Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Moda za 10 lat...
Author Message
Włóczykij 
Martwe Bagna

Posted: Thu Jan 25, 2007 4:46 pm   

Sk8rock to muzyka punkowa silnie związana z jazdą na desce... nie ma w tym ani odrobiny HH Skate od Skateboarding :)

A odnośnie tego co będzie rządzic za 10 lat... mam nadziej że będzie to muzyka jaką gram w garażu z bratem, mocny rock, poetyckie teksty, rozbudowana sekcja rytmiczna (czyli perkusja) i gitara elektryczna... Tak... i powrót rockmanów do deski (koniecznie ;) )...

Lothellie 
Na Drodze Do Bree

Posted: Mon Jun 16, 2008 7:58 pm   

Wątpię, żeby przez cały czas na szczycie utrzymywał się hip hop. Myślę, że jest nadzieja na powrót bardziej rockowych rzeczy; sama widzę, że nawet teraz coś się w tę stronę dziać zaczyna. Ale i tak wydaje mi się, że najwięcej zawsze było, jest i będzie słuchaczy muzyki rozrywkowej, popu. Bo to jednak jest proste w odbiorze i ludziom najbardziej podchodzi.

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Jun 16, 2008 10:41 pm   

ja myślę, że każdy z gatunków będzie ewoluować w jakimś kierunku, i od tego w jaką stronę pójdzie, zależy jakie miejsce będzie zajmować...zawsze będą zwolennicy rocka, rapu, czy tam popu i każdy będzie czegoś tam słuchać, ale jeśli np. rap pójdzie w tą stronę w którą myślę, że zmierza, czyli lans, forsa i gołe panienki, to będziemy mieć na ulicach pełno frajerków takich jak teraz, którzy uważają się za wielkich gangsterów, bo mają 15zł w portfelu, łańcuch za 16.99PLN na szyi i krok w kolanie, bluze g-unita i rysują/malują wszędzie HWDP...a jak przyjdzie co do czego to od razu łapią za swoją nową wypasioną komórę i "997" ... smutne, lecz niestety możliwe :/

Platon

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: