004 1:46 pm
czekaj czekaj...a gdyby tak ta kromke chlebka tak troszke przerobic? dokleic jakas aureolke? bedzie Maryja jak nic....yyy...no tak wy nic nie wiecie...i zapraszam do kupowania kromki chleba ktora wyglada jak najswietsza Matka Jezusa...:]
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Mon Dec 06, 2004 6:51 pm
Mati, ja chętnie kupię Ile za nią dasz? 20 złotych, czy więcej? Nie jestem super katoliczką ale taką Najświętszą Matkę Jezusa moge zawsze sprzedać babci...
_________________ here I am
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Posted: Tue Dec 07, 2004 3:49 pm
Racja Chciaż cenę 20.000 $ można podwyższyć... Specjalnie dla zagorzałych katolików... Albo: Najświętsza Matka Jezusa zrobiona z chleba jest dla tego kto da więcej... Cena początkowa: 50.000 $
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Posted: Tue Dec 07, 2004 3:55 pm
a wiec a wiec a wiec...kto da wiecej wiecej wiecej? pani z pierwszego rzedu 51.000$...po raz pierwszy...po raz drugi...ooo...pan z drugiego rzedu 55.000$...po raz...pan z pierwszego rzedu 62.000$.................
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:00 pm
Widze pana z tyłu, chce dać 66.000 $! Moja babcia daje 70.000 $ plus herbatka z melisy! Da ktoś więcej? Ludzie, nie peszcie się! Kto da wiecej?! Ta Najswiętsza Matka Jezusa to oryginał a nie jakaś podróba Adidasa!
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:17 pm
Pan Sauron daje 2.000.000$ z drugiego rzedu...po raz pierwszy..po raz drugi...oo...pan Grima daje 2.000.001$ (pewnie z banku Rohanu)....pan Sauron daje 20.000.000$...po raz pierwszy...po raz drugi.......
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Thu Dec 09, 2004 10:41 am
Ooo! Widze pana Gandalfa... ile? 30.000.000$? Kto da więcej? Po raz pierwszy... Tak? pan Saruman 60.000.000$! Ale pan Gandalf sie nie poddaje! 80.000.000$! Po raz pierwszy... po raz drugi... Taaaakkk! Teraz atakuje pan Sauron: 100.000.000$...
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Posted: Thu Dec 09, 2004 6:43 pm
Widze mały pan Frodo daje swoj maly Pierscien warty gdzies okolo 200.000.000$...a co to za panowie w czarnych strojach? po co im te miecze? gdzie oni zabieraja froda i pierscien?...zreszta co mnie to...ooo panna Arwena daje siebie plus 200.000.000$...hmmm...po raz pierwszy...po raz drugi...
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:10 am
Wiecie co oni poproistu legalnie normalnie nabijaja posty wiecie skumali sie i juz działają. hihihi mati_00 a masz za swoje:) moim zdaniem to powinno byc warte jakies 100.000.000zl
, ale ja mam terz buta w kształcie adidasa:) może ktoś się skusi ciom a mama terz klawiatyre w kształcie prostokąta:)
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum