Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 10 May 2007 Posts: 42 Location: Ze szklanego ogrodu
Posted: Sun May 27, 2007 10:29 am
Szkoda, że nie mam okazji nauczyć się jeździć konno, bardzo bym chciała.
No cóż może kiedyś.
Jak nie w Riddermarchii to gdzie lepiej mogą nauczyć, przecież to kraj Jeźdźców Koni
_________________ "Ale nie warto składać przysięgi, że się noc przebrnie, kiedy się jeszcze wieczora nie widziało." [J.R.R. Tolkien]
http://jestem-czarownica.blog.onet.pl
Posted: Sun May 27, 2007 7:39 pm
Quote:
hehe...troszkę się przekomarzam z Tobą tylko
Nie wątpie
Mam jeszcze pytanko mało, jak zrobić, żeby w podpisie był obrazek? pisze [img]adres[/img] ale nie wiem czy cooś nie pomyliłam, bo mi sie sam adres pokazuje póżniej
_________________ "Ale nie warto składać przysięgi, że się noc przebrnie, kiedy się jeszcze wieczora nie widziało." [J.R.R. Tolkien]
Posted: Mon May 28, 2007 2:40 pm
jaa... to ani nie mam emblematu, ani w podpisie rysunku... super
Posted: Sun Jul 20, 2008 11:09 pm
mój mumakil ma świetną przyczepność ;P a jeśli mimo tego jednak by się wyrżnął ja w ramach rewanżu zebrałbym opalonych kolegów z szerokich stepów i postanowił przetestować właściwości obronne elfich murów
Mati_00 wrote:
taaaa...Rivendell. chyba najpiękniejsze miejsce w Śródziemiu
ale czy "najfajniejsze" ;P wydaje mi się że trochę mało rozrywkowe
Posted: Mon Jul 21, 2008 12:22 pm
Włóczykij wrote:
a jeśli mimo tego jednak by się wyrżnął ja w ramach rewanżu zebrałbym opalonych kolegów z szerokich stepów i postanowił przetestować właściwości obronne elfich murów
a zapraszam nawet by do owych murów nie dobiegli. raz, że zostaliby wycięci w pień z wielu kryjówek, a dwa...Rivendell nie ma murów obronnych
Włóczykij wrote:
ale czy "najfajniejsze" ;P wydaje mi się że trochę mało rozrywkowe
no wiesz. po Wojnie o Pierścień, mogłoby tam być trochę nudno...ale przed? tyle elfów, tyle wieeeedzy, mądrości, KSIĄG!! pieśni, tańce hulańce do samego rana
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Thu Jul 24, 2008 2:48 pm
Mati_00 wrote:
no jak chcesz Włóczku chociaż prawdę mówiąc i tak Ci nic to nie da
tego się spodziewałem. pozwolisz mi się pożegnać z rodziną, dziewczyną i kumplami? i jeszcze daj mi odrobinę czasu żebym sprzedał perkusje bo szkoda żeby stała nieużywana
Włóczykij wrote:
czemu rasista? ee? Włóczku nie używaj pojęć, których znaczenia nie znasz
znam, znam chodziło mi raczej o to że bazujesz na rasistowskich stereotypach na temat orków. W rzeczywistości to całkiem miłe stworzenia
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum