Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Osiagniecia
Author Message
Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Wed Sep 15, 2004 10:32 pm   Osiągnięcia

Jak widać (albo już nie) to jest mój 100 post :) Ponieważ nie miałam sie gdzie tym pochwalić postanowiłam stworzyc nowy temat.
Wpisywać w niego można wszelakie osiągnięcia - od pierwszego posta na forum, poprzez wygraną w konkursie recytatorskim, na nagrodzie matematycznej skończywszy.
Mam nadzieje że takie zdrowe chwalenie się wyjdzie wszystkim na dobre

W tej chwili bardzo dumna z siebie:
Nimue

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Wed Sep 15, 2004 10:34 pm   

ja w 6 klasie bylem na siodmym miejscu w wojewodzkiej olimpiadzie z informatyki.....kolejny sukces?? dostanie sie do gimnazjum....2 miejsce na turnieju kart lorda w zeszla sobote....

Platon

Corialote 
Mallorny Lothlórien

Posted: Wed Sep 15, 2004 10:57 pm   

a ja sie pochwalę zdaniem FCE w tym roku :D

co prawda na C ale tak naprawde to olałam nauke w tamtym roku i mogło się skończyć zmarnowaniem kasy... ;)

też dumna z siebie :)
Sco

Nazg 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Wed Sep 15, 2004 11:14 pm   

Hehe, a ja mam ileś wygranych konkursów plastycznych, i kilka jeszcze w podstawówce ekologicznych plus bodajże jakiś ortograficzny (tzn. 3 miejsce) :) LOL :green:

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Thu Sep 16, 2004 2:19 pm   

Jak wszyscy to wszyscy :)
W 6 klasie miałam 1 miejsce w woj, 7 w kraju w "Omnibusie". I dzięki temu zaliczyłam wspaiały obóz (a który zesztą w te wakacje wróciłam).
Ale dla mnie najwiekszym sukcesem jest to, ze nieustannie pracuję nad sobą. Jestem dumna ze swojego charakterku, oryginalności i sposobu bycia. Ot tak. Napewno wiele jeszcze mam do zrobienia, ale jak patrzę na skrajną głupotę moich 'koleżanek' z klasy to potfffornie się cieszę, ze jestem sobą :) Lubię siebie, a wiem, ze niewiele osób zwłaszcza w mim wieku może to powiedziec.

Smeagol
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Thu Sep 16, 2004 3:14 pm   

A ja rok temumiałem najwięcej godzin opuszczonych w szkole :lol: :lol:

Ozz 
Hooliganin

Posted: Thu Sep 16, 2004 4:01 pm   

Aragornko, więc wychodzi na to, ze jesteś zadufana w sobie... ;)

Ja mam dwa brązowe medale z mistrzostw Polski w narciarstwie. Miałem wtedy 9 lat, ale i tak fajnie ;) Do tego ostatnio wyróżnienie w konkursie literackim jednym, no i oczywiście, to jest pewne, wygrywam w tym roku Lipe :D Znaczy na pewno wygram, bo wyników jeszcze nie ma, ale tak czuje ;)

Pozdrf.

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Thu Sep 16, 2004 4:07 pm   

Jka bylam mała i chodizłma na ognisko plastyczne to miałma ileśtam, chyba 3 złote palety... A w 6 klasie zdobyłam wyrożnienie w konkursie "Boze Narodzenie w sztuce" za aniola. A też w 6 klasie bylam Mistrzem Ortografii 6 klas... :D to piękne :D
Siema!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Thu Sep 16, 2004 5:45 pm   

hmm...ale dziwnie tak mówić o swoich osiągnięciach...takie rzeczy jak udział w wojewódzkiej olimpiadzie biologicznej, albo wygrywanie konkórsów plastycznych czy zawodów szkolnych było tak dawno i tak nieporównywalnie łatwe do chocby samego dostania się na studia czy studiowania, że wogóle nie wiem czy w moim wypadku warto o tym wspominać. Ale mogę napisać, że jestem dumna z uzyskania 2 średniej na I roku studiów, ze zdobycia szacunku u nawiększej kosy z rzeźby i z tego, że zaproponowano mi udział w dwóch wystawach.

Keira 
Szara przystań

Posted: Thu Sep 16, 2004 6:17 pm   

Bueheh... fajny temacik, optymistyczny :green:
No to tak...:P 2 klasa gimnazjum finalistka olimpiady geografinczej, w 3 laureatka ;) to mi dało ogromna satysfakcję, w koncu pracowałam na to 3 lata :) 98 punktów z egzaminu gimnazjalnego, pierwszy wynik rekrutacji w klasie i drugi w szkole ;) [Jeeeju...chwalenie sie jest beznadziejne]. Średnia 5,23 w 1 LO co było dla mnie ogromny szokiem :) I 2 miejsce w konkursie miejskim o tematyce kulturalnej ;) W przeszłosci podstawowkoej było sporo konkursów, 4 miejsc, wyróznien w plastycznych itp, ale to było tak daaawno, że pozostało only sentymentem :)
Z takich innych poza "naukowyi" rzeczami...
:green: doprowadzenie przy wspóludzialne drugiejj strony do cudownych wakacji w tym roku :)
Zreazlizowany pomysł zjazdu znajomych z neta w lutym :)
Zaakceptowanie siebie i przestanie się przemowac niewiele znaczącymi i fałszywymi uwagami innych. Of coz, te które nie są idiotyczne i mają na celu pomóc mi traktuję serio :)

Ogólnie to jestem szczesliwym człowiekiem, stawiam sobie całkiem ambitne cele i na razie realizuję je z sukcesami ;)

B. Leśmian

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Sat Aug 13, 2005 11:00 pm   

dla mnie suckesem jest 72pkt z egzaminku...(wezcie pod uwage to ze sie wogole nie uczylem, co najwyzej z historii bo histe lubie) ... potem to ze sie dostalem do klasy w technikum o profilu informatycznym...(wszyscy mi zadaja pytanie co ja tam robie, jesli mialem 3 z fizy i 3 z matmy :] ) ...kolejnym sukcesem jest to ze, pojutrze jestem juz tu rok (jeszcze o tym pogadamy)...i kolejnym sukcesem jest to ze mam czworke (niestety jeden kumpel pokazal w wakacje jaki jest naprawde) przyjaciol ktorym ufam niezmiernie...

Platon

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Aug 14, 2005 12:14 am   

Mój sukcej na dziś: po paru godzinach pracy zrobiłam, znaczy się pomalowałam koszulkę. Mam nadzieję, ze się spodoba, bo to cholera prezent jest... ;]

Świr 
Mallorny Lothlórien

Posted: Sun Aug 14, 2005 3:25 am   

sukces który osiągnołem przed chwila... weszłem do domu o tej porze ledwo o własnych siłach i niezbudziłem rodziców. HA!
EDIT.
aaa i tak dziwisaj na trzeźwo sie wypowiem to sukcesem jest dla mnie zdanie do drugiel liceum:F
i to ze kiedyś tam z chłopakami wygraliśmy jakiś turniej streetbaal'a^^
i kiedys miałem drugie miejsce w jakiś tam zawodach szachowych... ale to dawno było

Krasnolud 
Na Drodze Do Bree

Posted: Mon Aug 15, 2005 11:38 am   

Wymienię Wam moje osiągnięcia:
-2 miejsce na konkursie ortografii klas 3 (szkoła podstawowa)
-1 miejsce konkursu polonistycznego zatytułowanego "Złota żaba" tylko eliminacje szkolne, potem to tylko wyróżnienie
-później było pełno różnorodnych konkursów, ale już nie pamięyam, bo to było baaaardzo dawno :D
-coś by się jeszcze znalazło, jakiś konkurs śpiewacki, ale to pozostawmy bez komentarza :green:

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Fri Aug 19, 2005 9:09 pm   

ja dodam jedynie 800 postow na tym forum...w ciagu roku...oczywiscie nie przez nabijanie...no moze troszeczke z poczatku... ;)

Platon

Mojso 
Lord Sith

Posted: Sat Aug 20, 2005 10:51 am   

Na mudnialuw futboll z osiedlową drużyną mieliśmy 3 miejsce i zostałem the best footbaler :) Ogólnie że mam przyjaciów i przyjaciółki :) (zajebistych przyjaciół płci męskiej i żeńskiej) (dwuznaczność niezamierzona) że zdaje z klasy do klasy i że jestem w trkacie pracy nad naszym filmem :D

Milva 
Moriannon I Brama Mordoru

Posted: Mon Aug 22, 2005 9:34 pm   

Ugh, szkolnych sukcesów wymieniać nie będę, szkoda posta :P
Moje ostatnie sukcesy:
1- Otrzymanie od rodziców odtwarzacza mp3 bez specjalnych narzekań, męczenia, szantażu i awantur ;o
2- W ciągu 7 godzin, przejście tylu kilmoetrów, że odrobiłam zaległości sprzed conajmniej 6 lat ;) ( Ech, ciekawe czy podołam mojemu kolejnemu wyzwaniu dotyczącemu gór - wspięcie się na Rysy...)
3- Wysprzątanie pokoju
4- Przeżycie miesiąca ( eee...dobra, prawie 3 tygodni ;) ) bez słodyczy ;o ( Lody się nie liczą :] )

nagg 
Administrator

Posted: Wed Aug 31, 2005 12:07 pm   

Hmm, dziś w Rzeczpospolitej wydrukowano mój list :) Każdy bardziej ciekawski sam sobie go odnajdzie, i dojdzie kto ja jestem :)

I to jeszcze w rocznice Solidarności :roll:

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: