Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Sep 02, 2005 11:56 pm Nowy projekt admina :)
Z góry zaznaczam, że strona na którą zapraszam, pozostawia wiele do życzenia. Niemniej zapraszam do testowania mojego nowego projektu blogin.pl
Zapraszam to tworzenia testowych blogów, pisania komentarzy - na tym etapie sens wypowiedzi liczy się najmniej. Z przyjemnością przeczytam Wasze uwagi na forum.
PS. stronie nie jest jeszcze zoptymalizowana pod alternatywne przegladarki... proszę wybaczyć ale użeranie się z różnymi interpretacjami CSS przez każdą z tych przeglądarek przyprawia mnie o gorączke
Witam,
miło mi donieść, że serwis wygląda coraz lepiej Powoli zakładane są Blogi. Od dziś adresy blogów tworzone są w subdomenach (np. nazwabloga.blogin.pl)
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum