Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
O-Zone
Author Message
Grigor (Mistrz) 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sat Sep 11, 2004 10:27 pm   O-Zone

Czy to hicior czy przypał piszcie ile się da nudzi mi się (mati ;) ) ;]
www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Sat Sep 11, 2004 10:43 pm   

o kurwa....trzeba bylo napisac jeszcze w temacie....o-zone- pedaly czy geje....ja dziekuje...jak widze ten teledysk to mi sie sczac ze smiechu chce...rozpiete koszule jak jacys twardziele...a jak slysze glosik tego geja w tej zoltej koszulce to mi sie az plakac chce...o-zone...chlopaki z rumunii wogole nie wiedza jak sie piosenki pisze...naogladali sie vivy i mysla ze tez moga zgrywac twardzieli...no...moze jeszcze jutro sobie znich pojezdze....heh...

Platon

Grigor (Mistrz) 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sun Sep 12, 2004 9:40 am   

Mati_00 wrote:
o kurwa....trzeba bylo napisac jeszcze w temacie....o-zone- pedaly czy geje....ja dziekuje...jak widze ten teledysk to mi sie sczac ze smiechu chce...rozpiete koszule jak jacys twardziele...a jak slysze glosik tego geja w tej zoltej koszulce to mi sie az plakac chce...o-zone...chlopaki z rumunii wogole nie wiedza jak sie piosenki pisze...naogladali sie vivy i mysla ze tez moga zgrywac twardzieli...no...moze jeszcze jutro sobie znich pojezdze....heh...
RAcja racja cały o- zno w tekście u góry ;] :/ O-zone jest... :/
www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun Sep 12, 2004 10:13 am   

"Chłopaki z Rumunii w ogóle nie wiedzą jak sie piosenki pisze" - to rozśmieszyło mnie tak samo bardzo jak teledysk z samolocikiem, który był bardzo sympatyczny 8) Jeżeli ty sądzisz, że oni "piszą te piosenki" to dzięki... :lol:

A Dragostea Din-Tei jest niewątpliwie wielkim hitem! Ja go bardzo lubie, po prostu uwielbiam, przy niczym lepiej sie nie da bawić, niż przy tym. Gdziekolwiek to słysze, to od razu pogo i sobie śpiewam - znam cały tekst :D

O-ZONE ROXXXXXX!!!!

Pozdrf.[/img]

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Sun Sep 12, 2004 3:06 pm   

masakra! nie wiem czy sobie ten zespól zasłużyl na nowy temat? szkoda miejsca na forum. A fakt, że jek sięczlowiek odpowiednio nastawi to się można przy tym nieźle bawić! To jest tak ekstremalnie śmieszne!

Anlis Gamgee 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Sun Sep 12, 2004 3:22 pm   

Ehhh... rzygać mi się już od tego chce (zapewniam, jeśli na obozie oglądąło się ten teledysk 3 razy dziennie przez dwa tygodnie, w telewizorze głos na fulla to przestaje być śmieszne)

Quote:
znam cały tekst

nie chwal sie, też znam :P

Grigor (Mistrz) 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sun Sep 12, 2004 3:56 pm   

Anlis Gamgee wrote:

Quote:
znam cały tekst

nie chwal sie, też znam :P
A kto nie zna :P

Grafzero
Lord Sith

Posted: Mon Sep 13, 2004 12:29 pm   

Ja, nieznam ... nie ogladam mtv, vivy i calej reszty tego chlamu (ale wiem oczym mowa), tam nie puszczeja metalu, a jak juz to tylko jakies pseldo metalowe jankeskie gowno.

Grigor (Mistrz) 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Mon Sep 13, 2004 2:01 pm   

Grafzero wrote:
Ja, nieznam ... nie ogladam mtv, vivy i calej reszty tego chlamu (ale wiem oczym mowa), tam nie puszczeja metalu, a jak juz to tylko jakies pseldo metalowe jankeskie gowno.
Mi chodziłoo to że ten...chłam słychać wszędzie :/ i wszystkim tak wpada w pamięć ,że łatwo tak prymitywnie napisaną piosenkę (noma noma dej :/ ;] )zapamiętać :/ ;]

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Sep 13, 2004 4:46 pm   

znacie tekst??? czy wy jestescie nienormalni?? powinni wam pamiec wyczyscic....taki uraz psychiczny....a myslicie ze kto pisze im te piosenki, jak nie ich ludzie?? a ci ludzie sa z rumunii....to slychac na pierwszy rzut ucha :green: .....ja pierdziele....co do metalu na vivach to sie nie wypowiadam, bo nie znam rodzai metalu na pamiec....jakies numetale, vampiric metale (jakos tak chyba)....dla mnie metal to metal....prawie wogole tego nei slucham....no chyba ze LP,...rammstein to tez metal?? chyba bardziej hardcore'owa muza jakas....heh...dobra....2PAC i tak rzadzi razem z WWO i 52DEBIEC....heh

Platon

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Mon Sep 13, 2004 6:22 pm   

Co wy chcecie - ja uważam ze to jest....świetne....Ambitne - nie, mądry przekaz - nie, ciekawe brzmienia - nie, ale jeśli chodzi o hity to ta akurat jest najmniej ważne - ta piosenka jest radosna i wiele tej radości wnosi, można sobie potańczyć (jeśli ktos lubi przy czyms takim tańczyć) i ogólnie swój cel jako piosenka spełnia idealnie - myśle ze nikt nie oczekiwał od disco-polo z rumuni wspaniałego przekazu i wzniosłych słów...Uważam że to co zamierzano zrealizowano swietnie a zespół jest lepszy od Ich Troje a że jest tandetny -cóż taki chyba był ich cel. Nie powiem zebym zaliczała to do moich ulubionych piosene i że jest wspaniałe - nie o to mi chodzi tylko staram się powiedzieć że wszystkie bardzo mocne słowa pod ich adresem są zupełnie nie słuszne i chyba nie przemyślane...
Ps. Tylko nie pomyśleć ża ja to lubie...

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Mon Sep 13, 2004 6:33 pm   

Hehe, wiecie co lubięw takich (s)hitach? że zawsze jest z czego się pośmiać... Przecież te riffy! A te bity na perkusji! ;) kocham się z takich rzeczy nabijać :D taki tekst można przerobić na tysiące sposobów! Wyobrażacie to sobie Cover w wykonaniu np Vader :D aż chcialoby się usłyszeć :D

Grigor (Mistrz) 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Mon Sep 13, 2004 6:39 pm   

Takiej odmiany w muzyce dawno nie słyszałem myślałem że era disco - polo się już dawno skończyła mała odmiana disco - polo po rumuńsku i hicior takie że ludzie słuchają czegoś nowego czegoś chałowego że się z czegoś pośmiac :lol: Ale i tak Safri duo rules idę na ich koncert :D :D :green:

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Mon Sep 13, 2004 7:10 pm   

Era disco-polo minęła ? Myslisz że jak sie nam nudzi na imprezie to co my puszcamy ? Kata ? Nigtwish ? żeby rozkręcic dretwą impreze nie zastapione jest "Jestes szalona mówie Ci" ;)

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Mon Sep 13, 2004 7:12 pm   

pamiętam jak kolega nagrał na komórkęi na zielonej szkole robił sobie jaja :D był niezły cyrk, nie spaliśmy do 5.00 nad ranem, a o 7.00 było śniadanie i zbiórka :D ale niezłe cyrki z tym były :D albo jeszcze jakiśinny (s)hit :D Ajajaja, a ja mam w dupie raj :D czy cuś takiego :D

Tamaya
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Tue Sep 14, 2004 2:32 pm   

Chociaż uważam się ostatnio za raczej fankę metalu, gdy usłyszałam "Dragostea Din-Tei" bardzo wpadła mi w ucho melodia. U brata jest to powodem uciechy, ale gdy go nie ma włączam radyjko i słuchamy. Trzeba sobie czasem odmienić. :D

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Tue Sep 14, 2004 5:36 pm   

boze!!!!!!!!!!!!!!! jak mozecie wogole mowic ze to jet "fajne"....to jest kompletne gowno...to tak jak ja bym teraz pojechal do wawy i poszedl do studia i nagral z kumplami piosenke....a ten teledysk.....wogole masakra....nie mowie ze to nie nie rozkreca imprezy, bo jest smiesznie jak cala sala spiewa to....ale to powinno sie puszczac raz na tydzien albo jeszcze rzadziej...a tymczasem nie...na vivie leci to czesciej niz rammstein, albo nelly....dajcie spokoj....wogole, a ta ich nowa piosenka?? ktos ja widzial?? uprzedzam, jesli ktos ma slabe serducho to neich nie oglada bo jego serce peknie ze smiechu razem z przepona.....myslalem ze nie wyrobie dzis rano jak ich zobaczylem....

Platon

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Tue Sep 14, 2004 7:55 pm   

Wiesz myśle że kilka osób w Polsce go widziała (i slyszała) i wszyscy jeszcze żyją...

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: