Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Witam,
Od paru dni zaobserwowalem brzydki proceder nabijania postow, ktorego celem jest osiagniecie wyrzeszej rangi.
Chodzi głównie o krótkie, nic nie wnoszące do dyskusji posty, jakby wyjęte z chata.
Także nabijaniem postów uznajemy dyskusje miedzu dwiema osobami. Jezeli jest to ciekawa wymiana argumentow, to oczywiscie autorzy sa usprawiedliwieni, jesli jednak sa to sprzeczki wynikajace z roznicy gustow...
Coz, rada na to jest jedna. Jesli taki stan rzeczy sie utrzyma, osobom tym, po konsultacji z kregami moderatorskimi, zostana rangi zamienione, ze standardowych, na POTĘPIONE. Nie zmiene, nie uzaleznione od ilosci postow. Jesli osoba taka dalej bedzie czynic to co czynila, zostanie wykluczona z forum. Jelis jednak sie opanuje, i swoim zachowaniem da swaidectwo poprawy, ranga tradycyjna zostanie przywrocona.
Właśnie od kilku dni tak jest. Jednego dnia, pewna osoba miała (nie bede mowic ktora) 89 postów, a na drugi dzien juz 120... trzydziesci jeden postów... Nie wiem jak można tyle pisać... Mi tam jest obojętne ile mam postów. Po co mi tak dużo i nie potrzebnie, jak mogę mieć mało i na temat...
Mam nadzieję, ze nie uraziłam tej osoby, ktora z pewnoscia wie o kogo chodzi
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
Krotki post nie znaczy zly, tzn..wiem o co Ci chodzi;] ale no bez przesady jesli dwie osoby maja inne poglady to chyba naturalne z epowinny je wymieniac. Oczywiscie powinno to sie zawierac w jednym poscie, a nie rozwlekac w pojedynczych zdaniach, no ale chyba na tym polega forum nie?;]
_________________ Ae u Esteliach nad
...Estelio han..
......Estelio ammen
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue Aug 19, 2003 8:03 pm
Z tymi 31 postami to wcale nie jest dziwne. Na forum o takiej gierce Morrowind, mialem ponad 500 postów i na serio w sumie postów wszystkich jak juz konczylem tam "dzialalnosc", było ok. 30.000(to nie pomyłka!!) i bylo je latwo nabijac, wiec to po prostu zalezy gdzie!
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Wed Aug 20, 2003 11:12 am
Jasne wszyscy wiemy o co chodzi, ale czasem dużo się dzieje, dużo osób pisze posty i robi sie dyskusja. Potem głupio nie odpisać. Tyle, że takie "popularne " dyskusje są często nie na temat. Jak mnie na innym forum przez miesiąć nie było to 4 dni dorobiłam się ponad 100 postów. To sie zdarza.
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Thu Jun 24, 2004 11:53 am
Luz luzem, ale jak ktoś pisze posty treści:
"Słusznie", "zgadzam się" itd. to jest bezsensu. Jak juz ktoś tak pisze to najlepiej to uzasadnić... I ktoś dobrze powiedział, że lepiej mieć mniej postów i na temat niż więcej, ale bezsensownych...
Może ja się robię za bardzo natrętna?
_________________ Cherry-elfia łuczniczka z Lorien. Niechętnie patrząca na śmierć, ale chętnie mówiąca: Hannad le.
Luz luzem, ale jak ktoś pisze posty treści:
"Słusznie", "zgadzam się" itd. to jest bezsensu. Jak juz ktoś tak pisze to najlepiej to uzasadnić... I ktoś dobrze powiedział, że lepiej mieć mniej postów i na temat niż więcej, ale bezsensownych...
Może ja się robię za bardzo natrętna?
nie, to nie jest natrectwo... to jest hipokryzja.
Cherry w temacie "ULUBIONA RASA wrote:
Elfem i tylko elfem...
_________________ v3rt (malpa) o2 (kropka) pl
---------------------------------------
v3rt on #perverts @ IRCnet
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
---------------------------------------
Always look on the bright side of life
Posted: Thu Jun 24, 2004 1:31 pm
Faktycznie... Ale przeciez mi etż się to często zdarza.. To, że jestem na tylu forach nie znaczy, że jestem już zaawansowana. Nie lubię się przechwalać i nie lubie jak ktoś zwraca mi uwagę, więc już się poprawiam. Muszę Cię pochwalić v3rt , złapałeś mnie na gorącym uczynku
_________________ Cherry-elfia łuczniczka z Lorien. Niechętnie patrząca na śmierć, ale chętnie mówiąca: Hannad le.
Posted: Fri Jun 25, 2004 3:28 pm
Jeden z przykładów - FL, z działu Film, o tym, że to Twój 200 post, i że masz ich mało. Sorry, ale Ty sie mijasz z przeznaczeniem - patrz ten temat! Tu nie chodzi o ilość, ale o jakość, a tam np. to ma miejsce typowe nabijanie
Don't do this again...
Ozz, czyżbyśzapominał, że kiedyś stworzyłeśspecjalnie temat, by nabić setnego posta? Tu nie ma osób bez winy, no może poza nagg'iem... Każdy chce czasem coś jakby podbić, by miećoczko wyżej. Na pewno ktośco jakiśczas sprawdza który jest w rankingu postów... Tyle, że jeżeli chce sie nabijaćposta, to trzeba go zrobićw miarę długiego, dla niepoznaki... Bo obwieszczanie wszem i obec "napisałem tego posta, by byćwyżej w rankingu" jest samobójstwem...
Sorry, może zmienilibyście mi range na POTĘPIONY? Jakoś fajniej brzmi niż "wieża wartownicza..." i bardziej pasuje Jak nie to zaczne nabijać posty
_________________ "Jeżeli kiedyś poczujesz się naprawde mały i bezbronny, pomyśl sobie, że byłeś największym i najsilniejszym plemnikiem w swojej bandzie."
To mój setny post, taki jubileusz, hehe, zastanawiałem sie jak go wykorzystać, w końcu ten setny jest tylko raz. No, chyba ze ci mod skasuje Wiec taki temat dam, bo nie piszecie o tym w kim jestem. Jakie macie podejscie do zycia, czym dla was jest?
Posted: Fri Jun 25, 2004 4:03 pm
Morgul, jesteś moim idolem...
To był temat SPECJANIE i TYLKO PO TO stworzony, żeby sobie bezczelnie, wulgarnie i chasmko nabić setnego posta
Podziwiam.
Przecież dobrze wiesz, że sobie z ciebie jaja robie... Tylko jest to przestroga dla wszystkich na przyszłość... Za równo dla Ciebie, dla mnie jak i całej reszty "stada"...
A może by tak zażegnać sprawę usuwając te imaginarne tytuły za ilość postów-jak widać prowokują one co niektórych do ZBYT ożywionej działalności na forum......
Taa teraz będą sprzeciwy wszystkich lordów-czy jakie tam są tytuły za ponad 100 postów
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum