Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Fri May 14, 2004 5:35 pm Miss Universe
W sumie jak patrze na te zdjecia, które sa na Onecie, to zastanawiam sie, kto tu nie ma gustu, ja, czy Ci co je wybierali... Jedyne fajne, to ta Włoszka wydjae mi sie, gdyby miala lepsze zdjecie, ta z Egiptu, Peru, Izreala, no i nasza Polka jest ok. Co sądzicie??
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Fri May 14, 2004 8:13 pm
Ja ostatnio oglądałam fragment wyborów Miss USA. Ja nie rozumiem! żeby w całych stanach znalazło się miżę z 5 atrakcyjnych dzieczyn. Reszta może była zgrabna ale z twarzy..n...lalka Barbie to przy nich piękność. Jakoś konkursy piękności mnie średnio przekonuję ale jak już trakowy jest organizowany to mogliby się barzdiej posatrać. W mojej byłej klasie Było więcje pięknych i oryginalnych dziewczyn niż tam.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum