Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Mój pierwszy kontakt z Ecikiem to był friendtest. Wchodzę +/- dwa lata temu na mojego friendtesta i patrzę... oczy mi się otwierają coraz szerzej i szerzej i krew sie burzy, bo... na liscie figuruje Ecik razy 6. Tzn. "Ecik", "Ecik podejscie 3" itp. Pomyslałam: niech no się tylko dowiem, kto to... wykończę No, ale Ecikiem okazała się być Ruda i co miałam zrobić
Jedyne, co mogłaś zrobić, to ją zlikwidować Byłoby z głowy
Jeśli mnie pamięć nie myli, to tego friendtesta Ecik rozwiązywał u mnie
Posted: Mon Dec 12, 2005 9:46 pm
I wtedy to Ecik po raz pierwszy pojawił się w przestrzeniach internetu Zaistniał, rzec można
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
mój nick wziął sie z ... no własnie niewiem ... niepamietam jego pochodzenia ... o ile jakiekolwiek ma. Wzieło sie któregoś dnia z głowy i tak zostało.
W ogole to witam wszystkich bo to mój pierwszy post ...
_________________ Bless me, undress me, Pick your prey in a wicked way
God I must confess..., ...I do envy the sinners
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:17 pm
po pierwsze jestem kobietą, czego po nicku nie widać, ale nie rozstane się z nim
cóż Ghash towarzyszy mi od dobrych dwóch lat i jest na stałe związany z moją tolkienowską postacią - Nazgulem, którym jestem na Ardzie - Zlocie fanów Tolkiena. Jest słówko z Czarnej Mowy a znaczy tyle co "ogień".
A tak po z atym mam wiele imion, ale Ghash jest najbardziej popularne wśród moich znajomych i to by było na tyle. Dziekuję za uwagę.
Posted: Wed Jan 18, 2006 12:38 pm
Ja na każdym forum mam super_girl, już tak z przyzwyczajenia. Jak tu się rejestrowałam chciałam wymyśleć coś bardziej magicznego, ale za nic nie mogłam, więc jest jak jest. Może jak pobędę tu dłużej i wymyślę coś naprawdę fajnego, to grzecznie poproszę o zmianę nicka. Ale na razie nie zamierzam.
_________________ "Świat dzieli się na tych, którzy czytali Hobbita i Władcę Pierścieni, i tych, którzy dopiero ją przeczytają." SUNDAY TIMES
Arina- po prostu bohaterka mojej powieści. I tyle. A powstała ot tak sobie- jakby przypłynęła z jakiegoś miejsca. I Arina została i zostanie na zawsze.
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
w ten sposób przekonać ludzi, że warto próbować.
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
No udał mi się;D
Natomiast w Bractwie Celtyckim noszę imię Gorawen czyli radość po naszemu. ale tak, czy inaczej Arina jest mi bliższe. Nie tylko w necie, ale i w realu masa ludzi tak do mnie mówi. A urzędowo nadali mi tak prozaicznie- Katarzyna...;D
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
Kasia może i ładnie, ale zawsze mi się takie prozaiczne wydawało...Tyle tych Kasiek było, szczególnie w ludowych piosenkach;D
Jak byłam młodsza, to biadoliłam, że nie znaleźli nic oryginalnego. Teraz domownicy mówią, że moje dzieci to kiedyś będą biedne, bo pewnie będzie im na imię Geralty, Arweny i inne Achajki;D
Ale fajnie, że uważasz moje imię za ładne;]
Posted: Wed Dec 27, 2006 4:31 pm
Włóczykj... ponieważ jest to moja ulubiona postać literacka. Syn Joka i Mimbli. Kuzyn Małej Mi. Porwadził "łajdackie życie", palił fajkę (według wiele w fajce po ojcu palił gandzię ), był leniem, nie wtrącał się w sprawy innych (co wynikało częściowo z jego lenistwa). Był samotnikiem i artystą jak ja. Fascynacja Włóczykijem i muminkami zaczęła się u mnie w październiku gdy koleżenki z klasy tak mnie ochrzciły. Podobno mam takie same głębokie oczy
_________________ // Bowiem Tak Łatwo Ogłosić Się Bogiem - Jednym Słowem
Potem Opaść Wzdłuż
Bloku Okien
// Zawsze Szybko Umierają Tacy Jak Ja - Tacy Sami Choć Ciągną Inny Nitki Kolor
Posted: Wed Dec 27, 2006 4:39 pm
A mozesz nam pokazac tę głębię twoich oczów?
Och, jak czytałam LotR to mi się Obieżyświat z Włóczykijem kojarzył
BTW, zastanawiam się czy nie skrócić [tzn. nie uprosić skrócenia ] mojego nicka do samej Keiry. To nazwisko nic nie wnosi, wydluza i komplikuje zycie Potem niektórzy nowi do mnie mówią per Keira_Metz, co mi zupelnie nie pasuje...
Jak sądzicie... obciąć nazwisko?
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Kasia może i ładnie, ale zawsze mi się takie prozaiczne wydawało...
Jakie tam prozaiczne! <dumnie wypina pierś > .
Piękne imię, ot co! A posiadaczki tegoż imienia to są dopiero piękne, wspaniałe, mądre, inteligentne i jedyne w swoim rodzaju, wyjątkowe! Zawsze uważałam swoje imię za najlepsze i cudowne . Teraz troszkę się to zmieniło, bo najchętniej to przemianowałabym się na Judytę . A rodzice chcieli mnie Iwoną ochrzcić. Może i bardziej oryginalne, ale... Eeee .Bez urazy - nie podoba mi się. Zresztą na drugie mam Iwona, niestety. A trzeciego nie posiadam, bo mi się, cholera, nie chciało na przygotowania do bierzmowania chodzić. Trudno. Kiedyś pójdę . I nazwę się Judytą. O. Albo Scholastyką. Albo Kunegundą, Eufrozyną, Gryzeldą lub Konstancją lub Sybillą. Rodzina twierdzi, że kompletnie mi odwala. Phi. I niech mi ktoś powie, że te imiona są brzydkie!
Kei - ja na Twoim miejscu chyba bym zmieniła. Lubię krótkie nicki. Jest o wiele łatwiej . Skróciłabym do samej Keiry .
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Kei - ja na Twoim miejscu chyba bym zmieniła. Lubię krótkie nicki. Jest o wiele łatwiej . Skróciłabym do samej Keiry .
popieram.
co do imion, bo widzę, że temat się trochę zmienił, to moja mama ma na imię Iwona! dla mnie całkiem fajne imię, chodź faktycznie nei pasuje po to żadnej nastolatki a i moja ciotka to też Iwona
a ja? Piotrek, pospolicie okropnie, niestety, ale lubię swoje imię a i można skarac do Pio czyt moje trzecie imię
Kei, zmien! pzdr Gal jak wam się podoba Gal?
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum