Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Pomysł w mej głowie siedzi aby zaproponować wam współpracę, może o Tolkienie wszystkiego nie wiem o dziele jego też, to i tak wysłuchajcie mnie. Pomyślałem że można utworzyć forum na którym będzie się grało, hmm, ale gra odbywać się będzie na czatach, cała sprawa będzie siedziała w Śródziemiu, rzecz jasna. W grze tej w jakimś niezamieszkałym skrawku tego terenu gracze będą starali się zbudować nowe miasto, nowe swoje życie. Czas w jakim się będzie rozgrywać to już wy ustalicie. Jeśli ktoś zainteresowany to na sIWymas@interia.pl
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum