Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Najwiekszy fan Wladcy Pierscieni na forum!!!
Author Message
Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Sun Oct 17, 2004 1:20 pm   

staralem sie jak moglem...ale i tak nawet do rymu mi nic nie podeszlo...jak bede miec vene to zmienie tekst tak zeby byl do rymu :D

Platon

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Thu Oct 28, 2004 7:24 pm   

<żart, żart, ZART>

Resumując moje wszystkie posty na tym forum, dochodzę do wniosku że mimo wszystko, mimo żarty i mimo "[y o u]" to ja jestem największym fanem WP na forum. Co prawda moja wrodzona skromność ktorą mam we krwi i w genach trochę burzy się ze ja wam to tak beztrosko mówię, ale... No cóż. "Skromność jest zaletą, ale daleko się z nia nie zajdzie"

No a co, nie jestem fanką Wyśmienitych Pierogow? (ruskich)

Drugą osobą na forum która jest nawiększym fanem WP na forum jest ktoś rozsmakowany we Wloskiej Pizzy. Ja osobiście wolę Wyśmienite Pierogi, ale nie mam nic przeciwko Włoskiej Pizzy, byle nie z szynką i pieczarkami (ja to mam gust, nie ma co)

Pozdrawiam fanow WP duoble (Wyśmienitych Pierogów i Włoskiej Pizzy oraz innym WP-owych dań) i życzę smacznego!
Wasza myśląca (nie) tylko o jedzeniu-Agatin-K (jako ze mam zamiar zmienić nicka...)
Siemka!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Milva 
Moriannon I Brama Mordoru

Posted: Sun Jun 19, 2005 4:17 pm   

:lol: :lol::lol: Hahhahaa!!! Czytam temat, a tu nagle: MILVA!!! Największą fanką WP. Myślałam, że popłaczę się ze śmiechu( nie, nie ze wzruszenia) :) I jeszcze to "Twoje posty sa zawsze madre, przemyslane i wyrazise. Gratulacje!". Pomyślałam sobie, że coś tu chyba jest nie tak :D Ja pisze mądre i przemyslane posty? No nie...ktoś sie pomylił :) Krztusząc się ze śmiechu, czytałam dalej. Ale kiedy zobaczyłam nastepny post (bodajże Morgula) uznałam, ze coś jest jednak nie tak...:green: ( Przecież to ja jestem największa fanką!!! Nikt inny tylko ja! :P ). Potem pojawił się nastepny post, w którym kto inny uznawał sie za Naj. Fana, i zrozumiałam o co chodzi :D

PS Dzięki za poprawienie humoru :D

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: