Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Jul 22, 2004 5:04 pm
Jeny, tego jest pełnoale nie chce mi się wym9ieniać to napiszę tylko kilka:
- Ich Troje
- Tatu
- Peja i reszta idiotycznych hiphopowców
- Sistars
- Britney
- Christina
- Ala Janosz (Alex)
- Nelly Furtado
- J. Lopez
_________________ here I am
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Czego nie lubię z muzyki:
-Hip-Hopu-zarówno polskiego,zagranicznego jak i Śródziemnego
-Disco Polo-to wogóle nie jest muzyka!
-Techno-nie przełknę tego...wolę już zjeść pieczone żabie udka(pycha!) niż tego słuchać
-Beaty Kozidrak....
-Tatu
-Eminema...precz,precz,z mojego radia!!!Wyzywasz Polskę od *****,
ty pasztecie!
I jeszcze coś wam powiem:W Powrocie Króla Merry pięknie śpiewał dla Króla Minas Tirith.Po prostu po mistrzowsku.Mówił w wywiadzie,że wszystkie wydawnictwa muzyczne odrzuciły jego płytę zatytułowaną"Jedyny Pierścień",mówiąc"że nie ma talentu i nie jest przystojny".To trzeba być pięknym,żeby zostać piosenkarzem??!!I on nie ma talentu?!ON?!A pozatym, jest całekiem przystojny.A Eminem jest obleśny.Spójrzcie,sławne są wszystkie beztalencia.Co za sprawiedzilość na tym świecie...Dobrze,że w Lothlórien można jeszcze spokojnie posłuchać śpiewu Nimrodel...Ale się rozgadałam...
_________________ "Tak stało się,że Frodo ujrzał tę,którą niewielu śmiertelników miało szczęście oglądać;Arwenę,córkę Elronda,w której,jak mówiono,objawiła się po raz wtóry na ziemi piękna Luthien.Nazywano ją Undómiel,była bowiem Wieczorną Gwiazdą swego ludu"
I jeszcze coś wam powiem:W Powrocie Króla Merry pięknie śpiewał dla Króla Minas Tirith.Po prostu po mistrzowsku.Mówił w wywiadzie,że wszystkie wydawnictwa muzyczne odrzuciły jego płytę zatytułowaną"Jedyny Pierścień",mówiąc"że nie ma talentu i nie jest przystojny".To trzeba być pięknym,żeby zostać piosenkarzem??!!I on nie ma talentu?!ON?!A pozatym, jest całekiem przystojny.
Ekhm... To był Pippin, wiesz? A dokładniej Billy Boyd ze swoim cudnym akcentem.
Co do wywiadu: jesteś pewna, że nie mówił tego w sensie żartobliwym?
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
A tak,Pippin,zapomniałam...ale mówił całkiem poważnie....
Tak wogóle to nie dla Króla... - Gal-anonim
_________________ "Tak stało się,że Frodo ujrzał tę,którą niewielu śmiertelników miało szczęście oglądać;Arwenę,córkę Elronda,w której,jak mówiono,objawiła się po raz wtóry na ziemi piękna Luthien.Nazywano ją Undómiel,była bowiem Wieczorną Gwiazdą swego ludu"
Posted: Sun Aug 08, 2004 8:50 pm
Morgul wrote:
Gotyk... Nie umiem tego słuchać, jakieś strasznie dziwne to jest... niby riffy, ale te wszystkie cjórki... A jak jeszcze śpiewa dziewczyna z wysokim głosem (np. jak w Nightwish) to jużnie umiem przetrzymać... I te ich krzyże... bleh... ja wole odwrócone...
lubię natomiast czasem jakiejś muzycznej polewki, np. "Kumba Yo" Guano Apes... Niby tego na codzień nie słucham, ale to jest dobre...
Ja tam kocham gotyk!
POlski HH(prawie all z mojej klasy to słucha!!!!:////)
Pop<szykuje miske na wymiociny>
O-Zone i Bajm<robi sie blady>
Club'owa<robi sie zielnoy>
Techno(to mnie nie ciągnie)
Disco-Polo<w misce jest zielony "płyn">
Posted: Tue Feb 08, 2005 6:19 pm Nienawidze
Nienawidze techno oraz HH. Ta muz nie ma sensu. A jesdzcze nie trawie disco polo:P
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Ja nie lubie hip hopu,baaardzo, a najbardziej to nielubie tego stylu zycia,tak sie blakac w ciemnosciach,i nawet niechciec z tego wyjsc,łeee
Techno, czasami nawet bywa znosne,ale to czasami i bardzo rzadko
Disco Polo, hmm a co to??
Posted: Tue Feb 08, 2005 9:36 pm
Hmm nie lubie słuchać czegos takiego: arghaaaa ahartgggg haaargggg
Dobra beka jest z tego :p, a tak to reszta zalezy od klimatu :p, rap na zawsze i wszędzie, techno jedynie imprezy, dyskoteki. Muzyka klasyczna, filmowa czasami w domciu, metal rzadko ale jak jest cos w tv to sobie posłucham tą chwilke :p, ale oczywiście nie pisze jak niektórzy że jakś muzyka nie ma sensu bo jest to po prostu nie prawdą , wy np. niewidzicie sensu w rapie a ja wam powiem ze widzie i to wielki , WIĘĆ KAżDA MUZA MA SENS ...........
- hip hop, bez wyjatku - jeden wielki chlam dla pieniedzy
- techno i te wszystkie transy, dance, hausy i inne gatunki poboczne - to w ogole sluzy do sluchania?
- britnejek, dod, agiler, avrilek itd - zenujace ;d a jeszcze bardziej ich wyglad <hahaha>
- evanescence i linkin parka - ee... dla mnie to taki metal i rock dla skejtow, wybaczcie
- popu, chociaz sa wyjatki, mowie tutaj glownie o tym starszym popie, bo czasami lubie posluchac chocby enigmy amandy lear, czy tak slodziutkiego utworu jakim jest uptown girl billy'ego joela xd ale to tylko jako odmiana po ostrych brzmieniach
- iwana i delfina <hahaha> jej tylko czarneee ooooczy
co do diskopola nie wypowiem sie, bo nie slyszalam odkad skonczylam 3 klase podstawowki ;d
_________________ 'it's my life and I do what I wanna...'
Posted: Wed Feb 09, 2005 4:04 pm
hip hop to muza dla kasy? a jaka muza nie jest dla kasy?... "zarabiam bo gram a nie gram by zarabiac" ...cytat jednej z piosenek WWO...no ale dobra...nie bede wnawiac tej klotni..
czego ja nie moge sluchac?
tego takiego szwaba pedala...4united co spiewa dla tych dzieci czy cos i tam jest ten taki pedal w okularach ...nie lubie jakis 3rdwish czy jakos tak...nie lubie jak chlopacy spiewaja takim cieniutkim glosikiem jakby im jaja obcinali...osobiscie rowniez nie lubie tych wszystkich boybandow...oraz girlbandow...
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
ja nie lubie, jak ludzie sie wypowiadaja o rzeczach, o ktorych nie maja zielonego pojecia. nie lubie tez, jak sie ocenia cos, czego sie nie zna i nie rozumie. tak samo nie lubie, jak ktos slyszy i widzi rzeczy, ktorych nie ma. bo w pytaniu "jakiej muzyki nie lubisz?" nie ma prosby o uzasadnienie. wogole nie lubie ludzi, ktorzy daja dowod swojej niskiej inteligencji autorytarnie oceniajac wszystko dookola.
a lubie Tar-Meneldura, a konkretnie ogolne przeslanie jego posta.
_________________ v3rt (malpa) o2 (kropka) pl
---------------------------------------
v3rt on #perverts @ IRCnet
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
---------------------------------------
Always look on the bright side of life
Posted: Wed Feb 09, 2005 6:01 pm
v3rt tez cie lubie , byłes pierwsza osoba którą tutaj polubiłem (mimo że nie gadamy z sobą, ale po twoich postach widac ze klawy z ciebie gość, wiesz o czym mówisz, co nie znaczy że inni nie wiedzą).
Wracając do tematu Mati jak dla mnie nawt Sokół może być pedałem, nie mieć jaj i wogule. Ważne jest dla mnie to co tworzy i jak to robi, czy wkłada w to serce i dusze czy po prostu robi to bo to modne i można na tym jakies grosze zarobić.
Posted: Wed Feb 09, 2005 7:50 pm
no ale sokol tworzy HH bo to kocha i poswiecil sie temu...i za to lubie WWO bo nie robi muzy dla pieniedzy ale ma pieniadze bo to robi...ale co do tego ze wokalista jest gejem...mi by to przeszkadzalo...
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Guest
Posted: Thu Feb 10, 2005 12:50 pm
Nie bedę oryginalna i powiem, że zdecydowanie nie trawię HH. Po prostu ani razu jeszcze nie trafiłam na piosenkę z tego gatunku, która by mnie przekonała.
Posted: Thu Feb 10, 2005 12:53 pm
Anonymous wrote:
Nie bedę oryginalna i powiem, że zdecydowanie nie trawię HH. Po prostu ani razu jeszcze nie trafiłam na piosenkę z tego gatunku, która by mnie przekonała.
Wiadomo. Znów mnie wylogowało.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Nienawidzę:
- Hip-hopu (polskiego i nie tylko. Ale zwłaszcza to pierwsze )
- Popu
- Rapu
-Disco-polo
-Techno
-WSZYSTKIE POLSKIE ZESPOłY!
Innymi słowy nie trawię niczego oprócz: Metalu i Rocka.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum