Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
No dobra ale przynajmniej ja nie slucham niczego takiego zeby byla jazda na Policje.A wytlumacz mi,od czego sie to bierze,w rapie/HH zawsze to samo dragi,laski,policja,kasa zawsze praktycznie to samo,od czasów Liroya jak pamietam(w Polsce przynajmniej).Co Policja robi nie tak,rozumiem frustracje tych artystow,ze nie pilnuja straganow na placu(zeby im ruscy nie piracili)ok,spoko niech im bedzie,ale do rzeczy,To zle ze Policja ochrania nas wszystkich przed terrorystami,najezdza regularnie na fabryki "bialych proszkow" i sciga ludzi ktorzy zabija cie dla 5 zlotych??/, za to sie im naleza pochwaly,a nie stale nienawistne bluzgi. A Polska to nie państwo Policyjne a Kościelne bym raczej powiedział, pomyśl o tym co częściej widzisz w telewizji, ogłoszenia wyroków czy Papieża,inaczej tylko kościół ma w Polsce własną telewizje i to jest w tym kraju właśnie najlepsze...off top:D,W każdym bądż razie.HH przedstwia świt sztucznie stworzony,nie taki jaki jest naprawde,wizje przeniesionego zza oceanu do Polski świata,tylko że tu nie ma segregacji rasowej itp.itd,zaden stróż prwa nie bedzie cie lal taboretem ani nic takiego.Zer czasem nie sa uprzejmi to fakt,ale zawsze maja do tego powody bo robia to dla dobra nas wszystkich, a jak sie chce to nawet w takiej sytuacji mozna sie dogadac,tylko trzeba cchciec
no ale przecież nie cały rap bluzga na policje, wykonawcy których ja słucham praktycznie tego nie robią, a jak już to są to jedną, góra dwie piosenki na płyte... i oni bluzgają policjantów za to że, zamiast ścigać prawdziwych przestępców to oni spisują młodzież pijącą jednego browara przed klatką, albo uganiają sie za ujaranami nastolatkami, a gdy przyjdzie do jakiejś burdy czy zadymy to patrzą sie w drugą strone i udają że nic nie widzą, sam byłem świadkiem tego jak jeden koleś dostawał baty od dużej grupy, a dwóch pałkarzy przechodziło 15 metrów dalej i niezwróciło na to uwagi... z resztą jak już raperzy niejadą naokrągło na policje, ale takie wrażenie można osiągnąć przez media, które od razu zauważyły że np. szalone trzynastolatki bedą kupować bluzy hwdp itp. Więc to sie rozgłasza że tak powiem dla kasy.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum