Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Umówiłam się dzisiaj z koleżankami w cukierni.
Trochę się spóźniłam i kiedy dotarłam na miejsce, już siedziały, jedząc i pijąc. Stoję tak nad nimi i coś mówię. W pewnym momencie odezwał się mężczyzna siedzący przy sąsiednim stoliku.
- Dziewczyny, dziewczyny, zamówcie jej coś [ o mnie ], bo się z głodu słania!
Ot, koło pięćdziesiątki mógł mieć, nie był wcale pijany i nie wyglądał na włóczęgę.
Dziewczyny zaczęły głupkowato chichotać. A ja:
- Ależ proszę pana, ja wcale nie jestem głodna, obiad jadłam!
- Niee! Nie mówię! obiad nie wystarczy! One jedzą i się nie podzielą! Chodź, pączka ci kupię!
- Ale naprawdę nie trzeba, nie trzeba!
Poleciał do kasy, przyniósł mi pączka z marmoladą, wcisnął do ręki i kazał jeść .
Koleżanki duszą się ze śmiechu.
- No, jedz, mówię! Jeszcze tu zemdlejesz!
- Niech ona to zje [ wskazuję na przyjaciółkę ], patrz pan, jaka chuda!
Koleś patrzy, myśli.
- To dla ciebie jest, chociaż tamtej też mogę kupić!
Przyjaciółka - NIEE!
- Nie chce, widzisz? Ale ty masz zjeść. A ja sobie idę, do widzenia, uszanowanie!
I poszedł.
A myśmy się podzieliły i pożarły pączka .
Ciekawe, czy wyglądam na taką niedożywioną...
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum