Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Przeglądając stronki o tematyce znanej natknełem się na pewne zdjęcia hmm!
Przedstawiają one obsadę LOTR przez znanych aktorów. Warto zobaczyć i się troche pośmiać.(Leonardo Dicapro w roli Legolasa )
Tu podaje link do stronki.
Posted: Sat Mar 01, 2003 10:17 am
"Na szczescie obsada jest jaka jest." Duzo tu gadac nie ozna, jak sie widzi Russela z taka "chomikowata" geba czy Roberts z nosem jak u szczura to nie mozna miec pozytywnych reakcji. Alleluja Ze Wood To Frodo a Arwen gra boska Liv . I oby tak do konca...
Bo inaczej Dies Irae!!!
_________________ "We Are Shape By Faith Just As We Shape It"
Nieźle się uśmiałam, oglądając te zdjęcia
Aż się przestraszyłam, jak zobaczyłam Julię Roberts jako Arwen... fuj!
Albo Russell Crowe z tą swoją misiowatą twarzą... ble!
Mnie podoba się Gollumo-Yoda: to jest to!
_________________ "Kochać to znaczy nigdy nie mówić przepraszam..."
Posted: Sun Mar 02, 2003 11:13 am
Nie, aegnor. ja bym ne twojej liście nieco pozmieniała: to po pierwsze
Legolas- Michał Zebrowski
Frodo-?(któś inny)
i jeszcze Galadriel- Renata Gabryleska
Dalej to mi się wszystko podoba ,ale za tego Zebrowskiego to zabiję!
A jeśli chodzi o zdjęcia to są świetne. hi, hi Tak jak arwen najbardziej podoba mi się Gollumoyoda.
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
O BOZE! Ale on paskudny (ja przepraszam stokrotnie, ze nie trzymam sie konwencji ironii ) O Matko Boska... Ten nos, jaki grymas na mordzie... nawet nie wiedzialem, ze Lepper jest az tak paskudny :shock:!
Moze ktos ma jeszcze jakies temtyczne fotomontaze?
nagg
Posted: Mon Mar 03, 2003 2:31 pm
ja nie mam. Ale jedno co stwierzde z odrazą: wiecie ,że Lepper po Kwaśniewskim jest najseksowniejszym ,polskim politykiem? Fajnie nie? to taka nutka ironii przed wybuchem. jak można to zrobić. Jezuuu... uratujcie mnie bo ja za chwilkę wybuchne. Legolas, mój ukochany Legolas - wygląda jak Lepper. Co tu się dzieje -czas umierać .
Posted: Mon Mar 03, 2003 9:17 pm
a czy zauważył ktos tego oto elfa nad elfami ??
pokazuje sie tylko 3 sek w filmie , a juz robi popularnosc.Ponoć wiekszosc fanek szaleje na jego punkcie , a w extanted cut podnieta ,bo pokazuje sie 2 sek dłuzej.. hehe a to heca
i mam jeszce cos
Widzieliśmy P.J w Bree , w TTT tez gdzies jest a tu mamy go na widoku
O BOZE! Ale on paskudny (ja przepraszam stokrotnie, ze nie trzymam sie konwencji ironii ) O Matko Boska... Ten nos, jaki grymas na mordzie... nawet nie wiedzialem, ze Lepper jest az tak paskudny :shock:!
Moze ktos ma jeszcze jakies temtyczne fotomontaze?
nagg
Cieszę się, że Ci się podobało. Jeśli chodzi o Leppera, to mam jeszcze taki fajne zdjątko, oto ono: Wieśmin Wiem, że w tym momencie odbiegam trochę od topicu, ale mam nadzieję, ze mi wybaczycie. Po prostu nie mogłem się powstrzymać.
A tak wracając do sprawy: Obsada w Lotr całkiem mi się podobała poza dwoma wyjątkami:
1) Troll w Morii Zupełnie mi nie pasował do konwencji Tolkiena.
2) Hugo Weavin jako Elrond. Ten facet przecież wogóle nie wygląda na elfa. Jako agent Smith w Matrixie był znakomicie dobrany, ale jako Pan na Rivendell to tak nie bardzo. W związku z jego osobą powstały chyba dziesiątki fotomontarzy, ja zamieszczam link do (moim zdaniem) jednego z lepszych. http://www.szaraprzystan....agentelrond.jpg
Posted: Tue Mar 04, 2003 5:05 pm
Takiza bardzo blady. Ma jeszcze taką zdeformowaną, nie to jest zle określenie, taką dziwną nie symetryczną twarz. A przecież elfy mają smukłe buziulki.
Posted: Mon Jan 12, 2004 10:28 am
Peter Jackson wybierając obsadę do LOTR trafił w stówę. Dokładnie tak samo sobie wyobrażałem Gandalfa, gdy czytałem książkę, sir Jan Mckellen idealnie pasuję do tej roli, tak samo jak Christopher Lee do Sarumana. Bardzo ambitnym i perfekcyjnym aktorem odgrywającym rolę Aragorna stał się Viggo Mortensen. Chodzą legendy, że spał z mieczem na trawie i codziennie przynosił reżyserowi 10 stron zapisanych i pokreślonych, oczywiście były to zmiany do jego scenariusza. Do reszty aktorów także nie mam zarzutów
_________________ "All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
And I come back to you now at the turn of the tide.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum