Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Nov 04, 2003 4:02 pm "Mroczne Cienie nad Duaten" Idea/Poprawki/Posby
No wiec kazdy chyba wie jest pomysl aby zakonczyc GPRK. Jest jednak tazke aby rozpoczac nowa. Tak wiec tutaj prosze pisac propozycje gdzie mialo by sie dziac i takie rzeczy.
Nie wykluczone jest ze mozemy stworzyc wlasny swiat :wink:
Tak wiec kazda propozycja moze byc dobra
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Dobrze, ale co powiecie na mój pomysł o otworzeniu tematy, w którym będziemy "zbierać" chętnych w tym koimacie. I jeśli taki temat powstanie to jak go nazwać???
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Posted: Tue Nov 04, 2003 6:13 pm
dla mnie koncepcja Środziemia jest dobra. Co prawdy o ile sie doczytalem a staralem sie doczytac to zaczesto bylo wspomnienie o magii. Przecie we wladcy wystepoweala rzadko, a tu az kapalo momentami. Dobrze by bylo gdyby magai byla subtelna. Takie moze zyczenie co do formy.
Co do historii to niestety.. ale stworzy sie sama jak przypuszczam. Mozna naprzyklad szukac jekiegos zaginionego artekatku czy kolekcjonowac Silmarilie. Nie wiem szczerze mowiac.. tak tylko strzelam tematami.
Natomiast zaangarzowane osoby to moim zdaniem wszyscy urzytkownicy zarejestrowani... Nie ma co ustalas tak twardych regol na samym poczatku bo a juz sie kums nagle zechce grac a tu kicha bo nie ma wolnych miejsc...
_________________ "We Are Shape By Faith Just As We Shape It"
Natomiast zaangarzowane osoby to moim zdaniem wszyscy urzytkownicy zarejestrowani... Nie ma co ustalas tak twardych regol na samym poczatku bo a juz sie kums nagle zechce grac a tu kicha bo nie ma wolnych miejsc...
No tak vhyba nie ma co robic zapisow do przygody.
Tak, każdy może się przyłączyć w każdej chwili tak jak to było wcześniej, ale głupio by było zoczynać przygodę tak od niewiadomo kiedy. Bo gdyby był ten temat to każda przygoda by sie w nim zaczynała czyli w gospodzie, bo to chyba najlepsze miejsce. A jeśli by go nie było to i tak każda przygoda na pewno od tego by się zaczynała a zamiast tego to on może się już zaczynać gdzieś w trasie.
P.S.
Troche to zawiłe ale mam nadzieje że zrozumieliście moją koncepcje
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Posted: Tue Nov 04, 2003 6:53 pm
a moze nie powinnismy zaczynac wszystkiego od nowa... To co jest moze okazac sie na tyle atrakcyjne ze mozna wyciac posta i wstawic go jako nowa przygode...
Nie wiem o co ci dokladnie chodzilo ale mozna zrobic tak ze:
Donieslismy juz te kamieniea i potem jakos trafilismy do Twojego swiata czy gdzie ty jetses i rozpoczac nowa historie i ty bys opisywal swiat(znaczy kazdy by opisywal tylko pisal ze to ty mowisz czy cos takiego)
Co o tym myslicie??
Posted: Tue Nov 04, 2003 7:06 pm
Nie ma sprawy. Wybacz, ale tak szczerze mowiac to nie mialem czasu na czytanie wszystkiego od samego poczatku.. Poza tym co moj bohater moze o was wiedziec procz tego ze jestescie bohaterami i robicie tam jakies fajne "fikołki" (ponioslo mnie). Dla mnie git.
Mogło by być, tylko to by oznaczało, że wszyscy bohaterowie co brali udział w poprzedniej przygodzie się przenoszą a niektórzy z nich już wogle na forum nie wchodzą i znów będzie trzeba ich wszystkich prowadzić.
No niestety : A wlasnie dzisiaj widzialem Eyon na forum. Szkoda ze nic nie dopisala Moze ja namowic do pisania (znowu)??
No nie wiem czy nie lepsza wlasciwie bylaby calkowicie nowa przygoda z nowymi bohaterami i magia
Posted: Tue Nov 04, 2003 7:15 pm
Wiesz.. ja swojego przed kilkoma godzinami wyciagnalem z otchalni umyslu wiec nie bedzie wielkiego problemu by "nagle" sluch o nim zaginal i pojawil sie w nowej przygodzie. To juz zalezy od was, gadajcie z kim chcecie i o czym chcecie. Ja tylko zglaszam swoj udzial w RGP-gu...
Posted: Wed Nov 05, 2003 4:06 pm
Jestem za odrębną historią. Pomijając wszystko powoli nudzi mi się towarzystwo tych samych bohaterów. Chętnie wysile wyobraźnię i wymysle nową, postać. Tylko gdzie będzie nasz swiat?
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Wed Nov 05, 2003 4:10 pm
Juz ty sie o to nie martw Keira... Swiat jaki by nie byl i tak bedzie zly i nie przyjazny dla bohaterow . Nie musimy przeciez sobie stawiac regol jesli chodzi o swiat.. wszystko mozna tam wepchnac oczywiscie w granicach zdrowego rozsadku i umiaru.
Posted: Wed Nov 05, 2003 4:21 pm
Sorka ale powoli mnie szlag zaczyna trafiac jak wy tu wszystko probojecie od dolnie zalatwic. Ja postaram sie odgornie. Termin pierwszego posta ustalam na 7 Listopada. Osoby ktore chca zaczac nowa przygode. I tyle. Jak ludkowie beda chcieli sie przylaczac to prosze bardzo mnie zmailowac na teluumen@poczta.onet.pl a ja wymysle im wstep. Postaram sie poprowadzic przygode bedac rownoczesnie jej uczestnikiem. Co wy na to? A kiedys tam swap'nał bym sie z kims...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum