Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Na forum Kultu znalazlem taką ciekawostke, wiec pomyslalem, ze moze i Was zainteresuje
Biegają z prędkością do 15 km/h, skaczą na wysokość 1m, wychodzą w nocy lub
chronią się w cieniu. Gdy cię gryzą, wstrzykują ci nowokainę, która
znieczula organizm. Tak że nie czujesz ,że zostałeś ugryziony. Budzisz się
rano "z brakującym" kawałkiem ramienia lub nogi bo żarły cię przez całą noc.
Gdy spacerujesz w ich pobliżu lepiej uciekać jak najszybciej bo idą za tobą
żeby pozostać w twoim cieniu. Ten na dole właśnie pożera tego górnego. To są
pająki, które codziennie napotykają żołnierze w Iraku. Pomyśl.... nie
chciałbyś obudzić się z jednym z takich skurczybyków w swoim namiocie...
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Mon Apr 26, 2004 11:05 pm
Powiem jedno, a raczej dwa słowa. Holy shit... Kurde, to jest gorsze niz kiła, albo ze zwierząt to ja nie wiem, kobra jakaś. Pomysl se, zjadło Ci palce, i nie możesz więcej na gitarze grac... Ale dzikie diabelstwa...
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Tue Apr 27, 2004 1:00 pm
słyszałam gdzies otych pajaczkach.. nie jestem tylko pewna gdzie..
pozatym.. zobaczcie jakie jeszcze niebezpieczenstwa czekają na zolnierzy w Iraku pomijajac powstanców i tych co im sie to wszystko nie pdooba..
Powiem jedno.. nie chciałabym byc na miejscu tego drugioego pajaczka..
Trzy tygodnie temu koło stacji PKP w Poznaniu został wywieszony transparent: "Wycofać polskie wojska z Iraku, o ile nie chcemy pojechać pociągiem do Madrytu..."
W sumie racja... a czy czekają tam niebezpieczeństwa... napewno, jednak nikt nie ma do wyboru jedziesz czy nie jedziesz, tak zostało ustalone.
Niepoprawna manipulacja prawdziwie żywymi istotami, które w imie nie swoje i nie w swoim interesie ginie...
_________________ Wtul się w mój kokon zostaniesz Motylem, już...
Lekarze wyciągnęli 10-centymetrowego robaka z oka pewnego Afrykanczyka, który zgłosił się do szpitala, ponieważ miał problemy z patrzeniem.
Mężczyzna powiedział, że pocierał oko zbyt intensywnie i dlatego źle widzi. Lekarze podejrzewali infekcję, ale po dokładnym zbadaniu oka okazało się, że w oku siedzi ogromny pasożyt.
Prawdopodobnie do oka Afrykańczyka dostało się jajo robaka, z którego rozwinął się dorosły osobnik.
mniam wniosek> Afryka to kraj wielkich mozliwosci - wszytko sie moze zdarzyc
nagg
Posted: Sat Jun 19, 2004 9:45 am
Naaaaaaaaagg Zlituj się....obrzydliwe Az mi się gorzej zrobiło...fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Nie dosc ze nie znsoze biologii to mnie ejszcze robalami katujesz
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Sat Jun 19, 2004 11:27 am
Nie obrzydzaja mnie rózne rzeczy. Sama sobie moge dłubać w oczętach (Esk przygotuj się na to niektórzy nie moga na to patrezc ), ale jak widze obrazki wksiazce z PO, albo historie o rozwijającym się w oku paosżycie to cuję dziwne coś w okolicach żołądka
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
A ja się wypowiem na temat pająków Dziwne jakieś, strasznie długie są... I wyglądają jakby miały głowę, tułów i odwłok. No i te odnurza w dużych odstępach. Qmpel mi to na gg przesłał ale wtedy nie zwrocilem na wygląd uwagi Ale teraz jakoś tak razi po oczach. Gdybym o nich nie czytał kiedyś to bym uznał że to ściema a te na zdjęciu są sztuczne
_________________ "Jeżeli kiedyś poczujesz się naprawde mały i bezbronny, pomyśl sobie, że byłeś największym i najsilniejszym plemnikiem w swojej bandzie."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum