Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Ja niechciałbym nawet kolejniej książki. Wszystkie wątki są zakończone
trylo...ups! sześcioksiąg został zakończony i tak ma być.A serial...
NIE NIE MA MOWY
Posted: Thu Aug 07, 2003 10:10 pm
O Sauronie i Gil-Galadzie uchroncie sie przed serialem! Albowiem gdy cos takiego sie stanie cienosc bezkresna na zawsze was otuli i nie pusci ze swych zimnych wiezi. To byl by koszmar gdyby z takiego filmu zrobili serial
Na przyklad taka scena : Legolas naciaga cieciwe i juz ma strzelic gdy tu nagle wyskakuje TO BE CONTINUED... O nie, nie pozwole na takie cos...
ZA GONDOR!!!!!
Posted: Mon Aug 25, 2003 11:29 am
ef..hehe...ogladał ktos moze chgcoaz jeden z odcinków Mody na sukces?..hehe...Zeby ten serial taki nie wyszedł.. tysiace odcinków..syfiasta akcja.... itp..itp.....wszystko da sie spartolic..ale zeba az tak?
Posted: Thu Sep 04, 2003 9:51 pm
Eff..odbiegając troszke od tematu..moja babcia zyje tymi serialami..ile to razy juz nasłuchałąm jak to Ridż ( nie wiem jak sie to pisze...przedpotopowe imie..) kocha Brook....oh my good..
Luuuuuudzie... jak można zrobić serial z LOTRa?? A może telenowelę nakręcą pt. Aragorn i Arwena... np.
NIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Ona i on - Arwen i ziom... He, he... żartuje. Ale gdyby coś takiego zrobili, to chyba przyłączyłbym się do irackiej akcji anty-amerykańsakiej... Jak skończą lotra 3 to chyba PJ będzie trza złapać i związać, aby głupie pomysły mu nie przyszły... no dobra, to nie jest śmieszne. Wogóle ten post nie ma sensu. Lepiej go omińcie...
nie!!oby nie!~! wg mnie to jest nieco niemozliwe by tak sie stalo poniewaz jest to zbytnio ogladanu fulm i jakby mieli z tego zrobic serialowe odcinkowe ktrotkie nowe filmiki to ci aktorzy by na to chyba nie poszli....nie moze tak sie stac!! pozdrawiam`!!
albo jakis "Zbuntowany ANiol" czy cos takiego.
Chyba kazdy fan Tolkiena nawet spokojny wziolby palke i mu przywalil (tworcy tego serialu) (hehe ja to mam fantazje )
Wlasciwie nawet jesli znalazl by sie jakies taki ....... to ciekawe jak by to zrobil :
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Tue Dec 30, 2003 2:47 pm
zawsze jest niebezpieczeństwo ,że jakimś cudem ktoś inny może się podjąć tego wyznania(a wtedy to już nawet możnaby było się zgodzić na PJ)- oby nie...To by dopiero było karaoke w grobie Tolkiena.
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum