Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Sep 16, 2005 9:27 pm
Własnie, jest tez tendencja do posyłania do nierenomowanych, ale prywatnych, młodziezy trudniejszej... Bo się rodzicom wydaje, ze szkoła wychowa za nich dziecko... O święta naiwnosciii...
No. Nie ma co dzielic szkól na prywatne i publiczne i sie licytowac, która lepsza Szkoły są dobre i mniej dobre Młodziez tez I tyle.
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Tak, jest to szkoła katolicka, prowadzona przez siostry zakonne i nie tylko. Moja siostra chodzi tam i znam dużo osób. Są to naprawdę, skromne, miłe, lecz wesołe osoby. Pewwnie, w kazdej szkole znajda sie jakies "debile" . I nie uważam Was za nietolerancyjnych. Bardzo mi miło, że sie nie śmiejecie, chociaż wiele osób z tego się śmieje.
Jak już pisałam: czesne jest tam mninimalne internat tez ani, i napewno nie to jakąś skoła tylko dla elity. Jak już mówiłam, moje koleżanki do takiej chodzą i osonbiście nie chce miec nic wspólnego z taka szkołą. I jestem pewno, że poziom tam jest wysoki, mnóstwo ludzi dostaje sie na studia . Pozdrawiam, Ola .
Prawdę mówiąc, to chodzę do I LO w Elblągu i tam jest bardzo wysoki poziom, więc nie można mówić, że ktoś się źle uczy... Ale za to jest w klasie kilku takich, którzy zachowaniem nie dorosli do liceum.
_________________ Dulce et decorum est pro patria more
Moja klasa jest nawet całkiem spox Jest parę sztuk lizusów zwanych potocznie orkami ale na polskim to się nie popisują...lekturę jeśli przeczytają, to tylko po to, aby potem wszystkim się żalić, jakie to było prymitywne i oldschoolowe. A jak już cudem uda im się coś zapamiętać, to zwykle jest to cytat najmniej ważny(np. FIUT z wiatrówki...) no comments. A jak przychodzi do kartkówki, to oblegają mnie z prośbą: opowiedz tą lekturę!
A moja klasa jest w porządku oczywiście nie lubie wszystkich osób,ale nareszcie mam prawdziwe kumpele...najlepsze przyjaciólki...
a szkoła jest fajna...nareszcie na korytarzach nie ma samych penerów,tak jak było w gimnazjum...sami porządni ludzie. I z tego sie ciesze od razu milej ie chodzi do szkoły, jak sie wie,że jacyś przyjaźni ludzie tam są...
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Mon Jan 02, 2006 9:48 pm
Ja osobiscie klase mam denną. Osoby wporządku, są poprostu skryte i zamknięte w sobie. Klasą rządzą penery słuchające techno i niepotrafiące zliczyc do dwóch. A słuchający jedyny w szkole Wotz próbuje z tym walczyc. Czasem z efektami;]
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Kierunek szkolenia mojej szkoły mówi sam za siebie mimo, że nie jest ani prywatna ani bogata to nie jest się tam łatwo dostać (muzyk...)
z klasą zaczynam się dogadywać po 5 latachw końcu, w sumie nie mamy jakiś zgrzytów choć zgrani to do końca też nie jesteśmy. Miałam przyjaciółkę ale niestety przestała sę do mnie odzywać nie wiem dla czego. Poza tym mamy całkiem sympatycznie.
Zbliżyliśmy się do siebie przez wyjazdy bo w szkole jesteśmy zbyt zabiegani.
No a dużym plusem jest to, że nikt nie słucha disco, techno, czy hh. Mogę zaryzykować stwierdzenie, że to szkoła nawet elitarna
Teraz z całą pewnością mogę stwierdzić że klasę mam super (tylko jeden chłopak jest nie za bardzo) w ogóle w szkole ludzie są świetni zwłaszcza trzecioklasiści...tylko w przyszłym tygodniu kończą smutno będzie bez nich...
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 390 Location: z wioski podlaskiej
Posted: Tue Nov 28, 2006 7:40 pm
Quote:
Ja osobiscie klase mam denną. Osoby wporządku, są poprostu skryte i zamknięte w sobie. Klasą rządzą penery słuchające techno i niepotrafiące zliczyc do dwóch. A słuchający jedyny w szkole Wotz próbuje z tym walczyc. Czasem z efektami;]
U mnie podobnie... 7 "masterów" bujających się przy Kalwi&Remi oblegują kible, kąty i ściany... przy okazji komus dowalić bo się dobrze bawi... Oj ja to gdybym próbował to nie mam szans... ponieważ w moim roczniku brak Rockmenów ... Klasę mam zjebaną ale za to mam wielu ziomków z moich rówiśników nie będących w mojej klasie więc jest cool... Jeszcze tylko mnie bardziej bawią niż złoszczą komentarze typu:
Dres: Za długie masz kudły. Kiedy obetniesz?
Ja: Zapuszczam.
D: Ale kiedy obetniesz?
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
No tak, zdarza się...zwłaszcza w gimnazjach. Całe szczęście nie mam już do czynienia z takimi ludźmi. W licku będzie lepiej, musisz jakoś to przetrwac.
a ja coraz bardziej lubię moją klasę. Przynajmniej wiem, ze są ludzie na których mogę polegać, świetna ekipa. A pierwszoklasiści są kompletnie odjechani (w pozytywnym znaczeniu), pojawiło się mnóstwo nowych znajomych
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum