Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
zastanawiałem się, czy pisaćten temat... i doszedłem do wniosku, że najwyższy czas... Bo ostatnio poziom moderatorstwa spadł... co prawda nie ma dużo jaki¶ ¶ieci, ale jest kilka miejsc, które najwyższy czas uprz±tn±ć... A ostatnio modzi jako¶nam znikaj±, albo s± rzadko... czas chyba znaleĽć jaki¶ nowych, z osób które na forum s± często. Co o tym my¶lisz nagg, a do całej reszty forumowiczów: kogo proponujecie?
od razu mówię - ten temat nie jest napisany, by was zachęcić do głosowania na mnie czy cu¶... mi moderatorstwo sięnie marzyło, ale jeżeli taka by była wola ludu, postarałbym się... nie spieszy mi się do moderatorstwa, jednak jeżeli tego będzie wymagała sytuacja - przyjmę t± "posadę"
JA sie przeprowadzilem (nikomu nei pisalem dlatego nikt nei wiedzial) i to byl powod mojej nieobecnosci). Wroce raczej w nastepnym tygodniu bo jeszcze nei mam internetu na stałe A jak wroce to postprzatam
GAlad
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Thu Sep 30, 2004 8:02 pm
w starych czesciach forum porzadek zrobilam.. ponad 100 postów.. to napewno.. )
nie wini sie mofa przeciez za to ze nie ma dostepu do pewnych działów.. od tego sa inni,., l[
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum