Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
ja sie brzydze technem, dla mnie to nie jest muzyka tylko ciagle powtarzajace sie ,,slowa" : umc, umc. techno jest okropne, w dodatku musze je codziennie znosic w szkole
nie przesadzaj, fajna muzyka do potańcówki
no nie wiem.... nie umiem tanczyc do muzyki, ktorej nie znosze... zreszta nie lubie tanczyc
Quote:
czyli w sumie jesteś zamknięta na wszystko poza metalem...nienawidzisz rapu ale uwielbiasz eminema...czyli tak naprawdę nie brzydzisz się rapem...
dobra nie brzydze sie rapem tak ogolnie, nie lubie po prostu wszystkich ,,raperow" poza Eminemem, zreszta uwazam, ze tylko on umie rapowac, reszta jest do ....
HAHAHAHAHA ... proszę Cie Kobieto...nie bij...po tym co piszesz sądze,że rap znasz jedynie z vivy i mtv...
wyobraz sobie, ze nie... niby kto wg ciebie lepiej od niego rapuje... NIKT nie jest lepszy od eminema, reszta to debile niczym sie nie rozniacy i majacy bezsensowne teksty
Posted: Sun Feb 11, 2007 5:02 pm
2pac, dr.dre, (stary) snoop dogg, dmx, rza...to tylko 5 lepszych od niego raperów... i nie rozśmieszaj mnie tekstami typu, że eminem jest najlepszy...prosże Cie
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Sun Feb 11, 2007 10:11 pm
jak dr.dre i snoop dogga nazywasz tandetą to ja się nie dziwię, że em jest dla Ciebie boski...śmieszy mnie jedynie fakt, że to DRE odkrył i zainwestował w ema...haha...
btw. podaj mi kilka powodów dla których oni są dla Ciebie tandetni
ich teksty jakos niczym mnie nie zaskakuja, niczym sie nie wyrozniaja. wole sluchac kogos kto spiewa o tym o czym mysli nie zwazajac na konsekwencje. co z tego ze dr.dre zainwestowal w ema? to i tak nie zmienia faktu, ze jego rap jest nudny...
Posted: Sun Feb 11, 2007 10:52 pm
a o czym tak ciekawym rapuje em wg. Ciebie? to może posłuchaj sobie 2Paca...ale jak mi powiesz, że on jest do dupy i że jego teksty są denne to z miejsca skończe tą dyskusję
pozdrawiam
tu nie chodzi konkretnie o teksty tylko o glos. praktycznie wszyscy raperzy maja taki sam glos, nudny i slodki ( dla innych moze nie jest slodki, ale ja mam inne pojecie znaczenia tego slowa). Em spiewa o zyciu, pewnie powiesz ze wszyscy raperzy o tym spiewaja, ale tak wlasciwie to nie maja tak ciekawej i ,,mrocznej" przeszlosci jak em, a tak wogole to snoop dogg czy 2pac pewnie nie byliby w stanie powiedziec prosto w twarz britney spears, ze jest glupia idiotka, a co dopiero zaspiewac. Em spiewa o tym o czym naprawde mysli i nie gra w te wszystkie glupie gierki Hollywoodu i to jest fajne.
Posted: Mon Feb 12, 2007 1:38 pm
Ja nie lubie albo nawet nie cierpie: Hip-Hop, Techno, dance, disco polo , itp. To jest dobre na dyskoteki i zabawy a nie do codziennego użytku. Obecnie nie rozumiem ludzi którym to sie podoba (i tu stworzyłem sobie naprawdę wieeelu wrogów )
Posted: Mon Feb 12, 2007 4:46 pm
Alessa wrote:
2pac pewnie nie byliby w stanie powiedziec prosto w twarz britney spears
2Pac miał również trudne dzieciństwo i burzliwe życie...w ciągu 6 lat kariery stworzył tyle co inni nie moga przez całe życie nagrać...i nie są to gówniane kawałki...nie powiedziałby Britney w twarz? a kto nagrał najsłynniejszy diss w historii rapu? TUPAC! "hit'em up"! biggie po tym hicie nawet nie odpowiedział...
2Pac miał również trudne dzieciństwo i burzliwe życie
no i?? ale jego zycie mnie nie obchodzi...
Mati_00 wrote:
a kto nagrał najsłynniejszy diss w historii rapu? TUPAC! "hit'em up"! biggie po tym hicie nawet nie odpowiedział
a w czym to jest obrazliwe?? w videoclipie to tam tylko jakies ludziki lataja, paplaja i machaja lapami... nie podoba mi sie, z reszta jego rap jest nudny i nie rozniacy sie od innych. i niby on ma byc lepszy od ema?? a od tego hit'em up to lepsza jest chociazby nawet taka piosenka jak "puke", ktora jest niezbyt znana....
Ha, teraz ja, znawczyni tematu ( ) wtrące swoje 3 grosze: Eminem to czysta komercja.
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
rapu nie słucha się dla klipów a dla tekstów i słów zawartych w piosenkach...
tylko, ze jakos w tekscie nie dostrzeglam zbyt duzej obrazy... a u eminema to widac na kilometr... zreszta nie wazne czy 2pac kogos tam obraza czy nie, wazne ze jego rap mi sie nie podoba, jest za nudny i za slodki...
Nimloth wrote:
Ha, teraz ja, znawczyni tematu ( ) wtrące swoje 3 grosze: Eminem to czysta komercja.
nie wtracaj sie, pewnie nawet nie slyszalas zadnych piosenek ema a jak juz to tylko single
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum