Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Hmmm Dużo nowych funkcji. To podstawowy plus. Fajne te interaktywne fragmenty stronki, które pod kursorkiem zmieniają odcień.
Ale kolorystyka tak skrajnie nie pasująca do forum Tolkienowskiego... To już nie forum o WP i to od dość dawna, ale czy wszyscy muszą o tym ciągle przypominać ?
No ale ogólnie jest bardzo fajnie. I mały apel do Nagga - jeśli udałby Ci sie dostoswoać skórkę WP.com to byłoby strasznie miło Ale to tak na marginesie...
EDIT
Ale własny panel każdego uzytkownika to już jest naprawdę miodzio :P:P Ukłony dla Admina(ów)
Posted: Sun Nov 14, 2004 2:47 pm
Baaaardzo fajnie jest Mi tam kolor odpowiada, bardzo wiośniano, jak w Shire Bardzo fajnie, że jest mod z datą urodzenia Za załączniki i fotki też się należy dla Szefa
Teraz to tylko logo nie pasuje Myślę też, ze w jakiejś przyszłosci mozna by wymienić emotki Ale to juz mój hopl
Jest super
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Last edited by Keira on Thu Nov 18, 2004 10:36 pm; edited 1 time in total
I mały apel do Nagga - jeśli udałby Ci sie dostoswoać skórkę WP.com to byłoby strasznie miło
powtarzam to juz kolejny raz Juz nad tym pracuje Zreszta mozna sobie sprawdzic - bo styl (wp.com) jest gotowy, tylko musze ikony pofarbowac. Nie wiem, kiedy sie tym zajme, bo w tym tygodniu mam kolokwium i tez inne sprawy.
Keira_Metz wrote:
Teraz to tylko logo nie pasuje
Tak, juz jest robione nowe.
Keira_Metz wrote:
Myślę też, ze w jakiejś przyszłosci mozna by wymienić emotki
Tez sie nad tym zastanawialem - marzy mi sie, by w koncu wszystie byly w jednym stylu. Ale to zobaczymy - jesli macie jakies propozycje (linki do calych setow) to puszczajcie tutaj.
Jeszcze co do TAJNEGO FORUM to mam watpliwosci, bo zostawilem pomaranczowe literki... i zlote "guziczki". Co Wy na to?
nagg
PS. A i rangi na "slonecznym stylu" beda na zoltym tle i juz nie beda sie tak "gryzly" z reszta wystroju.
Posted: Sun Nov 14, 2004 5:23 pm
co t ojest za styl
kurcze styl cytrynowy
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Tue Nov 16, 2004 8:58 pm
Ojej co to jest...wracam sobie na forum a tu takie....No dobrze nie będe krytykować bo jest ładnie i jest dużo naprawde duzo nowych fajnych funkcji, ale....zniknął klimat - jest strasznie jano i jakos cukierkowo, aż mi się nie chce pisać....
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
a latwiejszy to jak masz wszytskie dzialy (poufne, techniczne itd.) to pod tymi wszystkimi massz takie okienko i tam mozesz zmienic ten styl - po prawej stronie.
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:52 pm
Mnie się całkiem podoba poza tym słonecznym kolorem, bo przywykłam do ciemnego, ale ale już się z tym uporałam i jest po prostu super.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum