Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Moj nick, wzial sie ot tak sobie. Na innym forum funkcjonuje jako Nienor. Ale ten nick byl zajety A moj kochany Maz mowi do mnie Mala Elfka, wiec tak zostalo.
Inne nicki jakie mam, no to Tahti, albo Miss Vampire
MĄż?! W wieku 18 lat?! To na żarty czy z rozsądku? - Ozz
Mój nick, wziął się oczywiście ze wspaniałej książki "Władca Pierścieni"...jestem fanką, co tu kryć:P
Może nie wzięłabym inną ksywkę, tylko były zajęte, toteż wzięłam Krasnolud
A ja chciałam wziąć nicka Luthien, ale ktoś podstępnie mi go zajął, więc musiałam się zadowolić Nimloth. Wzięło się to stąd, że Nimloth, żona Diora, pasowała mi z charakterem i zawsze lubiłam Wszystkie "Białe Drzewa" w WP i Silmarillionie
A tak naprawdę mam na imię Maja i jestem z tego dumna
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Mój nick to moje elfickie imie, które sama stworzyłam jakieś pare lat temu z połaczenia dwóch słów. Wtedy nie przypuszczałam, że tak do mnie przylgnie... teraz niektórzy nawet tak mnie nazywają... Jestem (prawie napewno) jedyną Tinwenarą, to bardzo przydatne
Spodobało mi się imię jednego z grabaży w Tormencie i tak zostało... Jak widzicie gdzieś Mortai, to to jest prawdopodobnie ja , choć nie zawsze (na Tibii jest już jeden Mortai, a to nie ja).
_________________ Dulce et decorum est pro patria more
Mój nick się wziął od własnego opowiadania.
Szukałam jakiegoś imienia dla swojej bohaterki, a jako, że byłam jakoś tuż po zobaczeniu Gwiezdnych Wojen, to w umyśle miałam imiona z tamtego filmu. Nie pasowało jednak żadne do bohaterki, trzeba było któreś zmienić i poprzez odwrócenie kolejności z "Anakin" zrobiła się "Nikana". Ale to nie koniec, to tylko fajnie brzmiące nowe imię. Weszłam na wyszukiwarkę i wpisałam mój przyszły nick, okazało się, że: "Nikana jest koniem trojańskim, którego działanie polega na wykradaniu z zainfekowanego komputera haseł i numerów seryjnych do określonego oprogramowania."
Bardzo mi to odpowiadało, gdyż bohaterka miała być osobą, której wszyscy ufają i się zwierzają, tym sposobem ona uzyskuje poufne informacje. Po pewnym czasie pisania okazało się, że bohaterka jest z charakteru identyczna jak ja, więc z opowiadaniem dałam sobie spokój, a imię przywłaszczyłam ja teraz gdziekolwiek jestem zalogowana, to mam nick "Nikana", lub "Nekopomnis"
A mój... męczyłam kiedyś kumpla, żeby mi jakiś fajny wymyślił, szperał biedak chyba z miesiąc i w końcu znalazł: Ailin co w queni znaczy jezioro.Stwierdził, że d mnie pasuje i już
Ale oczywiście musieli poprzekręcać i tak jakoś wyszło Ayleen. Czy ma jakieś znaczenie to nie wiem ale się jeszcze z podobnym nie spotkałam. Poza tym się przyzwyczaiłam,w końcu mówią tak na mnie od 3 lat
Mój nick? Historia jest krótka - na innym forum pewna osoba miała nick, który brzmiał bardzo podobnie do Lainnie, więc musiałam się pocieszyć Hailie i tak już mi zostało Teraz wychodzi mi, że to nawet lepiej, że tak się stało, bo Lainnie już mi się nie podoba
Na żywo wszyscy mówią do mnie Agul, ale za cholerę nie wiem dlaczego O, albo jeszcze Blondi do mnie też mawiają Skąd im się to wzięło
Posted: Mon Dec 12, 2005 12:03 am
Ja też nie mam pojęcia skąd ten Agul, wiesz Blondi tym bardziej (ej, a czemu na mnie mówią czasem Ruda? Rudi? )
(a z moim ećkiem to dopiero jakiś jeden wielki przekręt )
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Mon Dec 12, 2005 9:38 am
Moja koleżanka z ławiki ( jak jeszcze miałam okazję siedzieć w ławkach ) też mówiła do mnie Agul wzięła się od mojego imienia...A często znajomi mówią do mnie Kawa, Kawka albo Kawusia
Ja też nie mam pojęcia skąd ten Agul, wiesz Blondi tym bardziej (ej, a czemu na mnie mówią czasem Ruda? Rudi? )
(a z moim ećkiem to dopiero jakiś jeden wielki przekręt )
Ja dobrze pamiętam skąd się Ecik wziął Przylazłaś kiedyś do szkoły i jęczałaś, że od dzisiaj Ecik jesteś I tak długo marudziłaś, aż w końcu wszyscy ci ulegli
Posted: Mon Dec 12, 2005 7:15 pm
Nie twórz mi tu nowej mitologii!
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Mon Dec 12, 2005 7:27 pm
Oho
Mój pierwszy kontakt z Ecikiem to był friendtest. Wchodzę +/- dwa lata temu na mojego friendtesta i patrzę... oczy mi się otwierają coraz szerzej i szerzej i krew sie burzy, bo... na liscie figuruje Ecik razy 6. Tzn. "Ecik", "Ecik podejscie 3" itp. Pomyslałam: niech no się tylko dowiem, kto to... wykończę No, ale Ecikiem okazała się być Ruda i co miałam zrobić
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum