Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Na czym polega ten dzial forum?
Author Message
Lorelay
Czarna Otchłań Morii

Posted: Tue Jan 13, 2004 5:28 pm   Na czym polega ten dział forum?

Jestem na tym forum nowa i przeglądając ten oto dział, mimo najszczerszych chęci nie mogłam połapać się w tym, na czym on tak właściwie polega. Wygląda ciekawie, ale o co tutaj konkretnie chodzi? Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś mnie oświecił.

Przyklejam - nagg

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Tue Jan 13, 2004 5:33 pm   

ja postaram ci się przyblizyc działalnosc tego działu.:)

na początku zamieszczano opowiadania i prace forumowiczów w dziale ogolne..
p[otem zadecydowano o utworzeniu oddzielnego , przystosowanego specjalnie dla tego typu rzeczy..
Załozylismy tutaj równiez opisy bohaterów przydatnych do Przygody Pod rozbrykanym kucykiem, któa jz powinna by c zakonczona ale znajduje się równiez na tym forum; oraz cienie nad uaten.. to cos a'la KLucyk acz rzecz dzieje sie w innym zupelnie swiecie.. wymyslonym.. :)
'ogolnie mowiac jest to dział poswiecony tworczosci forumowiczów.. :)

just how deep do you believe?
will you bite the hand that feeds?
will you chew until it bleeds?
can you get up off you knees?
are you brave enough to see?
do you want to change it?

Nine Inch Nails

Lorelay
Czarna Otchłań Morii

Posted: Tue Jan 13, 2004 5:59 pm   

Dziękuję ci serdecznie Nimrodel, naprawdę bardzo mi pomogłaś. Mam zatem kolejne pytania:
1. Czy ja równiez mogłabym zamieszczać tu własne opowiadania, a jeśli tak, to w jki sposób?
2. Czy coś takiego jak Pod Rozbrykanym Kucykiem i Cienie nad Uaten, będzie jeszcze miało miejsce na forum, ponieważ chętnie dołączyłabym, lub wzięła udział w nowej opowieści tego typu, jeśli byłaby ona w planach.

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Tue Jan 13, 2004 6:07 pm   

Odpowiadam
1. Oczywiście, każdy użytkownik forum może zamieścić opowiadanie, bądź fragment przygody, a działa to na zasadzie takiej samej, jak pisania zwykłych postów: Tworzysz nową opowieść bądź coś innego: tworzysz nowy Topic, dopisujesz fragment opowieści - piszesz nowego posta
2. Tak jak mówiłem, każdy użytkownik może się dołączyć do pisania. Z GPRK to niestety sprawa jest taka, że obmyślamy zakończenie, ale co do "Mrocznych cieni nad Duaten" możesz się dołączyć kiedy chcesz. Ale uważaj co do "..Duaten". Otóż Teluumen jest idealistą, więc woli, jak w poście wszystko jest opisane jak najlepiej w szczegółach.
Zapraszam teżdo "Chcesz Fireballem?!", komicznej przygody, gdzie wszystko jest na opak... Mówię też te słowa, bo ostatnio przygoda ta podupada i się o nią boję... Tylko najlepiej zapoznaj się wcześniej z ostatnimi zdarzeniami, abyś sięnie pogubiła...

Lorelay
Czarna Otchłań Morii

Posted: Tue Jan 13, 2004 9:44 pm   

Mam jeszcze jedną wielką prośbę. Niestety obawiam się że nie znajdę aż tyle czasu, by przeczytać te opowieści w całości, ponieważ domyślam się, że ciągną się one juz od długiego czasu. Byłabym więc niezmiernie wdzięczna, gdyby ktoś w przybliżeniu scharakteryzował mi światy w których rozgrywa się akcja.

Morgulu, dziękuję Ci bardzo za pomoc. :)

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Tue Jan 13, 2004 9:53 pm   

Co do GPRK dużo ci nie powiem, bo jestem tam od dosyć niedawna, ale zdążyłem nieźle namieszać... Ale rzecz dzieje się w Śródziemiu...

Cienie nad Duaten to wymyślony przez Teluumena świat Irima, do którego sam wymyślił mapkę, znajdziesz ją pod jego postami w podpisie...

Natomiast "Fireball" dzieje się niby w Śródziemiu, ale ponieważ to komediowa przygoda, więc mogą się znikąd znaleźć nawet na Saturnie... Więc tutaj masz najwięcej swobody... I to jest narazie najkrutsza z przygod, wic w krtkim cyasie j pryecyztasy..

ups.. znow cos z klawiatura mi sie rombie...

Lorelay
Czarna Otchłań Morii

Posted: Wed Jan 14, 2004 12:21 pm   

Dzięki Morgul, w wolnej chwili spróbuję bliżej zapoznać się z tą opowieścią "Fireball", którą mi polecasz. A może nawet pokuszę się o włączenie się...

Robak
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Sat Oct 15, 2005 10:24 am   

Hm... tutaj można dac wlasne opowiadanko z elementami fantasy, ale nie związane i nie nawiązujące w żaden sposób do twórczości Tolkiena ?

Keira 
Szara przystań

Posted: Sat Oct 15, 2005 11:06 am   

Jasne :) Tu mozesz rzucic kazde opowiadanie :P Tym samym poddajesz je krytyce uzytkowników ;)

K. I. Gałczyński

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: