Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Zagłosowałem na Legolasa ponieważ on podczas wojny o pierścień pomagał drużynie pierścienia.W książce gdyby nie on Aragorn by zginął. Jest jeszcze kilka innych argumentów.
Myślę że Legolasa można uznać największym wojownikem z elfów, dlaczego tak uważam, po 1 sporo się zasłuzył w bitwach w Śródziemiu.
Po 2 był jednym z Drużyny Pierścienia i jednen z obrońców Powiernika Pierścienia.
Moim zdaniem te argumenty wystarczają do tego by ukazać Legolasa jako największego z wojowników elfów.
_________________ I am the one who chose my path
I am the one who couldn't last
I feel the life pulled from me
I feel the anger changing me.
Posted: Mon Dec 12, 2005 9:39 pm
A jaka była motywacja tego wyboru? Moze byłbyś w stanie jakos uargumentować swoją opinię? Szczególnie, ze zagłosowałes jak chciało serce a nie rozum
Masz cos wiecej do powiedzenia? Bo wiesz - twoje jednozdaniówki nie należą do jednozdaniówek najwyzszych lotów
Z wyrazami szacunku
Forumowa Inkwizycja
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Tue Jan 03, 2006 3:51 pm
Ja zagłosowałem na Gil-Galada. Największy elficki wojownik pierwszej wojny z Sauronem. Swoją włocznią Aeglosem siał postrach wśród orków. Ten mężny wojownik jednak zginął w bitwia pod Dagorlad
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum