Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
heh... no wez.. .przebierancy to yli ci w porcie... nikt przeciez nei moze se przebrac a Tana... ni demoga iec takich wloczni jak Tanowie bo tylko oni je maja... .oni pilnuja porzadku ludzie o tym wiedza.... nikt by si enie przebral na Tana... Oni chca nam pomoc wytlumaczyc sytuacje i wogule... pomoc Xanowi...
No ogolnie troche sie kupy nei rzymal ten kawalek... A pozatm nie wiem czy sie zgdzicie ale jak ktos dostaje z broni palnej (wprawdzie nei caly tylko czesc prochu go trafia) to jednak troche sie bedzie zle czul a nie jeden post , wyzdrowial i juz.. .(dzieki jakims tam specjalnym czyms tam).... on potrzeburj pomocy kogos innego, medyka....
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Dobra, zmieniłem ostatecznie, wyciąłem fragment spotkania, zostawiłem od momentu jak sobie Mauurk idzie ulicą... Teraz dopiero dziwnie to wygląda, ale nie mam siły wszystkiego zmieniać... Wampirek musiał kopnąć w kalendaż i kopnął... Tylko teraz wydaje sięjakoś pusto...
w reke? chyba w bok ciala jak to sie nazywa???? no tak poodku korpusa czy jakos tak A pozatym przeciez ciecaly proch Xan "zalapal" przynajmniej polowa poleciala dalej...
Posted: Thu Apr 08, 2004 10:08 am
ok.. traz moze byc.. ale zmienta z tą gospodą.. i ta calą masakre.. to si po prostu nie klei i nie pasuje..
Jeden koles miałby rozwalić całą gospodę? przeciez tego sie ei da wytłumaczyc..
To nie Mc Gyver czy jak to tam..
JA kto juz Teluumen pisał dawniej , to przygoda winna byc prawdopodobna, zadnego przesadzania i naduzywania własnej wyboazni , tak by si z tego cyrk nie zrobił..
A wiesz czym są te dwa miecze? To potężna broń, w rękach potężnej istoty... Tylko znowu coś mi nie wyszło... No ale w poprzedniej części "Duaten" było mówione o "złych rzeczach dziejących sięw Duaten" więc mamy tutaj złe siły... Które nie są do końca takie złe... Wiesz, porahunki demonów, a potem "rozrywka" na maxa...
Posted: Thu Apr 08, 2004 10:17 am
czytałęs moze charakterystyke miasta?
Tam jest dlaczego miasto odstrasza tyim swoimi wzzystkimi "zaletami"
Jakie rzezy tam sie dzieją...
Tam sie ludzie boją po prostu..
No owszem, jest przeklęte, ale Ciemny Władca czegośtam potrzebuje, wysyła swojego podwładnego, cośtam powiązane jest z naszymi bohaterami, oni wplątują sięw najgorsze rzeczy i są ścigane przez nieziemskie istoty - czyli typowo hollywoodzka bajeczka stworzona przez wariata z Polski....
Fakt, że nie chcę z tego robić kolejnej bajeczki, jak zrobiłem z Kucykiem... Teraz staram sięmyśleć bardziej inteligentnie, ale nie wychodzi mi...
Last edited by Morgul on Thu Apr 08, 2004 10:24 am; edited 1 time in total
No owszem, jest przeklęte, ale Ciemny Władca czegośtam potrzebuje, wysyła swojego podwładnego, cośtam powiązane jest z naszymi bohaterami, oni wplątują sięw najgorsze rzeczy i są ścigane przez nieziemskie istoty - czyli typowo hollywoodzka bajeczka stworzona przez wariata z Polski....
Loooooool dokaldnie: :PPPPP tylk pop co dodwac "tego wariata" :PPPP a poza tym to przynajmneija nie chce aby to bylo jak na holywoodzkich filmac - wszstko wybuchsa, krew sie leje strumieniami itp.
No a treraz potwierdzenie (3 przyklad ktore znalazlem tak na szybko nei czytajac wsztskiego dokandie):
Ozz
No i ja po wielkim come-backu wracam Tylko jeszcze musze to znalezc, jak na razie mam z tym problem Uo, mały edit, znalazłem pierwszą część i wdzę, że skończona z powodu braku popularności! Ktoś zamierza rozpocząć cz. drugą? Bedzie jedna osoba wiecej!
Beren
Ja teżsie przyłącze
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Mon Apr 19, 2004 2:32 pm
Nie będe cytował siebie, ale CND mi sie nie podobaja po prostu jak na razie Czego efektem jest druga "seria". Jak się coś zmieni rozkręci to niewątpliwie coś napisze, ale jak na razie, to tak średnio Sorry folks. PRK była fajna, tam pisałem, ale to mi sie jak na razie srednio podoba. A propo, dostałem wyróżnienie za Ostrze w ogólnopolskim konkursie literackim
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue May 25, 2004 7:10 pm
Kurcze Pamietacie jak to bylo za czasow Gospody pod Rozbrykanym Kucykiem? Kiedy jeszcze pisalismy? Swietnie. A co jest teray? Nic! Nikt nic nie pisze A tzlu bylo chetnych! I nic, niestety. Moze nowsi uztkownicy nie wiedza o co chodzi, czyli nie wiedza co traca! Trzeba kontynuowac i Cienie, i Zmierzch, tyle, ze chetnych nie ma. Jakbz gzies zniknal swietnzy kiedys duch tej czesci forum... Niestety. Dlatego apeluje, ktokolwiek sie czuje na sliach, ma czas, niech pisze, i zobaczy co traci. Bo Gospoda byla wazna czescia forum a teraz? Teraz nie ma nic
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum