Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Najbardziej lubiana postac z druzyny pierscienia

Kogo najbardziej lubicie z Druzyny Pierścienia??
Gandalf
0%
 0%  [ 0 ]
Frodo
0%
 0%  [ 0 ]
Aragorn
40%
 40%  [ 4 ]
Gimli
10%
 10%  [ 1 ]
Merry
0%
 0%  [ 0 ]
Pipin
10%
 10%  [ 1 ]
Boromir
20%
 20%  [ 2 ]
Legolas
20%
 20%  [ 2 ]
Sam
0%
 0%  [ 0 ]
Voted : 3
Total Votes: 10

Author Message
Aragorn_2
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Sat Oct 29, 2005 5:41 pm   

Najfajniejszy był Aragorn. :sun: (Gimli i Legolas też mi sie podobali ale nie tak jak Aragorn)

Milva 
Moriannon I Brama Mordoru

Posted: Sat Oct 29, 2005 5:46 pm   

No proszę. Kłania się lenistwo. Już widać jakie efekty przynosi nieczytanie poprzednich postów... :roll:

Keira 
Szara przystań

Posted: Sat Oct 29, 2005 9:54 pm   

ARGUMENTUJCIE WYPOWIEDZI DO CHOLERY!!!!

Wiem, ze to za duza czcionka, ale może choc trochę podziała!!
Albo dysortografia, albo brak argumentów, albo i jedno i drugie!
Liczy się JAKOŚĆ, a nie seryjnie odpowiadanie na dziesiątko tematów... :evil: :evil: :evil:

Milva, załozmy Lige Ochrony Dyskusji :P

B. Leśmian

KrieG 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Sat Oct 29, 2005 9:59 pm   

Najbardziej mi przypadł do gustu Legolas, ponieważ:
- rasa elf, a mi ona najbardziej odpowiada
- doskonale włada swym łukiem
- za jego 2 ostrza, którymi także doskonale włada(nawiązanie do filmu)
- specyficzna mowa, wyrażanie swoich poglądów(wieksze nawiązanie do filmu)

Ciekaw jestem jakie będą komentarze na moją wypowiedź.
I feel the anger changing me.

Milva 
Moriannon I Brama Mordoru

Posted: Sat Oct 29, 2005 10:01 pm   

Hm, ta Liga to naprawdę dobry pomysł :P Dwie szlachetne i ambitne ;) forumowiczki, pragną uratować forum przed barbarzyństwem stosując radykalne środki! Byłybyśmy postrachem osób takich jak pan Aragorn_2 czy karate_kid :] Taaak :) Może udałoby się nam chociaż w niewielkim stopniu naprawić bałagan jaki tu powstał.

KrieG 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Sat Oct 29, 2005 10:50 pm   

They will join ous or die!!! :twisted:

Tak na serio to tacy ludzie, albo mają zablokowaną kore mózgową by napisać więcej, lub im się poprostu niechce. Myślą że post typu "Lubie tego najbardziej" załatwi wszystko i ukaże ich niezwykłą wiedzę, mylicie się.
Post powinien zawierać:
- tezę
- argumenty(rozwinięcie tezy)
- zakończenie(podsumowanie tezy)

Dziękuje i Pozdrawiam

-dobrze napisane ;) wkleje do tgeo mini regulaminu :] , tylko plis, zmień kolor, na słonecznym stylu nic nei widać :tak(:
I feel the anger changing me.

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun Oct 30, 2005 11:11 am   

Kończąc offtopica :] Nie musi być tak strasznie skrupulatnie jak mówisz KrieG, bo potem posty będą pisane językiem wypracowań szkolnych, a on przy 8 linijkach wygląda idiotycznie...
Ważne są argumenty. Rzeczowe i konkretne.

B. Leśmian

zapalka 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Sun Oct 30, 2005 8:03 pm   

Dla mnie absolutnie najlepszą postacią jest Pippin :) . Być może dlatego, że jesteśmy do siebie podobni ??? W każdym bądź razie kocham w nim tą beztroskę, lawość ;) ,hehe i nawiność. Tak jak jak ja lubi się bawić : piwko, kumple, tańce, śpiewy i jest cool, hihi :D ! Jednak jest odważny i potrafi stawić czoło strachu, aby ratować przyjaciół. Jest bardzo ciekawski. W filmowym Pippini urzkł mnie piękny śpiew (RotK), wygląd ;) oraz te słodkie miny, gdy coś odwali :lol: !!! Na najwyższym stopniu stanie tez Merry (argumentacja podobna, mozę jest tjedynie bardziej rozważny i odpowiedzialny niż Pip i czasem właśnie zwołuje go na ziemię ;) !)
Lubię też Legolasa (słabość do elfów) - świetnie strzela łukiem i jest przystojny ;) . No i Aragorna- iście królewska postać, same superlatywy. Jego zalety mogłabym wymieniać w nieskończoność ;) . Według mnie nie jest to wyidealizowana postać, ponieważ jednak coś tam chyba w głębi serca czuł do Eowiny. Zaraz pewnie napiszecie setki postów, że niby nie zdradził Arweny i że to nic nie znaczy itp.. Ale ta sytuacja ,przynajmniej mi, pokazuje, że nie jest on przedstawiony przez Tolkiena jako nieskazitelny heros, tylko jako normalny śmiertelknik, który musi stawiać czoła pokusie. Wiersz Bilba idealnie odzwierciedla tę postać- powierzchowna szorstkość i wewnętrzne ciepło :) .
Zgadzam się z wami,że posty powinny bć argumentoane, ale chyba troszeczkę przesadzasz, KrieG ;) . Forum przecież, według mnie, powinno być traktowane z przymrużeniem oka, to ma być przecież rozrywka, odpoczynek od szkoły itp. :) .

Mortai 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Tue Nov 08, 2005 3:03 pm   

Aragorn i Gansalf są na równi. A potem Sam.

Keira 
Szara przystań

Posted: Tue Nov 08, 2005 3:33 pm   

Serio? A dlaczego tak sądzisz? :)

B. Leśmian

Drizzt 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Sat Nov 12, 2005 1:44 pm   

Sam, właśnie za jego postawę. Czytając, najbardziej go polubiłem, bo to ktoś na kim zawsze można było polegać, ktoś kto nie opuszczał przyjaciół i na pewno postać godna naśladowania. Zagłosowałbym w ankiecie ale nie mogę :[ czyżby zamknięta?

Wujek 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Fri Nov 25, 2005 10:19 pm   

Moim zdaniem najleprzym w drużynie pierścienia był krasnolud gimli ponieważ smiesznie gada , ma fajny głos, dobrze walczy i ma fajny topur.A podoba on mi sie takrze dlatego że robil zawody w Legolasem W Bitwie o helmowy Jar(niebijcie mnie jak źle nnapisałem).

Keira 
Szara przystań

Posted: Fri Nov 25, 2005 10:22 pm   

A skad wiesz, jaki głos ma Gimli :green: No chyba, ze odpowiada ci głos Johna Rhysa-Daviesa :) Ale co ma głos do lubienia, to nie do konca rozumiem ;) Szczególnie jesli to własnie ten czynnik ma magnetyzować mężczyznę ;)

Jak biega o film, to dla mnie gadki Gimlego... nie zawsze były godne zaistnienia w czymś firmowanym dziełem Tolkiena ;)

B. Leśmian

Wujek 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Fri Nov 25, 2005 10:53 pm   

no ale ja miałem namyśli tak ogulnie bo som przeciesz inne książki gdziw som krasnoludy np.Forgottrn Realms.tam terz som krasnoludy np Bruenor Battel Hammer jak czytałas to wiesz jak on sie zachowyje i mto mi sie podoba wszystkie krasnludy som fajne oczywiscie elfy terz lubie i podziwiam za ich umiejętnosci.a ty pewnie lubisz elfy a nielubisz krasnoluduw i dlatego ci sie to niepodoba :P

// kolejny bohater spod znaku słownika ortograficznego :] w nagrodę linkuję do tego posta stąd - nagg

Keira 
Szara przystań

Posted: Sat Nov 26, 2005 12:23 pm   

Między Bogiem a prawdą to najbardziej lubię ludzi i hobbitów ;) A innych ras nie darzę antypatią :)
Poza tym ja nie kwestionuje twoje gustu :)
A co do krasnoludów w innych książkach... my tu mówimy o członkach druzyny Pierścienia i ciezko ich odnosic do przedstawicieli tej samej rasy wykreownych przez innych autorów ;)

B. Leśmian

Isril Iluviel 
Sielanka Hobbitonu

Posted: Sun Nov 27, 2005 2:00 am   

Ja najbardziej podziwiam i szanuję plemię Elfów..moze to dlatego wybeiram Legolasa, ale to nei ze względu na jego wyolbrzymioną filmowa postać, lecz na tę ksiażkową.

ariien
Sielanka Hobbitonu

Posted: Sun Nov 27, 2005 9:48 pm   

A moim zdaniem i tak najciekawsza postacia byl gandalf. nie dawal poniesc sie emocjom, nigdy nie opanowala go zadza pierscienia, za wszelka cene staral sie poprowadzic do konca ich niebezpieczna misje. byl medrecem, przewodnikiem, a porzede wszysti przyjacielem calej druzyny i z kazdej sytuacji potrafil znalezc wyjscie.

Hunter 
Sielanka Hobbitonu

Posted: Mon Nov 28, 2005 2:03 pm   

z wyborem naj ciekawszej postaci byłby problem :D na to miano zasługuje kilka postaci np aragorn frodo gandalf.ale każdy ma swójgust i przyłanczam sie do tyczktorzy za taką postac uważają G andalfa. :P :) :twisted:

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: