Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu May 27, 2004 5:28 pm Neverwinter nights- sprawy techniczne :p
dorwałam ostatnio wreszcie moją ukochaą grę
sęk w tym.. , ze p[rzy instalowaniu 3 płytki przerywa w 48 %.. prawdopododbnie pyłtka źle przegrana...
I chciałabym poporisco pare rad co i jak, zeby akos instalke dokonczyc.,..
Jako maniak NvN jest to sprawa dla mnie wybitnie wazna
No neistety - raczej nic sie nie da zrobic poza zalatwieniem 3 plytki - przykro mi... moze jakis hake sie znajdzie, co wyduma rozwiazanie, ale aczje nie liczylbym na to - chyba, ze zastopowanie jest Twoja wina (brak miejsac). Mozesz sprobowac pare raz - mzoe kiedys "przepchnie" ale licz sie wtedy, ze w polowie gry bedziesz miala jakas paskudna "zwiche" lub lokacje, ktora nie ebdzie sie chciala wgrac...
nagg
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Thu May 27, 2004 5:38 pm
Moze zgraj pliki z cdka na kompa, i wtedy spróbuj. Jesli sie nie uda, to na bank zle przegrana, niestety Bywa, tak to jest, jak sie piraci Choc sam nigdy nie mialem takich problemów. Od razu powiem, ze choc giera z pcozatku bardzo wciaga, to jednak robi sie nudna, nieciekawa, na pewno nie do grania 2 razy. Tragiczne menu itemów, i w ogole taka... Fabuła niby fajna, a jednak nie... Z reszta sama zobaczysz. Ja sie zawiodłem w kazdym badz razie...
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Thu May 27, 2004 7:26 pm
oj Ozz.. nma moj gust to gra bardzo ciekawa
bardzo w pierwszym etapie.. i gdzies tak do połowy drugiego..
w NvN grałam, i powiem, ze takie klimaciki Forgotten realms bardzo mi odpowiadaja..
Posted: Tue Dec 20, 2005 12:57 am Re: Neverwinter nights- sprawy techniczne :p
Nimrodel wrote:
dorwałam ostatnio wreszcie moją ukochaą grę
sęk w tym.. , ze p[rzy instalowaniu 3 płytki przerywa w 48 %.. prawdopododbnie pyłtka źle przegrana...
I chciałabym poporisco pare rad co i jak, zeby akos instalke dokonczyc.,..
Jako maniak NvN jest to sprawa dla mnie wybitnie wazna
no może skoro taki maniak z Ciebie kupic oryginał wiesz to nie majątek a i multiplay bedziesz miał otwarty i bez ryzyka ze ktoś juz na takim numerku gra.
dodam ze gram w NWN na linuxie i smiga jak oszalałe
_________________ Bless me, undress me, Pick your prey in a wicked way
God I must confess..., ...I do envy the sinners
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum