Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
pewnie nawet nie slyszalas zadnych piosenek ema a jak juz to tylko single
strzelaj dalej
Alessa wrote:
a u eminema to widac na kilometr
taak, zeby kazdy debil połapał sie o co chodzi. Bo kiedy trzeba czytac miedzy wierszami nie jest juz tak łatwo
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Mon Feb 12, 2007 7:24 pm
Hoho, mam wrażenie, że Eminem stanowi na forum jakiś punkt zapalny... Parę stron do tyłu [str.8,9] tez bylo gorąco
Ja nie lubię hip-hopu, nie lubię metalu [i pochodnych], nie lubię techno [itp], nie lubię dance. Nie mam konkretnych zarzutów, wielkich powodów. Nie podoba mi się, nie trafia do mnie, męczy mnie. Wolę co innego. De gustibus....
Ale lubię jak ludzie potrafią merytorycznie dyskutować, nie znieważając się i nie rzucając stwierdzeń pt. "Co ty wiesz? Nie znasz się. Na pewno czegoś nie słuchałaś/eś".
Nie lubię jak ktoś uważa, ze wie o kimś więcej niż wie. I nie lubię kategorycznego tonu w rozmowach o gustach, które są indywidualne. Ot co.
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
za to wielki minus !! nie wiesz ile pisoenek słyszała Nim o których Ty nie miałaś nawet pojęcia...
a skad wiesz co ja slyszalam? to niby co ta nimloth takiego slyszala czego ja nie znam?
Nimloth wrote:
taak, zeby kazdy debil połapał sie o co chodzi. Bo kiedy trzeba czytac miedzy wierszami nie jest juz tak łatwo
nie o to chodzi... chodzi o to, zeby piosenka byla fajna i pewnego rodzaju smieszna... 2pac moze sobie obrazac ile wlezie ale to nie zmienia faktu, ze nie podoba mi sie jego rap...
[ Komentarz dodany przez: Keira: Pon Lut 12, 2007 7:42 pm ] Się obruszyłaś po ocenie Włóczykija, a sama tak traktujesz innych.
Wniosek: nie rób drugiemu co tobie nie miłe
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue Feb 13, 2007 11:09 am
A ja się odetnę od calości
Może mam bardzo szeroki zakres tolerancji, albo coś nie tak w głowie, ale jeszcze się nie spotkałem z muzyką, która by mnie denerowała Wszystko jest dla ludzi. Tzn takie nastawienie mam powiedzmy od 2 lat, bo wcześniej było roznie - zreszta wydaje mi sie, ze w tym temacie sie kiedys rozwodziłem nad tym
I co wy na to?
Podrawiam
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Nienawidze, po prostu niecierpie niejakiego... Sydneja Polaka!
Jak go słysze i te jego "otwieram wino ze swoją dziewczyną..." to mną aż trzęsie!!!
Grrr
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Posted: Fri Feb 16, 2007 11:30 am
Beren wrote:
Jak go słysze i te jego "otwieram wino ze swoją dziewczyną..." to mną aż trzęsie!!!
Grrr
Z jednej strony nie przepadam za tą piosenkę, a z drugiej... kojarzy mi się z jednymi z piękniejszych wakacji w moim życiu...
I chyba wlasnie wspomnienia są siłą, która nawet nielubianą muzykę pokona...
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:36 pm
Beren wrote:
Grrr
a dla mnie cudo, perkusista z T Lovu
[ Dodano: Sob Lut 17, 2007 5:43 pm ]
Mati_00 wrote:
ciekawe co powie na nazi techno
kocham Nazi Techno Nie graj w golfa, zagraj w piłkę czachą Adolfa !! Umcy, umcy wal tarara
No cóż. Trudno jest mi jednoznacznie określić którego gatunku muzyki nie lubię.
No cóż, spróbuję:
hip-hop... nie, nie mogę tak powiedzieć, bo Kalibra słucham z przyjemnością.
Techno: hm... niby nie lubię, ale jak słyszę np. "Kylie" to aż się chce skakać i wygłupiać.
Disco Polo: niby też nie lubie, ale jak w rodzinie jest wesele to przy tym bawi się najlepiej.
Nie przepadam za to za... jazz'em. Wiem, że pewnie zaraz ktoś mnie za to zjedzie, bo to przecież wspaniała, ambitna muzyka. Ale mam do tego jakiś uraz, może dlatego, że moja mama non-stop słucha takich klimatów. I szczerze nie lubię Franka Sinatry ^^ Chyba też przez mamę.
_________________ Przede mną przepaść, zrodzona przez winę,
przez grzech Twój, Boże!... Ginę! ginę! ginę!
Jan Kasprowicz
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum