Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Ej chłopaki!A CYVILIZACJA?!Przecież to najlepsza strategia ze wszystkich!Uwielbiam ja.żadna inna gra nie jest tak grywalna.
Drugą grą jest BFME.Wiadomo - przecież to władca!Super grafika, grywalność też niezła.
Teraz czekam na nowego kompa iii...BMFE 2!!!Będą elfy i krasnoludy i gobliny!!!Super extra.
Dobre jest też simcity - tylko nudzi się raczej po miesiącu(ale ta gra to nie strategia tylko sim)
Herosy są takie sobie(no chyba że V).I nie wiem czemu mówią zę to strategia.Gdzie tu jest strategia?!Ze zdobędziesz kopalnie, ktora daje ci automatycznie kamień co ileś dni?A może walki?Są proste, chyba, że ie masz kompletnych szans.Herosy to raczej gra TAKTYCZNA.
apropo - piszę często recenzje gier(trochę się na tym znam ).Wejdzcie na http://no-name-1991.blog.onet.pl/ <--mój blog.Ma tematykę fantasy, ale recenzję też tam piszę.
aha!I Kozacy!Świetna gierka.
Posted: Sat Feb 11, 2006 11:17 am
Raczej za dużo nie gram w strategiczne, chociaż czasami. Myślę, że w końcu by wypadało się zabrać za jakąś poważniejszą grę , bo mi się podobają takie lekkie gierki. Po protu się przy nich odprężam.
Milva wrote:
Oczywiście Heroes 1,2,3. Najnowsza 4, jakoś nie przypadła mi do gustu Zdecydowanie wolę poprzednie wersje.
Tak, uwielbiam Heroesów, ale tylko 3, bo w 1 i 2 nie grałam, a 4 też mi się nie podoba. Bardzo fajna gra, nie nudzi mi się.
Lubię też Wojnę o Pierścień. Dlaczego?? Bo to LotR w końcu. Ja nie zwracam największej uwagi na grafikę czy muzykę, tylko na klimat i tematykę. No grafika i muzyka też są ważne, ale nie najważniejsze. Wormsy też są fajne. Za humor i fajnie spędzony przy nich czas z moim bratem i przyjaciółmi. Urządzamy sobie wojnę robaczków.
_________________ "Świat dzieli się na tych, którzy czytali Hobbita i Władcę Pierścieni, i tych, którzy dopiero ją przeczytają." SUNDAY TIMES
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum