Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Mój nick ostatnio też staje się dosyć popularny, no lae cóz, czuję się do niego przywiązana.... No co, od prawie trzech lat jestem Luthien. Arwen jeśli hcesz poszukac czegoś oryginalnego i jesli ma to byc Tolkienowe to zajrzyj do Silmarillionu.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue Aug 12, 2003 6:16 pm
Wymyślanie imion to swietna sprawa, zawsze tak, pomiedzy 0.30, a 1.15 przychodza najlepsze pomysły Heh, nie trzeba byc zbyt ynteligentnym zeby sie domyslic ze sam swoj wymyslilem
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Moj nick to połączenie słów elfickich: "los"-snieg, "loth"-kwiat, czyli Śnieżny Kwiat Przy szukaniu odpowiedniej xywy zajrzalam do slowniczka wyrazow po elficku na koncu Silma
Ano mój wziął się z tąd, że imię Morgul jest najprawdopobniejszym z imon czarnoksiężnika z Angmaru z którymi się spotkałem (oczywiście z imieniem, nie z czarnoksiężnikiem)
Ja natomias swojego czasu bardzo pragnęłam mieć imię w sindarinie, lub queni, a nie miałam jeszcze żadnego słownika. I wtegy trafiłam do generatora. Dopiero teraz niedawno dowiedziałam się, że Dimlondien można przetłumaczyć jako "dziewczynę z deszczowej przystani".
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum