Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:41 am
Ja nie wiem... teraz to mam pewnie ok. 4,3-4,4, ale nie chce mi się liczyć.. nie pamiętam, ile za co jest punktów rozliczeniowych, a u nas się śr. ważoną liczy
Więc może i ja się pochwalę... Od pół roku jestem dumną studenktą filologii angielskiej. W sumie to nie to, na czym mi zależało, ale całe życie przede mną. Czeka mnie jeszcze jeden egzamin, bo Pani Wykładowczyni zjadla nieświeżą WuZetkę i wylądowałą w szpitalu, gdyż padło jej na nerki... No cóż, zdarza się
W każdym razie obecnie Ri: 1, Uczelnia: 0
Praktyczna nauka języka angielskiego: 4
Filozofia: 4
Komputerowe edytorstwo tekstów: 5
Fonologia i fonetyka angielska: 4
Językoznawstwo: 5
Historia i kultura obszaru pierwszego języka: 4
Literatura powszechna: to ta od WuZetki
Cóż, nie było to w sumie trudne... Szczerze mówiąc, to przez część prześlizgnęłam się fartem Studia to jednak śmieszna sprawa...
Pozdrawiam,
Riatha
_________________ Przede mną przepaść, zrodzona przez winę,
przez grzech Twój, Boże!... Ginę! ginę! ginę!
Jan Kasprowicz
Posted: Fri Feb 22, 2008 9:35 am
Zgadzam się, śmieszna
A jeszcze śmieszniejsze jest to jak się społeczność forum starzeje Jeszcze nie dawno się przeżywało oceny po pierwszym semestrze liceum, a teraz już stuuudia
Jeszcze gdzieś mi umknęło...
Geografia fizyczna Polski - 4 (ogólnie był dobre wyniki, czego się nikt przed egzaminem nie spodziewał )
Meteorologia - 5 ;P (ostatni egzamin, 0 sił i motywacji, ale poszłooo )
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Ja się zarejestrowałam w 2004 roku Jak ten czas leci... A co do ocen, to jeszcze miałam taką pracę z literatury powszechnej, którą zaliczylam jakimś cudem na 4+ (pisałam to do wczesnych godzin rannych:) ).. A pisałam o Tolkienie i o motywach z Eddy - nawet przyjemnie się pracowało nad tym.
_________________ Przede mną przepaść, zrodzona przez winę,
przez grzech Twój, Boże!... Ginę! ginę! ginę!
Jan Kasprowicz
Posted: Fri Feb 22, 2008 1:08 pm
Ja właśnie pracuję nad moją pracą zaliczeniową na tzw. projekty - moja ostatnia sprawa, żeby zamknąć semestr zimowy No, ale nie mam opóźnienia, żeby nie było, kobita nam dała termin na po feriach Tak że siedzę i usiłuję pisać o pielgrzymkach i ich wpływie na osadnictwo
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum