Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Arinka nie zabija ani nie ucieka. Ja najczęściej dostaję ataku śmiechawki, po której wszyscy uciekają, a jak mnie już taki 'adorator' zdrzaźni, to mu nawymyślam. U Nimloth są dredy, natomiast u mnie rude włosy w ilości takiej, że parę głów mogłyby obdzielić. Też zwracają uwagę;D;D
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
w ten sposób przekonać ludzi, że warto próbować.
uwaga punkt tego wieczoru: Nimloth,musze przyznac ze ladna jestes
jej, dzięki az sie zarumienilam
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:32 pm
hihihi... Dziewczyny są tak niepojęte, że aż trudno ich nie ubóstwiać...oczywiście TĄ JEDNĄ JEDYNĄ a nie wszystkie naokoło ... szkoda, że WY nie możecie tak o nas powiedzieć
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Sun Sep 17, 2006 10:48 pm
Ech, no.. Was moze tez sie da ubóstwiac... tylko wy sie nie umiecie zaprezentowac jakos tak... od razu A mzoe to dlatego, ze kobiety nie sa wzrokowcami jak mezczyzni? Nam wyglad nie wystarcza...
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum