Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Niechaj gra MUZYKA !
Author Message
Teluumen 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Sat May 03, 2003 10:57 am   Niechaj gra MUZYKA !

Czasem sie zastanawiam czemu w naszym zyciu jest tk malo muzyki towarzyszacej nam w roznych chwilach... Moze to troche dziwne podejscie do zycia ale w fimach kazdemu momentowi towarzyszy utwor... Jak sadzicie... POiwedzcie co wam w duszy gra... Jak sobie wyobrazacie zycie z muzyka w tle...

PROGRAMMERS TEAM
|Teluumen|PRV.PL
BLOG

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Sat May 03, 2003 5:26 pm   

hm..byłoby wspaniale gdyby muzyka towarzyszyła w aszym życiu...
gdyby kazdy miał własną melodie któa lubi..

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Teluumen 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Sat May 03, 2003 6:40 pm   

Taka mala uwaga.. Piszcie wiecej nizli dwa zdania.. Wyrazacie przecierz swoje zdanie. A W przedszkolu juz uczono argumentowac swoje wypowiedzi... A nie "fajnie, podoba mi sie, czy jest cool" i na tym koniec. Macie glowy, potraficie myslec... Ja wrecz rzadam wyczerpujacych wypowiedzi.

PROGRAMMERS TEAM
|Teluumen|PRV.PL
BLOG

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Sat May 03, 2003 7:26 pm   

więc pisze wiecej niż 2 zdania ..
Byłoby wspaniale gdyby muzyka towarzyszyła w naszym zyciu... a oto dlaczego.. :wink: .. Przecież jest wiele sytacji w zyciu które nas stresują..
a muzyka nas uspokaja..poza tym w naszym zyciu jest zdecydowanie za mało muzyki..powinno byc jej wiecej...powinna rozbrzmiewac nie tylko w domach czy sklepach ale i wszedzie pozatymm..no moze przesadziłam.. :oops: ...[/b]

"Everybody lies"

Gregory House

Keira 
Szara przystań

Posted: Mon Jun 23, 2003 7:36 pm   

No dobrze, wićej niż dwa zdania. Chciałabym aby wokół mnie rozbrzmiewała muzyka i staram się to uskuteczniać. Uczę się słuchając muzyki (najchętniej Enyi i Stinga), jem i słucham radia, siedzę przy komputerze i mam włączone mp3 jakies lekkie. Czasem jak się kąpię to biorę radio do łazienki. Musze przyznać, że jak jestem sama w domu to bez muzy jest miciężko, ona mi zastępuje człowieka. Wszędzie gdzie jestem potrzebuję muzyki, po to mam walkmana.

B. Leśmian

Luthien.Tinuviel
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Tue Jun 24, 2003 12:50 pm   

Ja słucham róznej muzyki. Przy komputerze to MArilyn'a Manson'a, Evanescence, System of a Down, Guano Apes oraz HIM. Kiedy się uczę to wybieram spokojniejsze klimaty np. ścieżkę dźwiekową z "TLOTR". Ostatnio trochę żadziej słucham radia, tylko kiedy przebywam w kuchni i szykuję się do szkoły.. :) A kiedy biorę prysznic śpiewam sobie sama. :D :lol: Moim najlepiej mi wychodzi "Oda do radości" :lol: .

Mojemu zyciu cały czas towarzyszy muzyka w tle. ;) Tylko wtedy nie gdy czytam książkę, bo wtedy nie mogę się skupic, no i w szkole. Trochę dziwnie byłoby nagle puścić Metallicę na lekcji j.polskiego. Oj, wyobrażam sobie minę mej polonistki.... "Smiechu warte!" :lol:

Ozz 
Hooliganin

Posted: Tue Aug 12, 2003 7:07 pm   

Ja cały dzien, jak tylko jestem w chacie slucham polskiego rocka, po prostu bez tego jest tak nudno, głupio. Oprócz tego dzien w dzien zapodaje na gitarze, od 2 tyg mam wymarzonego, czerwonego Washburna (dla niewtajemniczonych to jest gitara, oczywiscie elektryczna;)). Bez tego, to DOPIERO nie wyobrazam sobie dnia! No i ofkors po prostu Metallica, RHCP, Dżem i Guano Apes rulez!!!!!

Daran Kaz'Ham
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Mon Sep 08, 2003 10:35 pm   

Muzyki słucham prawie cały czas. Moja miłość to ostry rytmiczny
hard rock i heavy metal. Godne polecenia kapele to:

Guns n Roses, AC/DC, Dream Theater, Led Zeppelin i oczywiście METALLICA

Beren 
Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Sep 15, 2003 8:59 pm   

Ja też zawsze lubie słuchać muzy. ja oczywiście pop polski i zagraniczny. Lubie jak ide przez osiedle a w bloku obok ktoś włącza na full radio :)

Antoine de Saint-Exupery

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Mon Sep 15, 2003 9:38 pm   

hehe..dla mnie muzyka to moje drugie zycie..mnie ma dnia zeby jej nie słuchac....dla mnie dzien bez muzyki to dzien stracony...

"Everybody lies"

Gregory House

Tanthalas
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Thu Sep 18, 2003 1:05 pm   

[quote="Keira_Metz"]Musze przyznać, że jak jestem sama w domu to bez muzy jest miciężko, ona mi zastępuje człowieka. Wszędzie gdzie jestem potrzebuję muzyki, po to mam walkmana.[/quote]

postepuje podobnie jak ty, ale czlowiek potrzebuje rowniez troche czasu aby pobyc ze soba sam na sam. muzyka w jakis sposob ukierunkowuje nasze mysli. czasami potrzebna jest cisza, aby przemyslec pewne problemy i znalezc ich rozwiazanie.
sprobujcie kiedys sluchac muzyki przez caly dzien a potem, gdy nikogo nie ma w domu, wylaczcie odtwarzacz. wowczas zobaczyci jaka cisza moze byc przyjema. wtedy odprezcie sie i wsluchajcie w muzyke waszych mysli.

oto moje 2 zdania, a przede wszystkim odmienna opinia. pora wprowadzic element dyskusji :) :twisted:

strażnik z Północy
Strażnik Północy

Posted: Tue Dec 09, 2003 3:18 pm   

Ja bym chcial, żeby zgodnie z moim nastrojem/chwilą gdzieś w mojej głowie włączała się jakaś muzyka. :) żeby było jak w filmie.

Keira 
Szara przystań

Posted: Tue Dec 09, 2003 4:40 pm   

Tanthalas wrote:
sprobujcie kiedys sluchac muzyki przez caly dzien a potem, gdy nikogo nie ma w domu, wylaczcie odtwarzacz. wowczas zobaczyci jaka cisza moze byc przyjema. wtedy odprezcie sie i wsluchajcie w muzyke waszych mysli.

oto moje 2 zdania, a przede wszystkim odmienna opinia. pora wprowadzic element dyskusji :) :twisted:

Dla mnie kiedy jestem sama cisza nie ejst przyjemna. Przypomina mi o mojej samotności. No chyba, że w tym momencie siedzę na gg :wink: Ale w pustce przebywać w ciszy...nie mogłabym :?

B. Leśmian

strażnik z Północy
Strażnik Północy

Posted: Tue Dec 09, 2003 7:21 pm   

Ja lubie przebywać w niczym nie mąconej ciszy, nawet wtedy wyrywam baterie z tykających zegarków bo wydają mi się takie głośne...

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Wed Dec 10, 2003 4:09 pm   

kiedy mam wokoł siebie tykanie zegarków to ja nie moge spac.. :")
kiedy mam zyke wokoł siebie łatwiej mi sie skupic na czyms..łątwiej mi dojsc do racji i dlaszych sciezek których długo nie mogłam doszukac we własnej głowie... :wink:

"Everybody lies"

Gregory House

Galad 
Moderator

Posted: Wed Dec 10, 2003 4:39 pm   

Hehe a u mnie jest ta kze jak puszcze sobie jakas muzykje ktora lubie to prawie wogule nie moge sie skupic :wink: - woe jej sluchac niz robic cos innego ( no chyba ze to jakas czynnosc nie wymagajaca myslenie) :wink:
in Mordor where the shadows are."

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Sat Jul 31, 2004 10:39 pm   

~Ja muzykę chetnie posłucham najwyzej raz dziennie, a najlepiej tylko kilka rayz tygodniowo. Przy cyzm musi to byc dobra muzyka i za każdym razme inna.
Ale zeby mi towarzyszyła w każdje chwili w zyciu... :lol:
Siedze na wucecie i co, ma mi muzyka grać? ;o
Oglądma telewizję-nie lubię jak mi muza leci...
Spię-cisza i spokoj jest chyba potrzebny...
Jestem na spacerze-wschłuchuję się w głosy natury, milczę (znacyz myśle) a jak ejstem z kimś to sama wydaję dxwięki-muzyka by przeszkadzała
Sama śpiewam-moje fałszowanie nie powinno byc zaklocone, tylko zaklocac ;)

A czasme muzyka (z reguly "Dragostea din tei" bo ciąlge w radiu leci) tak mi isę wbija do głowy ze chcę krzyczeć... A piosenka nie djae mi spkoju... ;)
Heh :D
Siemka!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Gollum12 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Fri Jan 19, 2007 1:47 pm   

Mi muzyka towarzyszy w życiu non-stop pomijając momenty kiedy siedzę w budzie. Ogólnie w moim domu jedyny moment kiedy nie gra żadne radio to kilka godzin między 3 a 6 w nocy, bo tak to idzie ciągle a nawet i 24h na dobę. Ja kocham muzykę i nie wyobrażam sobie życie jakby mi tak nagle ktoś zabrał muzykę. Słucham wszystkiego poza TH, disco polo i innymi pseudozespołami.
Punk, reage, ska, rock, pop, jazz, blues, metal, son(kto wie co to, dostanie nagrodę :) ), muzyka klasyczna nawet czasem, alternatywa, Hip-Hop(niektóre kawałki) rytmy afrykańskie, soul nie zaszkodzi no po prostu wszystko. Będę się dobrze czuł zarówno przy cięższych kawałkach System Of a Down jak i przy 9 symfonii Bethovena(choć przyznaję, że muzyki klasycznej słucham raczej rzadko). Moje życie to muzyka i jest ono piękne :D .

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: