Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Antar odziany w skórzany płaszcz przedzierał się pomiędzy ludźmi będącymi na targu, aby dostać się do bramy wyjściowej. Niestety strażnicy zauważyli go, po czym rzucili się za nim w pościg. Było tłoczno i straż miała problemy z przedzieraniem się przez tłumy, Antar natomiast wyciągnął zwój z zaklęciem i użył go, aby wyczarować wilka, dzięki któremu wystraszeni ludzie schodzili mu z drogi. W końcu dobiegł do bram wraz z czworonogim sługą, lecz te w wyniku alarmu były już zamknięte i po krótkiej chwili grupka strażników zdołała go dogonić. Opętany młodzieniec zaśmiał się nieludzkim głosem, po czym wyciągnął miecz i jednym pchnięciem zabił wilka. Teraz miecz Antara ociekał krwią, która posłużyła mu do namalowania prostej linii przed sobą, stanowiącej granicę pomiędzy nim a strażą. Strażnicy byli zdziwieni tym zachowaniem i przez chwilę obserwowali opętanego. Po chwili kazano Antarowi się poddać. Opętany milczał. Strażnicy rzucili się z mieczami w kierunku młodzieńca i bez większych problemów obezwładnili go, po czym jeden ze strażników chcąc się wyżyć rzucił nim o ziemię a następnie zabił.
eeeeeeeeeeeeeeeeee.................... to wersja demo?
_________________ v3rt (malpa) o2 (kropka) pl
---------------------------------------
v3rt on #perverts @ IRCnet
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
Always look on the bright side of life
Posted: Mon Jun 27, 2005 10:04 am
Strasznie krótkie jak zauważył mój przedmówca. Poza jeśli chcesz z tego uzyskać opowiadanie popracuj nad rozbudowaniem opisów i całej w ogóle całej fabuły.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Napisałem to w wyniku szybkiego natchnienia. To nie jest opowiadasnie, lecz jest to wydarzenie, które opisałem. Główny bohater jest tym opętanym chłopcem. Na innym forum zamieściłem jeszcze losy strażnika, który go zabił.
_________________ v3rt (malpa) o2 (kropka) pl
v3rt on #perverts @ IRCnet
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
Always look on the bright side of life
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum