Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Fri Apr 30, 2004 4:06 pm
Hmm, hmm.. Sa calkiem calkiem, ale malarka to ty nie zostaniesz, przykro mi Widac, ze duzo cwiczysz, bo te malunki nie wynikają z talentu, tylko z ćwiczen. Ale bardzo dobrze to o Tobie swiadczy... Mam nadzieje, ze sie nie obrazilas..
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Fri Apr 30, 2004 5:06 pm
Ozz wrote:
Hmm, hmm.. Sa calkiem calkiem, ale malarka to ty nie zostaniesz, przykro mi Widac, ze duzo cwiczysz, bo te malunki nie wynikają z talentu, tylko z ćwiczen. Ale bardzo dobrze to o Tobie swiadczy... Mam nadzieje, ze sie nie obrazilas..
nie .. czemu miałabym sie obrazac..:]
Malarką co p[rawda nie zostane.. i z tego powodu i dlatego ze nie chce
Posted: Sat May 01, 2004 8:15 pm
Jeden z tych szkiców: Dorota10 mi się podoba. Ma w sobie coś. Ale jest racja w tym ze to ćwiczenia.
Nie maja oryginalnośc - w znaczeniu czegos nowego, bardzo twojego, osobistego, charaktertycznego,
Ale fajne ze rysujesz, tez czasem lubię taaaki relax
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Joined: 11 Mar 2004 Posts: 227 Location: nowa era: Imladris
Posted: Mon May 10, 2004 11:33 am
Nim ja zgodzę się z resztą apropos twojego talentu...
ale może powinnaś próbować kopiować czyjeś obrazki?
najpierw ołówkiem a później zabrać się za kredki..
podziwiam Cię bo malowanie kredkami jest bardzo trudne a Tobie to całkiem nieźle wychodzi..
najbardziej podoba mi się gh i ten listek
w dorotce7 masz źle namalowaną lewą dłoń
spróbuj robić sobie 'stadia' różnych częsci ciała..
naprawdę pomaga
popracuj z cieniami..
bo
te rysunki wyglądają troszkę nienaturalnie..
ja sama zaczęłąm malowanie od kopiowania i dokładania elementów z innych obrazków
nadal tak robię i to mi chyba wychodzi najlepiej bo ludziki jak je widzą to mówią, że mam talent (ściema)..
chociaż od jakiegoś czasu zbieram siły, żeby namalować coś od siebie...
a kiedy to będzie? chyba jak znajdę troszkę czasu..
Twarz kobitki naet niezla była, przynzam... Oh... Gdybym to jammiala skaner to bym rpzdtsawila eam moje skzice... No i jakbym stronk iała... Ale jak sie ni ma, tak sie ni ma...
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Mi sie podoba bardzo twarz kobitki i listek. Może i nie są najlepsze, ale żadko kto w ogóle potrafi cokolwiek namalowac. Twarze są bardzo łądne. Też często maluje, ale mam z reguły problem z nosem, a tutaj wszystkie są proporcjonalne. ;*
Ja mam problem z nosem i uszami. Najlepiej to mi chyba wychodzą wystajace kosci policzkowe i szpiczasty podbródek
PS. mogę cos jeszcze na paincie narysowac, ale to nie będize to samo. Ze skanowaniem to głupio mi trochę prosic kogoś.
Pozdro!
No cóż, łatwo powiedzieć, ale...
Ja np. chowam moje wszystkie rysunki do szafy i kaytegorycznie zabraniam zeby mi ktoś do tej szafy zagladal... Jak rysuję w pokoju i ktoś wchodzi to zamykam zeszyt patrzę na mame czy tam kogoś z miną tresowanej malpy i glupkowato pytam" czego?! Nie przeszkadzać mi kiedy jestem tworcopz nastwiona"
Ale póki sa wakacje popytam sie brata czy zeskanuje mi u swojej dziewzyny (ona sobie moze patrzec na moje rysunki bo jest fajna i nie wyśmieje) czyli moz jeszcze je wam pokaze
Siemanko!
Posted: Sun Jul 11, 2004 5:47 pm
Ja tam rysuję bardzo niewiażąco, bez specjalnego przejmowania sę, zeby było idealnie. Głownie mnie bawią ciuszki i kolor Taka kredka akwarelowa zeby poszlec...mmmrrrr...super Ale chyba bym nie pokazała tego co tworzę...mam chroniczne kłopoty z tłem
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Ja takze i mam taka wadę-rysuję olowkiem i potem zostaja ślady. Jka sprobuj e kredka narysować to poxniej zgumkować trudno... I mamayga jest
No i jeszcze niezbyt dobrze rysuję męskie twarze a jagorzej dzieciece... I koloruje, prawdę mowiac, sporo orzej niz Nimrodel, chociaż troche lepiej (Nim, nie obrazaj sie, i tak dobrze rysujesz ) rysuje kontur postaci... (nie chwalę sie, tylko móiwe-ja nie mam w zwyczaju chwalic sie ze ladnie rysuję czy cos-wolę to ukrywać i nikomu moich ryskunkow nie poakzuję, poza 5-letnim bratem)
hehe
Siema!
O, fajnie . Listek jest najfajniejszy^^. Ja uwielbiam rysować, rysuję wszystko, wszystkim i po wszystkim, co mi w ręce wpadnie, łącznie z plecakami, piórnikami, o zeszytach i rękach kumpli nie wspominając . Mimo wszystko są to głównie smoki i motywy pseudoceltyckie . Mam parę skanów, tylko że nie mam strony i nie wiem, jak je tu umieścić... Pozdro
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum