Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Mar 19, 2004 7:33 pm "Mistrz Sródziemia"
Jak już rozmawiamy o książkach Tolkiena to mam pytanie. Mianowicie gdzie mogę znaleźć książkę "Mistrz Sródziemia" bo interesują mnie wszystkie dzieła mistrza Tolkiena. Zgóry dziękuje :wink:
_________________ "Hobbit czyli tam i zpowrotem"
J.R.R.Tolkien
----------------------
Hobbit jest OK
Posted: Thu Mar 25, 2004 5:01 pm Re: "Mistrz Sródziemia"
Hobbit wrote:
Jak już rozmawiamy o książkach Tolkiena to mam pytanie. Mianowicie gdzie mogę znaleźć książkę "Mistrz Sródziemia" bo interesują mnie wszystkie dzieła mistrza Tolkiena. Zgóry dziękuje :wink:
Drogi kolego Hobbicie nie bądź rozczarowany bo sam się ośmieszasz.
Nikt ci nie mógł pomóc bo to nie jest książka Tolkiena...interesują cię wszystkie dzieła ,ale to Jego dziełem nie jest więc nie ma sprawy.
Książkę "Mistrz Śródziemia" napisał Paul H. Kocher.
_________________ Potem F?Ťanor złożył straszliwą przysięgę.
Siedmiu synów stanęło u jego boku i chórem
powtórzyło za ojcem słowa ślubowania,a ich
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.
Zastanów się dwa a może dwadzieścia razy zanim coś takiego napiszesz....ja coś przeoczyłem :shock:
Dzieła tolkienowskie ,a działa Tolkiena to ogroooooomna różnica mój drogi Hobbicie.
Widnieje tam również Atlas (Fonstad) i Encyklopedia Sródziemia (Fostera)
I co ty na to???
Troszkę się doedukujesz co???
w blasku pochodni.
Posted: Sat Mar 27, 2004 11:34 am
Feanor i Strażnik: Wasze posty przeniesione zostały przezmnie do tematu "Kącik awanturnika! - także kłótnie użytkowników" i dalsza kłótnie prosze prowadzic tam. A i juz każdą kłotnie prowadzic tam a nie w dziale np. Ksiażka.
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Spoko...don't panic....czy ja z nim zacząłem wszechmocny modzie...ja pisze do kogoś innego i tłumaczę komuś jego błędy a ten do mnie od kretynów i debili....jeśli tak postępują Strażnicy to ja bardzo dziękuję za takie bractwo...nie wiem czy dobrym posunięciem było takie a nie inne zamieszczenie naszych postów w tamtym temacie....miałem nadzieję ,że wszyscy zobaczą jakim wspaniałym Strażnikiem jest strażnik z Północy...
Było też widać ogromny kontrast i jakość naszych wypowiedzi a tak....no trudno... :arrow:
w blasku pochodni.
Last edited by Triumfator F?Ťanor on Sat Mar 27, 2004 12:04 pm; edited 1 time in total
Rozumiem...ale wiesz ...trzeba było mu pokazać trochę klasy i chyba teraz wie jak sprawa stoi...jeszcze nikt tak po chamsku tutaj nie pojechał...i to o taką błachostkę bo co ja takiego w tym temacie powiedziałem...chyba przyznasz rację...on szukał tylko jakiegoś punktu zaczepienia(rozumiem ,że ma trochę żalu bo kilka razy mu przygadałem ,że potem się już nie odezwał) i ni z gruszki ni z pietruszki wypalił z tym z czym wypalił....nie wyszło...na drugi raz zanim jakoś głupio pojedzie mam nadzieję ,że się zastanowi...bo tylko się ośmiesza a jak powiedział Napoleon :"Od wielkości do śmieszności jest tylko jeden krok..."
w blasku pochodni.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum