Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Aug 04, 2005 4:26 pm
Tylko się nie śmiejcie...
Ja zazwyczaj słucham przy czytaniu płytki G-unit, Beg for mercy. Lubię jak mi w tle rapują 2pac też może być
Nigdy w życiu polskie! Nigdy w życiu punk, ska, reggae- zaraz zaczynam skakać i śpiewać, a to nie sprzyja czytaniu :P:P
Enya dla mnie nie, zaraz zaczynam nucić i olewać ksiażkę
Instrumentalne gut. Klasyka gut (moim typem Grand March Wagnera, jakiś taki irracjonalny sentyment ). Soundtracki gut (z Królestwa Niebieskiego nie jest zły- ostatnio przeglądalam fragmenty WP do niego). :D:D
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
ja generalnie nie lubie słuchać nic z wokalem, a howarda shora znam juz prawie na pamiec:) zwlaszcza teksty w jezyku elfickim teraz generalnie nie slucham muzy kiedy czytam, bo i tak jej nie slysze jak sie zaczytam jesli jednak cos mnie wezmie to slucham alana silvestri (Predator, van helsing) Williamsa Johna (nie trzeba przedstawiac ) i Siddharty - słoweński zespół metalowy (jeśli ktoś nie zna;])
_________________ ...Ę i vethed n?? i onnad. Si boe ę-dhanna.
Ae ę-esteli, esteliach nad
Estelio veleth....
Stąd możecie ściągnąć muzykę z władcy pierścieni, wystarczy sięzarejestrować i ma się dwie mp3 za darmo dziennie. 5 kont z pięcioma różnymi mailami to 10 piosenek dziennie itd.
Ja słucham ścieżki dźwiękowej, ale najczęściej muzyki czysto instrumentalnej - miły mi jest Grieg. Ten norweski, tajemniczy klimat idealnie pasuje do Tolkiena
Jak dla mnie najlepiej pasuje: Enya, Nightwish, Sonata Arctica, soundtracki (Gladiator i LOTR) i muzyka celtycka. Choć właściwie to książka mnie tak wciąga, że już po chwili nic innego do mnie nie dociera.
_________________ "Czy można mówić o jakim takim porządku,
jeżeli nawet gwiazd nie da się porozsuwać,
żeby było wiadomo, która komu świeci?"
z "Psalm" Wisławy Szymborskiej
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum