Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Apr 20, 2007 11:02 am
Oj tam, oj tam ;P
Wiadomo, że przeżyję bez czekolady, gdybym musiała. Podobnie z muzyką czy szerokim wyborem herbat. Jak przeżywałam jeden z okresów wzmożonego przyklejenia do komputera to pojechałam na miesięczne wakacje w góry, gdzie miałam jedynie radio I przeżyłam bez cierpień Co nie zmienia faktu, że lubię mieć gdzieś pod ręką czekoladę, cukierki albo chociaż wafelki
Poza tym zapomniałam, że jestem w jakimś stopniu uzależniona od Johnny'ego Tzn. co jakiś czas ma przemożną ochotę na jakiś film z nim w roli głównej
I, ale to poważny nałóg , od zegarka na rękę i pierścionków Bez nich czuję się dziwnie, jakby mi czegoś brakowało
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Nie cierpię zegarów wszelakich...tylko takie z kukułką (mam taki, ale nigdy nie chodzi dobrze, nakręcam go tylko żeby tykał, godzina mnie nie obchodzi ) jednak nosze zegarek na ręce. Z róznych przyczyn jestem zmuszona...
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Ja mam dziwne uzależnienie - nie umiem żyć bez dyskusji. Jak w ciągu dnia nie podyskutuje z kimś to jestem nieszcześliwa - brakuje mi tego.
Innym jest "rodzina zastepcza" od i ten serial na polsacie tak mnie bawi, ze wracam ze szkoly i ogladam polecam!
Książki i muzyka ale to jak widze standart
_________________ "Czy można mówić o jakim takim porządku,
jeżeli nawet gwiazd nie da się porozsuwać,
żeby było wiadomo, która komu świeci?"
z "Psalm" Wisławy Szymborskiej
Posted: Thu Apr 26, 2007 6:58 pm
Saga ;p i 2 łyżki curku ;p.
Lubie tez co piątek i sobote ostro popić, a na kacu uwielbiam oglądać kabarety ^^, poza tym to często oglądam filmy na kompie, noi oczywiście uprawiam sport ;p, głównie piłka i pływanie
Tak, kabarety też oglądam, ale od czasu do czasu - jednak nie na kacu.
Uzależniłam się od..niespania - z pozoru niemożliwe, ale jednak. Mi wystarczą 3-4 godziny snu, potem kawa i do szkoły. Moje zachowanie nie opiera się na myśleniu - Będę super laska i nie pójdę spać, zobaczą jaki ze mnie żeński twardziel o.O O nie! Po prostu nie mogę zasnąć, tyle. W nocy poza tym lepiej mi się myśli - logicznie Dlatego też wolę robić koło 24.00 zadania domowe, czy coś innego (czyt. czytanie książek)
Jak już kładę się spać, to po części "wymuszam" moje sny. Gdy o czymś intensywnie myślę, to mi się to potem też czasem śni. Zdarza się też, że gdy wstaję, to odczuwam jakbym dopiero co położyła się spać
Posted: Fri Apr 27, 2007 3:02 pm
Sen, owszem dobra rzecz, ale 6-7 godzin wystarczy. Więcej czasu tracić nie trzeba . Chociaż ja się notorycznie nie wysypiam i i dzięki temu zawsze w szkole rano nie do końca wiem co się dzieje, ale nie mam zamiaru tego zmieniać. Jak wracam ze szkoły to jestem już w pełni sił do pisania na forum i nie tylko.
_________________ "Tak naprawdę ważna jest tylko chwila"
"Człowiek jest lepszy gdy się śmieje"
Ja też mam pewnego rodzaju uzależnienie od zegarków i pierścionków. Co do tych pierwszych, mało tego, że czułam się bez tego urządzenia dziwnie; gdy przez pewien czas go nie posiadałam (bransoleta mi pękła), miałam taki odruch: chcę sprawdzić godzinę patrzę się na rękę, a tu zegarka... Nie ma!
Poza tym mam "uzależnienie" od czytania. Jeśli przez dłuższy czas nie mam pod ręką książki czy świeżej gazety, czytam, co się da - programy telewizyjne, stare czasopisma itp. Co do snu, to nie lubię szybko zrywać się z łóżka. Wolę sobie przez jakiś czas poleżeć... I ogólnie raczej lubię spać. Jeśli mam czas, to nawet jeśli obudzę się o szóstej cz siódmej, przysypiam sobie do dziewiątej
miałam taki odruch: chcę sprawdzić godzinę patrzę się na rękę, a tu zegarka... Nie ma!
Taak, ja to mam od paru dni...zrywam z moim zegarkiem naręcznym! Nigdy więcej!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum