Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
No więc chciałabym w tym temacie poruszyć sprawę emotikonek na forum. Przydałyby się jakieś nowe emocjonki, każdy kto ma jakieś fajne na komputerze mógłby je tutaj zaprezentować i użytkownicy zdecydowaliby czy te emoty są rzeczywiście fajne i czy warto je umieścić na forum. A oto moje propozycje :
Tak, popieram Amerskę! Orzydałoby się kilka nowych emotek Najlepiej jakieś z serduszkami, bo całkiem często bym ich używała, i pewnie nie tylko ja Albo emotikonki "błagające" A może jeszcze pare "Tolkienowskich" ?
Np. takie :
gollum.gif
4676 Time(s) 1.11 KB
icon_balrog.gif
4676 Time(s) 534 Bytes
elfik.gif
4676 Time(s) 264 Bytes
serduszka.gif
4676 Time(s) 1.21 KB
uklon.gif
4676 Time(s) 265 Bytes
protestuje.gif
4676 Time(s) 1.69 KB
prosze.gif
4676 Time(s) 1.6 KB
love.gif
4676 Time(s) 617 Bytes
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
No fajnie. Ale wszystkich nie dodam - bedize trzeba wybrac top10 potem. Ale narazie, moze ktos ma jeszcze jakies propozycje?
Galad, ja mam gdzies caly band (girata, palker i wokal) ale teraz nie znajde tego...
Można też zdecydowac ktore emotikony powinny zniknac? Ktore sa zadko uzywane?
Ugh, wygrzebałam jeszcze trochę :
A które są rzadko używane? Hm, chyba :cegla: , , Nie przypominam sobie, żeby ktoś ich kiedyś użył. Uch, z wyborem to będzie bardzo, bardzo ciężko
Screwy.gif
4648 Time(s) 1.1 KB
t_witchking.gif
4648 Time(s) 449 Bytes
nie_wiem.gif
4648 Time(s) 275 Bytes
eowyn.gif
4648 Time(s) 8.54 KB
emotka_0381.gif
4648 Time(s) 263 Bytes
618.gif
4648 Time(s) 427 Bytes
0092.gif
4648 Time(s) 389 Bytes
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Sat Sep 10, 2005 3:19 pm
Ja jestem przeciwna ikonkom rodem z podstawowego pakietu GG Tzn. nie mam nic przeciwko tym, które juz były, np. One są fajne i typowe, ale ikonki z grą albo pizzą... Bez sensu.
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Thu Jan 26, 2006 10:41 am
Emotki fajne, ta szczególnie: . <hehe> Aczkolwiek usunęłabym te: i serię tych buziek: . Dodałabym może jakąś płacząca (jest smutna, ale nie ma płaczącej ), aniołka dla równowagi z diabełkami , jakąś typu :p, tylko, że animowaną , jakąś typu rotfl (taką turlającą się ze śmiechu), i typu jupi. To tyle .
_________________ "Świat dzieli się na tych, którzy czytali Hobbita i Władcę Pierścieni, i tych, którzy dopiero ją przeczytają." SUNDAY TIMES
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum