Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Jun 17, 2004 6:05 pm Off-topic czyli luźne pogaduszki
Słuchaj mnie, ludu Foruma!
Robimy wszyscy zastraszajaco dużo off-topicu. Zeby temu zapobec-piszcie tu wszystko, co chcecie, jeśli wasze wypowiedzi waszym zdaniem nie nadaja się na tematy czy podobnie.
W tym temacie nie ma niczego nie na temat, bo to jest sam off-topic. Wszystko co chcecie.
Pozdraiwam.
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Nie zapomnijcie o mnie... ;p
Last edited by Agatin-K on Mon Aug 09, 2004 4:09 pm; edited 1 time in total
Posted: Fri Jun 18, 2004 7:51 pm
Ja jakoś specjalnie dużo off-topiców nie zauważam. A jeżeli są to wynikają z dyskusji. Trochę bez sensu byłoby pisanie tutaj czegoś co nasunie ci się podczas dyskusji na jakiś inny, konkretny temat. Mi osobiście off-topici nie przeszkadzają. Za to przeszkadzają mi zakładane często bezsęsownie tematy w których dyskusja kończy siępo kilku postach.
Ps. A podobny temat już jest, założony bodajże przez Ozza.
No właśnie mi o to szło zeby nie bylo duzo tematow co sie wyjasniaja po paru postach.
Jets temat załozony przez ozza? Gdzie i jak sie nazywa? Do licha musiałam ni zauważyc. Kurcz, szkoda ze nie mozna kasowac swoich tematów... Ale co tam, raz sie zje
"To już jst koneic, nie ma juz nic. Jtseśmy wolni, mozemy isć"
Na przyklad pochwale sie ze mam srednia 4.6 gozej niz zwykle bo zawsze miałam pasek, ale i tak świetni. I zahcowani wzorowe (serio, chociaż trudno uwierzyc ) naprawde mam wzorowe. ale happy jestem
Pozdrawiam.
Ja jakoś specjalnie dużo off-topiców nie zauważam. A jeżeli są to wynikają z dyskusji. Trochę bez sensu byłoby pisanie tutaj czegoś co nasunie ci się podczas dyskusji na jakiś inny, konkretny temat. Mi osobiście off-topici nie przeszkadzają. Za to przeszkadzają mi zakładane często bezsęsownie tematy w których dyskusja kończy siępo kilku postach.
Ps. A podobny temat już jest, założony bodajże przez Ozza.
Dooooooooookladnier jest tak jak napisala Nienor, zgadam sie z tym w pelenj rozciaglosci
Temat juz taki jest, offtopow za duzo nei ma a jak sa to maja cos wspolnego z tematem i bardziej deneruja bezsensowne tematy (jak np. zakladanie nowych tematów przez Legolasika o filmie BB1 i 2 i jak pamietam na temat tego filmu nie bylo żadnej wypoiwiedzi...
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Wie ktos moze jak zrobic cos takigo: daję linka, i chcę zeby pisalo "kliknij tutaj" czy coś takiego...) nieiwem co z tym zrobic nie znam sie...
Aha, i jka sie zakłada temat to można robis ankiete. I jest "dodaj opcje" o to w tym chodzi?
Pozdro:)
Wie ktos moze jak zrobic cos takigo: daję linka, i chcę zeby pisalo "kliknij tutaj" czy coś takiego...) nieiwem co z tym zrobic nie znam sie...
Piszesz [ url=http://costamcostam]kliknij tutaj[/url]
Tylko w pierwszym tagu przed "url" nie moze byc spacji.
Frost Lady wrote:
Aha, i jka sie zakłada temat to można robis ankiete. I jest "dodaj opcje" o to w tym chodzi?
Pozdro:)
Te opcje to jest a) b) c)
Jest "Pytanie do ankiety" np. Ile masz lat
i wpisujesz np.15, klikasz dodaj opcje, potem wpisujesz 18 i klikasz dodaj opcje....
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Posted: Wed Sep 29, 2004 6:41 pm
Mati ale Gorzów jest w niepraktycznym miejscu Ja rozumiem ze tobie by to odpowiadało, ale mysl szeroko Ja mam za sobą dwa zjazdy tego typu i wiem, ze to super sprawa, ale musza byc porządnie zorgaznizowane, a na to zadanie zwykle nie ma chetnych A tu trzeba znaleźć miejsce, zaplanowac ładnie żeby nikt sie nie zagubił w obycm miescie. To wcal nie takie proste, a najgorzej ustalic termin
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Sat Oct 02, 2004 11:35 am
hm.. nalezaloby zrobic jakies spotkanie ludu forumewgo aczkolwiek, pewna czesc uzytkownikó ma mniej niz 14 lat, i przedewszystkim, kazdy z nas jest rozproszony w roznych kierunkach polski..
Ho ho... a ja mieszkam w miescie, do którego jakiś czas temu przeprowadził się Sin i i tak go w życiu nie widziałam . Heh, ja jestem za zlotem, starsi by się przypuszczalnie zgodzili, jak mogę jeździc na bitwy, to na zloty i konwenty raczej tyż .
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
No, z tym zlotem to nie taka znowu prosta sprawa... Mama mnie nie pusci sama, a z kimś o siara w kazdym razie mam nadzieję ze na forum rejestrnie sie ktosżyczliwy z okolic Malborka,,oczywiscie ktos taki kogo moja glupota nie będzie nudzic
Pozdro!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum