Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Aug 19, 2005 7:33 pm Nietypowe Wozy
A wiec, czy jest ktos oprocz mnie na tym forum kto kocha tuning samochodow? ... Wiecie, spojlery, w bagazniku wielkie glosniki, tlenek azotu jako TURBO itd...a to wszytko w towarzystwie pieknych, skapo ubranych dziewczyn podczas wystaw...
no wiec? jest ktos taki?
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
hmmm. wyobrazilem sobie kogos kto czyms takim jezdzi... dresik, zlote lancuchym, czapeczka, no i muzyka jaka bedzie leciec z tych glosnikow w bagazniku...ale moze mam bledne wyobrazenia
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Fri Aug 19, 2005 9:54 pm
ale czemu dres? ..ej no...czapeczka tez nie..lancuch nie koniecznie...a muza? rap rap rap...
ja bede czyms takim jezdzic...powiedzmy BMW 3 ...lakier czarny metalik, podswietlenie neonami od spodu koloru zielone...lekko opuszczone, do tego oba zderzaki i listwy progowe szerokie (wiecie o co chodzi) ...17' calowe alu felgi (potrojne)...szerokie opony...spojler na bagazniku...nie za duzy...w bagazniku-bagaznik za to za tylnymi siedzeniami dwie wbudowane kolumny...pedały aluminiowe...galke skrzyni biegow i hamulca zmienie na jakies aluminiowe-chromowane...ahaha...no i oczywiscie listewka na przednie swiatla ...
silnik 2.0 minimum... NO2 chyba jednak nie...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
ja tam sie nie znam, chociaz bardzo lubie samochody po Tuningu, zwlaszcza winylki po bokach, neony dajace "cien" samochodu i wogole takie samochody wyrazaja oryginalność kierowcy...
trza sie dorwac do "maluszka" ojca i zrobic z niego cudenko
a tak szczerze to marzy mi sie jakas ladna terenowka a'la Land Rover Freelander (głosne wzdychnięcie )
NO2 by sie przydalo jakbym startowala w jakis wyscigach samochodowych( ) co jest bardzo watpliwe, skoro narazie taranuje drzewka;] w lesie
hehe Ireth postrach lasu
_________________ ...Ę i vethed n?? i onnad. Si boe ę-dhanna.
Ae ę-esteli, esteliach nad
Estelio veleth....
Posted: Fri Nov 18, 2005 12:24 pm
Po Londynie się fajnie chodzi Gdzie się nie obrócisz to Ferrari, Porsche, Astony Martiny, Jaguary albo inne równie ciekawe stworzenia (samych Ferrari widziałam 4! )
Więcej ich zostało cykniętych, ale nie chce mi się dalej wklejać
A, zdjęcia by my kumpel
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Jak w końcu wygram w tego toto lotka, to sobie kupię niebieskie ferrari I nie będę już musiała wydawać pieniędzy na tuning O, albo alfę romeo bym sobie kupiła
Na razie musi mi wystarczyć cinquecento Grunt, że mam czym jeżdzić Jeszcze tylko zainwestuję w nowe zderzaki i jakieś lepsze radio Heh, rozmarzyłam się
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum