Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Nov 07, 2004 8:29 pm
Riand wrote:
A może by tak zażegnać sprawę usuwając te imaginarne tytuły za ilość postów-jak widać prowokują one co niektórych do ZBYT ożywionej działalności na forum......
Taa teraz będą sprzeciwy wszystkich lordów-czy jakie tam są tytuły za ponad 100 postów
Lord i Lady Sith nie podlegają zmianom ilości postów. Myślę, ze problem nabijania przestał być ważny. Wystarczu spojrzeć chocby do działu Publicystyka
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Thu Nov 11, 2004 6:40 pm
co do nabijania postow to ja i grigor ostatnio to robilismy..ale jako ze grigor odszedl od nas, a ja nie zagladam zbyt czesto (jestem pierwszy raz od okolo 2 tygodni) to narazie nie grozi nam atak ze strony NABIJACZY POSTÓW
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:33 am
Nie widzę nic ciekawego w nabijaniu postów skoro z czasem tak i urosną same jak się poczeka. Na jednym z forów to jak się miało za dużo i nie na temat to przychodził moderator i kasował połowę tematu i znów się miało mniej postów, więc to skuteczny sposób na nabijaczy.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:46 am
Gdy nag napisał o kłótni na myśl przychodzi ta moja z v3rt'em. Można to było nazać jak tam chcecie ae ja uwarzam że jerzli ktoś w cos wieży to ma prawo tego bronic za wszelka cene:). Lecze nabijanie postów przez nowo przybyłych jest karygodznie i jak by nie patrzec nie mozna sie im dziwic bo którz by nie chciał mieć takiego rankingu jak co niektórzy nie mówę tu o mnie:).
[ Dodano: Nie Gru 19, 2004 12:47 am ]
Nagg znaczy się*
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Ja osobiście staram się nie pisać krótkich wiadomości, ale nie piszę też długich, bo takich pisać nie umiem. Siedzenie pół godziny i pisanie posta jest bez sensu
_________________ Memoriał:
Zabić go mógł tylko feniks...
Posted: Thu Jan 06, 2005 8:09 pm
Dany_b wrote:
Ja osobiście staram się nie pisać krótkich wiadomości, ale nie piszę też długich, bo takich pisać nie umiem. Siedzenie pół godziny i pisanie posta jest bez sensu
No starać to sie moze starasz, ale ci nie wychodzi Nie pamiętam twojego posta dłuższego niż 2-3 linijki, choc przyznaję, ze nie czytałam wszystkich
A czas pisania posta niekoniecznie wpływa na jego długośc A czemu to niby jest bez sensu to nie wiem? Liczy się wszakze treeśc... ;P
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Fri Jan 07, 2005 12:21 pm
Keira_Metz wrote:
Liczy się wszakze treeśc... ;P
Też tak uważam. Pisać bzdury byle by było dużo to chyba nie ma sensu. W końcu to ma być wymiana poglądów pomiędzy stronami zainteresowanymi.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Fri Jan 07, 2005 6:02 pm
ja nie wiem...ziomus jestes tutaj 9 dni i masz 91 postow...kur**a to nawet ja tyle nie mialem...robisz srednio 10 postow ale tak na serio to nie wniosles nic ciekawego...prawie jak ja ....
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
Joined: 11 Mar 2004 Posts: 227 Location: nowa era: Imladris
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:49 pm
Dany_b wrote:
to może naucz się po prostu szybciej pisać
razem z Matim robiliście niezłą nabiajnkę na RPG/RPG-Online
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun Jan 09, 2005 7:35 pm
Tak czy siak, moze i nowi cośtam nabijają - zdarza sie, jak jest sie nowym, ale na dziś dzień najwiekszym nabijaczem jest... Mati...
Sorry, ze to mowie, ale Galad - odwalasz fuszerke, modem jesteś a syf w tematach o WP nieprzecietny, offtopic osiąga wieeelkie rozmiary, nawet Kei to zauważyła...
Mati, walisz coraz wiecej bezsensownych postów, jeżeli z tym nie skonczysz, to wlepie CI ostrzezenie i tak sie to skonczy, jak na razie to tyle...
Galad - zrób żesz porządek
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
a myslisz ze tego nei widze?
pewnei ze bym skasowal tylko ze kasowanie posto wnei dziala i juz.nie moge nic zrobic
co do osob nabijajacych posty to fakt ze Mati ich troche nabija i czesto nabija je nie na temat.
jak bedzie juz wszystko dzialalo to postprzatam
Galad
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Sun Jan 09, 2005 7:57 pm
ja nabijaczem? ej no przepraszam...no ale skoro napisanie jednego postu w quizach dla zabawy to juz odrazu nabijanie no to cos sie chyba komus pomylilo...nie wiem czemu ale to zawsze ty Ozzi masz do mnie najwieksze pretensje..o wszystko...to ze slucham HH...o to ze pisze dla zabawy posty smieszne zeby troszke rozruszac forum...no Ozz nie wiem czemu sie tak do mnie zle nastawiles no ale dobra...a moze mowisz ze nabijam bo mam polowe postow z tego co ty masz a jestes rok dluzej ode mnie?hmm...no skoro nabijam to ja bede pisac tera raz na tydzien...i to tez tylko i wylacznie cos zgodnego w 100% z trescia...jak rozprawki kur**a mac...
P.S. A moze ten post to tez tylko napisalem dlatego by miec wieksza liczbe pod avatarkiem?
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
Posty w forach "Techniczne / Ogólne" oraz "Zagadki Golluma / Gospoda" nie są wliczane do liczby postow napisanych przez usera.
Ozz: Galad ma razcje. Narazie kasowanie postow jest niemozliwe To wynik zawieruchy zwiazanej z atakiem. Musze czekac na pelną wersje forum. Może w weekend coś wymyśle, bo mam pewną koncepcje, ale szczerze mówiąc troche boje się wkrecać w to, bo w tym miesiącu mam pierwszą sesje, i chyba będe chciał sie uczyć... Strach przed niewiadomym
No, jeśli chodzi o Matiego, to racja jest po środku. Mati nabija posty (np. pamiętna sytuacja z Maryją z chleba, która tak naprawdę jakoś nie bardzo była zabawna), ale największym nabijaczem forum bym go nie nazwała. Mimo wszystko pisze posty długie i potrafi dyskutować, ale MATI musisz bardzo uważać. Jeśl nie masz nic interesującego do napisainia, NIE PISZ !!!!! Jednozdaniówki nie mają sensu.
Natomiast mnie krew zalewa czytając wypociny naszych nowicjuszy - Sznabomira i Daniego_B (w szczególności tego pierwszego). O ile Dany znacznie przesadza, ale miewa inteligentne posty, tak kolega Szna przegina do granic możliwości. Sprawa miała sie tak, że widząc wartość klilkuzdaniowych wtrąceń maniakalnie dopisywanych do dziesiątek tematów, nie traciłam czasu na przeglądanie wszystkich i klikałam "Oznacz wszystkie fora jako przeczytane". Posty typu "możliwe" powinny być tępione na każdej lini, a autor widnieć na liście ostrzeżeń (!) Wiem, że Ozz interwenował. W tej sprawie ma moje absolutne poparcie...
Posted: Mon Jan 10, 2005 12:02 am
Aaaa...o maryje w kromce chleba Wam chodzi...usuncie to...mnie to bawilo i myslalem i mialem nadzieje ze reszcie tez sie to podobalo...no ale trudno...ale co do tego NABIJANIA...no to bez przesady...az tak wiele nie mam postow w ktorych pisze cos bez sensu...moze 10 sie znajdzie...no z ta maryja to bedzie 15....15 postow bez sensu na 440...czy to nabijanie?i wierzcie lub nie...nie pisze postow tylko dlatego ze mi sie nudzi i ze lubie miec duza liczbe pod avatarem...lubie dyskutowac ale czasem poprostu nie wiem jak mam wyrazic to co czuje i pisze jednozdanie bo mysle ze mnie zrozumiecie...tak jakbysmy gadali na realu...czest opo jednym zdaniu mozna juz zrozumiec co druga osoba chce nam powiedziec...dlatego czesto pisze jedno lub dwa zdania...co do naszych dwoch mlodziencow to ja sie nie wypowiadam bo zdaje sobie z tego sprawe ze sam kiedys (jakies 4,5 miesiaca temu)...dlatego nic nie bede mowic...pozdro...
P.S. sorka ozzi ze tak najechalem na ciebie w poprzedznim poscie
P.P.S. sorka za ten wulgaryzm w poprzednim poscie...o ten po slowie "rozprawka"...no ale naprawde poniosly mnie nerwy...
P.P.P.S. no i dzieki Aragornko za dobra rade...i za lekka obrone..:]...
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
Joined: 11 Mar 2004 Posts: 227 Location: nowa era: Imladris
Posted: Mon Jan 10, 2005 11:57 am
no Mati gdybyś nie nabijał postów to nikt nie miałby do Ciebie pretensji
jeżeli pozwolisz to zrobię porządek w temacie "RPG in middle earth"...
zresztą nie tylko z Tobą..
jakby co to dawajcie znać jak usuwanie będzie działać
Posted: Tue Jan 11, 2005 4:00 pm
no ale no nie odrazu nazywajcie to nabijaniem postow...czy ja siedze i pisze tylko dlatego zeby miec wieksza licze postow?...bo wg. mnie to jest nabijanie...a to ze pisze czasem cos krotkiego albo bez sensu no to to nie jest nabijanie...Sco rob sobie porzadki gdzie chcesz...kiedy chcesz...jak chcesz...nie pytaj sie mnie...:]...wogole zrobcie porzadki z tymi "nabitymi" postami...no bo po co zasmiecac forum...pozdro...:]
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum