Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Sun Apr 29, 2007 10:16 pm
Hm..nigdy nie byłam uzależniona od zegarka...pewnie dla tego notorycznie sie spóźniałam w LO na pierwsza godzinę :d Znaczy ja przychodziłam prawidłowo a cały świat był uzależniony od zegarków
Od pierścionków mam natomiast antyuzależnienie. Jak już założę jakiś to ciągle sprawdzam czy go nie zgubiłam, przekręcam, zdejmuje - przeszkadzają mi chyba podświadomie i są traktowane jako ciało obce
Za to doskonale wiem co to znaczy być uzależniona od czytania... Oj kiedy biedna, na jakims wyjeździe do rodziny zaczęłam po czasie jakieś ulotki czytać, a potem znalazłam jakiegos harlekina - częściem nie dało sie tego za bardzo czytać i sie opamietałam
Co do innych uzależnień to...na pewno spanie - nawet jeśli muszę coś zrobić na termin i jakiś czas nie śpie albo śpie bardzo mało to potem organizm musi to odrobic - w ten spsób po jakis 2 tygodniach spania po 1-2 godziny poszłam spać i wstałam jakieś 36 godzin później i tylko dlatego że mnie mama obudziła myśląc że jestem chora.
natura iście hobbicka
O i jestem uznależniona od bałaganu - robie notorycznie bałagan w każdym miejscu które jest w jakiś sposób i na jakis czas "moim pokojem". a sprzątanie potem staje sie prawdziwa fobią
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
A ja od mojej Traszki, która jest ze mną od zawsze (7 lat ) i oby żyła sto lat!
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:29 pm
jej zdrowie wina wina wina wina dajcie...a jak...eeee...jeszcze po kropelce, póóóóóki a kto z nami nie wypiiiijee....eeee...a teraz idziemy na jednego...a teraz idziemy wódkę pić...
ja jestem uzależniony od coli... dzisiejsze zakupy w sklepie zacząłem tak...
"cześć, daj mi dużą cole...nie tą!! coca colę ..ii co to miało być jeszcze <patrzy na kartke> chleb, masło i polewe czekoladową" heh
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Tue May 01, 2007 12:14 pm
Oj to ja jestem zupełnie nie normalna
i przy okazji chyba wolna od głównych uzależnień
Od dobrych kilku lat chyba nie piłam coli, mięsa zresztą tez nie jadałam chyba jeszcze dłużej .
Za to ostatnio lekarz stwierdził że każdy weganin powinien być uzależniony od piwa jako że jest to niemal jedyny nieodzwierzęcy produkt zawierający witaminę b12 A jak wiadomo lekarz zawsze ma racje
Elin dawna Nimue
Posted: Tue May 01, 2007 1:09 pm
no tak, wczoraj na kolację zrobiłem sobie pierożki z kapustą i grzybami i do tego cola jako napój do kebabów, które uwielbiam również cola jest najlepsza i w ogóle...cole można pić do każdego posiłku... (oprócz śniadań, nie polecam zimnego )
Oj, taak. Cola rlz
Czasami dodaję do niej jeszcze cukier, albo plaster cytryny..
A pić ją, to do [b]prawie[b/] każdego posiłku : odpada właśnie śniadanie, zupy, popcorn z masłem..
Uzależniam się ostatnio od jazdy na rowerze, bądź spacerów - koniecznie codziennie! Nawet, gdy jest już ciemno - wtedy to szczególnie jakoś tak lubię wychodzić..W otoczeniu nocy, ech
Posted: Tue May 01, 2007 2:53 pm
Elveryn wrote:
Oj, taak. Cola rlz
Czasami dodaję do niej jeszcze cukier, albo plaster cytryny..
Cukier do coli ?!
Po co do roztworu cukru dodawać cukier...
Dobra jestem przerażona
Cola jest świetna do...odrdzewiania i oczyszczania starej biżuterii i ogólnie metali - wtedy świetnie spełnia role :d
Elin dawna Nimue
Posted: Wed May 02, 2007 9:51 am
Cola dobra rzecz, ale jak już było pisane do metali, do picia jest herbata. Coli można się napić raz na miesiąc i starczy. Co do bałaganu to ja też jestem uzależniony, tzn. dla mnie to jest idealny porządek ale jak mama wchodzi do pokoju mojego to czasami wytrzymać nie może. Wiecie pewnie o co biega . Ty zawsze wiesz co jest gdzie w pokoju (ubrania na fotelu, kubek na herbatę na szafce, plecak, buty i książki na łóżku albo na środku pokoju), a tu wchodzi ktoś i zaczyna nam "sprzątać" (tfu, nienawidzę tego słowa). Bałagan na prezydenta!!
_________________ "Tak naprawdę ważna jest tylko chwila"
"Człowiek jest lepszy gdy się śmieje"
Gollum12 napisał/a:
Coli można się napić raz na miesiąc i starczy
Coli można się NIE napić raz w miesiącu
Coli można nie pić przez rok
Gollum12 wrote:
Co do bałaganu to ja też jestem uzależniony
Ja tam mam porządek (to nic, że inni tak nie twierdzą)!
Elin wrote:
Hm..nigdy nie byłam uzależniona od zegarka...pewnie dla tego notorycznie sie spóźniałam w LO na pierwsza godzinę :d Znaczy ja przychodziłam prawidłowo a cały świat był uzależniony od zegarków
Hmm... u mnie też wszyscy (łącznie z nauczycielami) przychodzą za wcześnie!
_________________ "Czy można mówić o jakim takim porządku,
jeżeli nawet gwiazd nie da się porozsuwać,
żeby było wiadomo, która komu świeci?"
z "Psalm" Wisławy Szymborskiej
Posted: Wed May 02, 2007 9:55 pm
aniusia-nan wrote:
Coli można nie pić przez rok
nie znacie się
Quote:
Ja tam mam porządek (to nic, że inni tak nie twierdzą)!
dokładnie tak...ja wiem, że te buty na w-f leżą pod stertą zeszytów i poduszek, ale jak mama zrobi mi "porzadek" to nigdy się nie domyśle, że są za łóżkiem
albo nas coś ogranicza (np. zakaz spowodowany zdrowiem) - troche wyobraźni
_________________ "Czy można mówić o jakim takim porządku,
jeżeli nawet gwiazd nie da się porozsuwać,
żeby było wiadomo, która komu świeci?"
z "Psalm" Wisławy Szymborskiej
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum