Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Aug 04, 2008 7:15 pm
a co sądzicie o Hancocku? xP
oglądałem go 2tyg. temu. wydałem ok. 30 zł bo fundowałem bilet dla brata (sęp! xP) ale nie żałuje. bo pierwsza (o zgrozo!) nieholyłudzka cz. była wszechopotężna... w skali od 1 do 10 dałbym 9 gdyby nie druga (już) holyłudzka cz. za którą dostaje zaledwie 7.
asshole! xP
_________________ // Bowiem Tak Łatwo Ogłosić Się Bogiem - Jednym Słowem
Potem Opaść Wzdłuż
Bloku Okien
// Zawsze Szybko Umierają Tacy Jak Ja - Tacy Sami Choć Ciągną Inny Nitki Kolor
Posted: Mon Aug 04, 2008 10:21 pm
dzisiaj byliśmy na "moja dziewczyna wychodzi za mąż" . nic szczególnego, ale jeśli ktoś ma ochotę i czas się odprężyć i nie żal mu kasy na kino to polecam. fajna komedia, dobre momenty, fajny koniec... czego więcej chcieć od komedii romantycznej
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Mon Sep 15, 2008 10:08 pm
"Mamma Mia". Lekkie, łatwe, przyjemne, radosne, energetyczne. Nie drażni błahością fabuły. Aktorsko bardzo przyzwoite. Śpiew to już różnie... najlepiej wychodził Sophie. w każdym razie pozyyyytyyyywne niesamowicie. Wakacyjne. Ciepłe Dobre na taką pogodę jak teraz
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum