Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Moja klasa:((((

Jaka jest wasza klasa
Jest super, wymarzona klasa
26%
 26%  [ 13 ]
Klasa jak klasa jest pary półglówków ale wiekszosc uczy sie calkiemdobrze
55%
 55%  [ 27 ]
Gorzej nie moglem/am trafic same obiboki
18%
 18%  [ 9 ]
Voted : 17
Total Votes: 49

Author Message
Keira 
Szara przystań

Posted: Fri Sep 16, 2005 9:27 pm   

Własnie, jest tez tendencja do posyłania do nierenomowanych, ale prywatnych, młodziezy trudniejszej... Bo się rodzicom wydaje, ze szkoła wychowa za nich dziecko... O święta naiwnosciii...
No. Nie ma co dzielic szkól na prywatne i publiczne i sie licytowac, która lepsza :P Szkoły są dobre i mniej dobre :P Młodziez tez :] I tyle.

K. I. Gałczyński

zapalka 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Sat Sep 17, 2005 12:21 pm   

Tak, jest to szkoła katolicka, prowadzona przez siostry zakonne i nie tylko. Moja siostra chodzi tam i znam dużo osób. Są to naprawdę, skromne, miłe, lecz wesołe osoby. Pewwnie, w kazdej szkole znajda sie jakies "debile" ;) . I nie uważam Was za nietolerancyjnych. Bardzo mi miło, że sie nie śmiejecie, chociaż wiele osób z tego się śmieje.
Jak już pisałam: czesne jest tam mninimalne internat tez ani, i napewno nie to jakąś skoła tylko dla elity. Jak już mówiłam, moje koleżanki do takiej chodzą i osonbiście nie chce miec nic wspólnego z taka szkołą. I jestem pewno, że poziom tam jest wysoki, mnóstwo ludzi dostaje sie na studia :) . Pozdrawiam, Ola :) .

Mortai 

Posted: Thu Nov 10, 2005 2:49 pm   

Prawdę mówiąc, to chodzę do I LO w Elblągu i tam jest bardzo wysoki poziom, więc nie można mówić, że ktoś się źle uczy... Ale za to jest w klasie kilku takich, którzy zachowaniem nie dorosli do liceum.

Anna 
Sielanka Hobbitonu

Posted: Mon Jan 02, 2006 5:10 pm   

Moja klasa jest nawet całkiem spox :eowyn: Jest parę sztuk lizusów zwanych potocznie orkami :x ale na polskim to się nie popisują...lekturę jeśli przeczytają, to tylko po to, aby potem wszystkim się żalić, jakie to było prymitywne i oldschoolowe. :elf: A jak już cudem uda im się coś zapamiętać, to zwykle jest to cytat najmniej ważny(np. FIUT z wiatrówki...) no comments. A jak przychodzi do kartkówki, to oblegają mnie z prośbą: opowiedz tą lekturę! :kill:

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Jan 02, 2006 8:40 pm   

A moja klasa jest w porządku :P oczywiście nie lubie wszystkich osób,ale nareszcie mam prawdziwe kumpele...najlepsze przyjaciólki...
a szkoła jest fajna...nareszcie na korytarzach nie ma samych penerów,tak jak było w gimnazjum...sami porządni ludzie. I z tego sie ciesze :green: od razu milej ie chodzi do szkoły, jak sie wie,że jacyś przyjaźni ludzie tam są... :green:
Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...

Wotz 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Jan 02, 2006 9:48 pm   

Ja osobiscie klase mam denną. Osoby wporządku, są poprostu skryte i zamknięte w sobie. Klasą rządzą penery słuchające techno i niepotrafiące zliczyc do dwóch. A słuchający jedyny w szkole Wotz próbuje z tym walczyc. Czasem z efektami;]
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć

Ayleen 

Posted: Tue Jan 03, 2006 6:38 pm   

Kierunek szkolenia mojej szkoły mówi sam za siebie :D mimo, że nie jest ani prywatna ani bogata to nie jest się tam łatwo dostać (muzyk...)

z klasą zaczynam się dogadywać po 5 latachw końcu, w sumie nie mamy jakiś zgrzytów choć zgrani to do końca też nie jesteśmy. Miałam przyjaciółkę ale niestety przestała sę do mnie odzywać nie wiem dla czego. Poza tym mamy całkiem sympatycznie.
Zbliżyliśmy się do siebie przez wyjazdy bo w szkole jesteśmy zbyt zabiegani.
No a dużym plusem jest to, że nikt nie słucha disco, techno, czy hh. :) Mogę zaryzykować stwierdzenie, że to szkoła nawet elitarna :D

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sat Apr 22, 2006 1:35 pm   

Teraz z całą pewnością mogę stwierdzić że klasę mam super (tylko jeden chłopak jest nie za bardzo) :P w ogóle w szkole ludzie są świetni :P zwłaszcza trzecioklasiści...tylko w przyszłym tygodniu kończą :( smutno będzie bez nich...
Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...

Włóczykij 
Martwe Bagna

Posted: Tue Nov 28, 2006 7:40 pm   

Quote:
Ja osobiscie klase mam denną. Osoby wporządku, są poprostu skryte i zamknięte w sobie. Klasą rządzą penery słuchające techno i niepotrafiące zliczyc do dwóch. A słuchający jedyny w szkole Wotz próbuje z tym walczyc. Czasem z efektami;]

U mnie podobnie... 7 "masterów" bujających się przy Kalwi&Remi oblegują kible, kąty i ściany... przy okazji komus dowalić bo się dobrze bawi... Oj ja to gdybym próbował to nie mam szans... ponieważ w moim roczniku brak Rockmenów :gitara: ... Klasę mam zjebaną ale za to mam wielu ziomków z moich rówiśników nie będących w mojej klasie więc jest cool... Jeszcze tylko mnie bardziej bawią niż złoszczą komentarze typu:
Dres: Za długie masz kudły. Kiedy obetniesz?
Ja: Zapuszczam.
D: Ale kiedy obetniesz? :x

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Nov 29, 2006 8:04 pm   

No tak, zdarza się...zwłaszcza w gimnazjach. Całe szczęście nie mam już do czynienia z takimi ludźmi. W licku będzie lepiej, musisz jakoś to przetrwac.

a ja coraz bardziej lubię moją klasę. Przynajmniej wiem, ze są ludzie na których mogę polegać, świetna ekipa. A pierwszoklasiści są kompletnie odjechani (w pozytywnym znaczeniu), pojawiło się mnóstwo nowych znajomych :D

Elf Nadzieii 
Sielanka Hobbitonu

Posted: Tue Feb 06, 2007 6:57 pm   

Moja klasa jest nawet na poziomie, ale ma jedną dużą wadę-Jest STRASZNIE NIEZGRANA I NIESOLIDARNA!!!!
I can see it in your eyes

We'll find a place in time
A place in time beyond the sun

We'll find a place in time
A place in time to call our hom

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum