Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Nasze nicki i imiona
Author Message
Scrat
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Mon Aug 09, 2004 3:34 pm   

Scrat-wiewiórka z Ice Age'a.

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Mon Aug 09, 2004 5:29 pm   

Nie gadaj-wiewiórka z Epoki Lodowcowej się nazywała Scrat? Super :D :lol:
Siema!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Ennarwena
Na Drodze Do Bree

Posted: Tue Aug 10, 2004 12:41 am   

Ennarwena to taka kombinacja (nie zebym miala cos z Arweny - bron Boze!) moich trzech imion i nazwiska wwalonych to tlumacxza i zmiksowanych porzadnie ;)

mam takie jeszcze jedna drobne pytanko... Co sie w koncu stalo z Nimue w "MA"?? Czytalam to dosc dawno, a nie pamietam jakos... wydaje mi sie ze zginela czy cus w tytm stylu al enie jestem pewna.No i wreszcie znalazlam kogos komu PODOBALY sie 'Mgły Avalonu' :D

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Tue Aug 10, 2004 10:04 am   

hmm...ja też średnio pamiętam bo dawno czytałam, poza tym postać Nimue myli mi się z inną postacią, chyba Niniane ( aczkolwiek nie jestem pewna czy tak się nazywała). Ale to chyba Nimue miała uwieść Merlina i doprowadzić do jego spalenia w drzewie? Hmm...coś mi chodzi po głowie, ze może popełniła samobójstwo...? chyba musze sobie zakupić tą książkę i przeczytać.

Scrat
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Tue Aug 10, 2004 7:12 pm   

Frost Lady wrote:
Nie gadaj-wiewiórka z Epoki Lodowcowej się nazywała Scrat? Super :D :lol:
Siema!

Niestety nie jestem na tyle "mądry" aby sam wymyśleć takie fajne imie:D

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Thu Aug 19, 2004 9:30 pm   

Już odpowiadam - Nimue faktycznie miała uwieśc Merlina i sprowadzic go na wyspe by wymierzono mu sprawiedliwa kare, jednak zaklęcie którym go uwiodła działało w dwie strony i również ona go pokochała. W czasie egzekucji nikt nie mugł jej znaleźć - znaleziono dopiero na zajutrz jej ciało w zamglonych wodach avalonu...Zabiła się wraz ze swoją miłością...
Niniane była....Panią Jeziora po smierci Viviane (chyba jakoś inaczej się to pisze, ale nie ważne) i do tego nieco nie odpowidnią na to miejsce, ale była córką starego merlina i....z braku morgain jakoś tak wyszło

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Fri Sep 10, 2004 6:11 pm   

moja ksywka to tak naprawde BOBER.....wzielo sie to z tego ze wiecie jak bobry wygladaja...a ksywka Mati_00 wziela sie z mego imienia Mateusz...a liczby 00 sa niepotrzebnym dodatkiem....ale mi sie podobaja....lubie takie numerki na koszulkach hokeistow....

Grigor (Mistrz) 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sat Sep 11, 2004 8:06 pm   

Grigor to może znaczyć np:Grzesiek ;] a Mistrz dla szpanu (nie spamu ;] )
www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje

Milva 
Moriannon I Brama Mordoru

Posted: Tue Aug 02, 2005 4:53 pm   

Mój nick chyba nie budzi wątpliwości co do pochodzenia, przynajmniej dla osób, które czytały Wiedźmina ;) Ale dla pewności napiszę: Milva- łuczniczka(tak, już widzę siebie strzelającą z łuku ;] zwłaszcza z wadą wzroku i okularami...) , towarzyszka Geralta, należała do jego 'drużyny' ;) . Charakterem troszkę mnie przypominała :
Quote:
...opryskliwa, kąśliwa, pyskata i do słów nieparlamentarnych skora...
:green: Szczerze mówiąc, to nie wiem dlaczego wybrałam akurat to imię...Może dlatego, że czytałam wtedy Chrzest Ognia. Zwykle mój nick to np. Finaju albo inne.
każdy pancerz przepali nasz wzrok.

K.K. B.

Valanthe 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Wed Aug 03, 2005 1:00 pm   

Mój nick wymyśliła na poczekaniu koleżanka. Chciałam się zarejestrować na inne forum i potrzebowałam nick, a nie miałam pomysłu, więc poprosiłam ją o pomoc. I tak powstała Valanthe. Na początku nie podobał mi się ten login, ale z biegiem czasu przyzwyczaiłam się. Jak gdzieś w necie spotkacie jakąś Val, to prawdopodobnie będę ja. Jestem czasem pod nickiem Celestis (wzięło się od zastępu w mojej drużynie i mojej miłości do łaciny :P ), zastanawiałam się, czy tak się nie nazwać na tym forum, ale jak wszędzie Valanthe, to niech tak zostanie.
-Co mi pan tu napisał?
-Kopytko.

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Aug 03, 2005 8:26 pm   

Elistir. Matko, nie wiem skąd to się urodziło, ale jest, więc nie narzekam ;)

BTW. Na zywo to jestem Ecik (bogowie, a to skąd :shock:), albo Ruda (to juz bardziej oczywiste :D )

Gwoli ścisłości -Ruda farbowana 8)

PS. Mati_00, to stwierdzenie o hokeistach to tak sobie, czy z pasji? Bo jeśli z pasji... To szykuje nam się dluższa rozmowa :green:

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Wed Aug 03, 2005 11:42 pm   

czy ja wiem...z pasji..hmm..lubie hokej...ale odrazu uprzedzam...nie jestem na biezaco ;)

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Thu Aug 04, 2005 12:01 am   

Mati_00 wrote:
czy ja wiem...z pasji..hmm..lubie hokej...ale odrazu uprzedzam...nie jestem na biezaco ;)

Z góry przepraszam za offa :P :P:P No, ale raz elistir śmierć :P
A komu kibicujesz? Z góry uprzedzam, przemyśl odpowiedź, bo ja jestem z TYCHÓW. Tak, z tych Tychów 8) 8) 8)

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Thu Aug 04, 2005 12:24 am   

yyy...Tychów?...nie znam...nie interere mnie polska liga...jedynie NHL...i kibicuje...hmm...tak tego nie nazwe...mam nadzieje ze sezon wygra Dallas Stars albo Sharksy z Jan-hose (sorqa za pisownie ale zapomnialem jak sie to pisze)

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Thu Aug 04, 2005 12:41 am   

Uff, to konfliktu nie będzie, bo mi NHL zwisa i powiewa :D :D:D
Z Tychów, miasta mistrza Polski. Aktualnego i przyszłego mistrza Polski, gwoli ścisłości 8) 8) 8)

Phi 8) Ale niech będzie - Unia Oświęcim(kibice) to są prze dupki(delikatnie mówiać :) ) - Oz

Ireth 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Sat Aug 06, 2005 7:05 pm   

moja ksywa wzięła się z jakiegoś genratora elfickich imion i przypadła mi do gustu hie hie naprawde mam naimie Kasia:)

Dudi
Upiory Pierścienia

Posted: Fri Aug 12, 2005 6:32 am   

Mo ksywka wieziela sie od tego że kiedyś robile postać na Dioablo i wizielem druida i jakoś mi sie tak wzielo zdrobnienie od druida Dudi i tak ją nazwalem i tak mi zostało :)

Ireth 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Sat Aug 13, 2005 7:36 pm   

hehe mam kumpla ktorego nazywaja Duduś ale nie wiem czemu;]

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum