Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 09 Jan 2004 Posts: 159 Location: wysłanniczka Gwiazd
Posted: Tue Jan 13, 2004 5:28 pm Na czym polega ten dział forum?
Jestem na tym forum nowa i przeglądając ten oto dział, mimo najszczerszych chęci nie mogłam połapać się w tym, na czym on tak właściwie polega. Wygląda ciekawie, ale o co tutaj konkretnie chodzi? Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś mnie oświecił.
Posted: Tue Jan 13, 2004 5:33 pm
ja postaram ci się przyblizyc działalnosc tego działu.:)
na początku zamieszczano opowiadania i prace forumowiczów w dziale ogolne..
p[otem zadecydowano o utworzeniu oddzielnego , przystosowanego specjalnie dla tego typu rzeczy..
Załozylismy tutaj równiez opisy bohaterów przydatnych do Przygody Pod rozbrykanym kucykiem, któa jz powinna by c zakonczona ale znajduje się równiez na tym forum; oraz cienie nad uaten.. to cos a'la KLucyk acz rzecz dzieje sie w innym zupelnie swiecie.. wymyslonym..
'ogolnie mowiac jest to dział poswiecony tworczosci forumowiczów..
can you get up off you knees?
are you brave enough to see?
do you want to change it? Nine Inch Nails
Posted: Tue Jan 13, 2004 5:59 pm
Dziękuję ci serdecznie Nimrodel, naprawdę bardzo mi pomogłaś. Mam zatem kolejne pytania:
1. Czy ja równiez mogłabym zamieszczać tu własne opowiadania, a jeśli tak, to w jki sposób?
2. Czy coś takiego jak Pod Rozbrykanym Kucykiem i Cienie nad Uaten, będzie jeszcze miało miejsce na forum, ponieważ chętnie dołączyłabym, lub wzięła udział w nowej opowieści tego typu, jeśli byłaby ona w planach.
Odpowiadam
1. Oczywiście, każdy użytkownik forum może zamieścić opowiadanie, bądź fragment przygody, a działa to na zasadzie takiej samej, jak pisania zwykłych postów: Tworzysz nową opowieść bądź coś innego: tworzysz nowy Topic, dopisujesz fragment opowieści - piszesz nowego posta
2. Tak jak mówiłem, każdy użytkownik może się dołączyć do pisania. Z GPRK to niestety sprawa jest taka, że obmyślamy zakończenie, ale co do "Mrocznych cieni nad Duaten" możesz się dołączyć kiedy chcesz. Ale uważaj co do "..Duaten". Otóż Teluumen jest idealistą, więc woli, jak w poście wszystko jest opisane jak najlepiej w szczegółach.
Zapraszam teżdo "Chcesz Fireballem?!", komicznej przygody, gdzie wszystko jest na opak... Mówię też te słowa, bo ostatnio przygoda ta podupada i się o nią boję... Tylko najlepiej zapoznaj się wcześniej z ostatnimi zdarzeniami, abyś sięnie pogubiła...
Posted: Tue Jan 13, 2004 9:44 pm
Mam jeszcze jedną wielką prośbę. Niestety obawiam się że nie znajdę aż tyle czasu, by przeczytać te opowieści w całości, ponieważ domyślam się, że ciągną się one juz od długiego czasu. Byłabym więc niezmiernie wdzięczna, gdyby ktoś w przybliżeniu scharakteryzował mi światy w których rozgrywa się akcja.
Co do GPRK dużo ci nie powiem, bo jestem tam od dosyć niedawna, ale zdążyłem nieźle namieszać... Ale rzecz dzieje się w Śródziemiu...
Cienie nad Duaten to wymyślony przez Teluumena świat Irima, do którego sam wymyślił mapkę, znajdziesz ją pod jego postami w podpisie...
Natomiast "Fireball" dzieje się niby w Śródziemiu, ale ponieważ to komediowa przygoda, więc mogą się znikąd znaleźć nawet na Saturnie... Więc tutaj masz najwięcej swobody... I to jest narazie najkrutsza z przygod, wic w krtkim cyasie j pryecyztasy..
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum