Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
.Arina nasza droga pisze ze jak raz na jakis czas sie powie "jestes taka ladna" niekoniecznie osobie ktora podrywamy,ale np. tez osobie z ktora "chodzimy" to ona mowi wez przestan
Mówi tak bo udaje zawstydzoną, a w głębi serca bardzo się cieszy z komplementu (takie moje puchatkowe rozumowanie)
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Sat Apr 22, 2006 3:45 pm
Puchatek filozofem narodu!
Dziewczyny mówią często "weź przestań" odruchowo W srodku im miło i są szczęśliwe, ale na zewnątrz tego nie okazują Tym samym dają sobie prawo do dalszego użalania się nad sobą Zawsze warto zainwestować w oryginalniejszy komplement
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
A od jakiegoś czasu jawnie cieszę się z komplementu. Doszłam do wniosku, że :'Co mi tam'(często dochodzę do takiego własnie wniosku). a jak się cieszę, to, zauważyłam, że więcej komplementów dostaję(samochwała w kącie stała)
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
w ten sposób przekonać ludzi, że warto próbować.
hehe, Arina - faktycznie coś moze w tym być trzeba spróbować
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Thu Jun 29, 2006 7:43 pm
komplementy sa spoko...ostatnio czuje to na swojej skorze, jak dziewczyna mi zaczyna slodzic jaki to ja nie jestem cudowny itp...ja tego nie czuje ze taki jestem, no ale skoro ona tak mowi to znaczy ze dla Niej taki jestem i trza Jej wierzyc na slowo
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Nie, jakby mi ktoś zaczął niesamowicie słodzić, że jaka to cudowna nie jestem, piękna i wspaniała, to pewnie bym nie wytrzymała;D Ale komplementy lubię;)
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
Posted: Thu Jun 29, 2006 8:19 pm
no Kamila nie przesadza...mowi to raz dziennie,ale przez 5 minut hehe...ale przynajmniej przy niej poznaje siebie na nowo...no i dowiedzialem sie ze we wlosach na gel mi ladnie...hehe...
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
a ja miałam ostatnio taki epizod w autobusie. Usiadł obok mnie jakiś pan pod pięćdziesiątkę i coś tam gadał, gadał i gadał, a ja z nosem w książce siedziałam. Nagle popatrzył an mnie i wydał okrzyk 'Boże, jaka pani jest piękna!'. A ja wydałam z siebie rechot równie głośny jak okrzyk owego jegomościa.
Hehe Arina, nieźle, mi ludzie tylko mówią że mam ładne dready, ale to też tylko starsi panowie ludzie są czasem śmieszni Mati - aleś Ty agresywny...;)
.Nimloth,masz dredy? wow...wrzuc jakas fote do albumu
no mam dready, mam jedna fotka juz jest...nie będę was zadręczać większą ilością...;)
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum