Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:54 pm
PIRATES!!!
to jest jedna z lepszych gier strategicznych na swiecie...szkoda ze taka stara...aczkolwiek teraz wyszla nowa wersja...bedzie trza ja sprawdzic czy jest rownie rewelacyjna jak pierwowzor...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Mon Aug 29, 2005 11:07 am
ja swego czasu gralem w W3FT w bitwe o Helmowy Jar lub Minas-tirith... fajnie bylo ...normalne bitwy tez rozgrywalem...ale wolalem te robione przez graczy "dodatki"
heros might and magic!!!!!warcraft 3 !!!!!!!!Disciples 2!!!!!!!!!!!!bo niema leprzych strategi od setlers!!!!!!!!!!!!ale tak wogule to strategie po pewnym czasie mnie nudza ale niema to jak dobra strategia!!!!
hhhhhhhmmmm..... dobra ale nie rozpowiadaj wszystkim ze wyszla no wersja Pirates
no bo wiem ze fajna ale nie pryejmuj sie az tak bardzo nobo moze byc w cale nie leprza
Posted: Sun Oct 30, 2005 6:39 pm
czlowieku o czym Ty do mnie rozmawiasz??...gram od jakiegos miesiaca w tych nowych piratesow i na podstawie tego napisalem ze sa fajne... klimat starych czesci + nowa grafika...troszke za bardzo bajkowa i przypominajaca gry dla dzieci ale i tak fajna...zadbano o szczegoly... nawet gleboki dekolt corki gubernatora sie porusza
Strategie które ja preferuje i dla mnie wydają się super to:
- StarCraft(za grywalność)
- Warcraft 3(za kampanie i za BN)
- Warhammer 40.000 Dawn of War(szczególnie za grafike, oraz za pomysł na stworzenie tej gry)
- Heroes 3(za grywalność, super rozgrywke między sobą & za ciąglą popularność wsród gier)
To by było na tyle
_________________ I am the one who chose my path
I am the one who couldn't last
I feel the life pulled from me
I feel the anger changing me.
Posted: Wed Nov 09, 2005 5:03 pm
PC - BFME, Black and White (przynajmniej kiedyś), Dune 2 i 2000 (z tym pierwszym zaczęło się wszystko), oczywiście Diablo II - Pan Zniszczenia, Warcraft seria.
PS2 - Władca Pierścieni - Powrót Króla i Trzecia Era.
Posted: Sat Nov 12, 2005 3:19 pm
Moje ulubione to: Settlers IV, Warcraft III, Age of Empires II i Starcraft. SimCity 4 mam ale jakoś mi do gustu nie przypadło (może dlatego, że nie umiem w to grać za dobrze, a gra z kodami nie ma sensu).
Warcraft III The Frozen Throne
Heroesy I, II, III z dodatkami, IV (a niech strace... Nie przypadło mi zbytnio do gustu, ale to przecież hirołsy )
Settlersy V (nie wiem czy V, wiem, żę ta najnowsza)
Europa Universalis II
Age of Empires II
Cezar
Faraon
Zeus
_________________ Dulce et decorum est pro patria more
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum