Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Wiem że był już kiedyś taki temat. Ale co sądzicie o tych Szołach emitowanych na MTV takich jak Jackass czy Viva la Bam?? Śmieszy was to czy uważacie to za kompletnie chore i wogóle nie śmieszne??? Jaki macie stosunek do tego??
jak jeszcze mialem kablowke ( ) to na MTV lecialy rozne "programy" ktore byly porownywalne poziomem intelektualnym z znanym wszech popularnym Polskim "sit comem" -Swiat wedlug Kiepskich ,czyli w uproszczeniu mowiac , przeznaczone dla srednio-nisko inteligentnego odbiorcy.
(a swoja droga niewiem czy tylko ja to zaowazylem,otoz,coraz czesciej pojawia sie zanik koncowek -u na rzecz -a np.problema(problemu)gloda(zamiast glodu)pomysla(zamiast pomyslu)niepokojaco to wyglada)
A Propo Jackass'a to sadze ze oszolomw wiekszych w swiecie nie ma.
Dirty Sanchez też jest w pyte,
albo happy three friends
ale i tak najlepsze jest Beavis and Buthead, kocham te kreskówke
aż se dałem Beavisa na avarta^^
Ja lubię oglądać dissmised [tak to się pisze?] Pokręceni ludzie, wogóle pokręcony program:D To tylko nadaje się w Ameryce:P poza tym czasem jeszcze oglądam penetratorów,mtv wkręca,wanna come in i wg mnie najlepszy mtv-owski program, a mianowicie PIMP MY RIDE Ahh te samochody,oczywiscie odpicowane jak nalezy,z bilardem w bagazniku, yiiha czyli to co tygryski lubią najbardziej hihi
_________________ Czasem musisz skoczyć z mostu nim wyrosną Ci skrzydła..
Posted: Sun Jul 10, 2005 3:09 pm
niektore ich programy takie jak Jacas czy o tych innych świrach ś awietne, bardzo lubie tez The Trip ale o tej szkole czirliderek(sory za pisownie) czy DissMissed( tez nie wiem dokladnie jak to sie pisze) albo penetratorzy- tych programow nie trawie
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum